آخرین مطالب

اعلام نتایج برترین‌های بخش ملی تئاتر خیابانی اشکواره حسینی فرهنگی، هنری

اعلام نتایج برترین‌های بخش ملی تئاتر خیابانی اشکواره حسینی

  بزرگنمایی:
نتایج برترین‌های بخش ملی تئاتر خیابانی ششمین اشکواره فرهنگی ـ هنری حسینی، از سوی هئیت داوران در دو بخش اصلی و بخش نشان ملی شهید علی جمشیدی شهید مدافع حریم و حرم اعلام شد


نتایج برترین‌های بخش ملی تئاتر خیابانی ششمین اشکواره فرهنگی ـ هنری حسینی، از سوی هئیت داوران در دو بخش اصلی و بخش نشان ملی شهید علی جمشیدی شهید مدافع حریم و حرم اعلام شد.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل ایکنا مازندران، مهدی نصرالله‌زاده، دبیر بخش ملی تئاتر خیابانی ششمین اشکواره فرهنگی ـ هنری حسینی، در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران، از اعلام نتایج برترین‌های بخش ملی خبر داد و گفت: در این بخش 23 اثر به دبیرخانه ارسال شد و از سوی هئیت داوران بازبینی، نمایش «طومار آب» به نویسندگی و کارکردانی، سیدمهرداد کاوسی حسینی از همدان، نمایش «خاک شیرین» به نویسندگی مهدی صالحیار و کارگردانی سما کابلی از نوشهر، نمایش «سراب» به نویسندگی و کارگردانی موسی مرادی از قائم‌شهر، نمایش «من یک زنم» بر اساس طرحی از محمد عارفی به نویسندگی و کارگردانی احترام حسین‌پور از محمودآباد، نمایش «یحیی و ترلان» به نویسندگی مهدی صالحیار و کارگردانی رها شکوهی از نور، نمایش «پایان در شروع نقطه صفر» به نویسندگی سیدعلی موسویان و کارگردانی سیداسماعیل حسینی از قائم‌شهر، نمایش «به نام پدر» به نویسندگی و کارگردانی مصطفی بوعذار از خوزستان از سوی هئیت داوران مرحله بازبینی به عنوان آثار برتر به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

وی افزود: گروه‌های نمایشی منتخب در طول دو روز در روزهای 26 و 27 شهریور در فضای امام‌زاده قاسم(ع) ایزدشهر با هم به رقابت پرداختند.

نصراله‌زاده تصریح کرد: نتایج برترین‌های بخش ملی تئاتر خیابانی ششمین اشکواره حسینی از سوی هئیت داوران در دو بخش اصلی و بخش نشان ملی شهید علی جمشیدی شهید مدافع حریم و حرم اعلام شد.

دبیر بخش ملی تئاتر خیابانی با بیان اینکه از سوی هئیت داوران بخش نشان ملی شهید علی جمشیدی شهید مدافع حریم، آقایان بمانعلی سلیمی، فرج‌الله خانپور و مهدی هادی‌زاده، نمایش «خاک شیرین» به نویسندگی مهدی صالحیار و کارگردانی سما کابلی، از نوشهر به عنوان نمایش برتر نشان ملی شهید علی جمشیدی شهید مدافع حرم شناخته شد، خاطرنشان کرد: هئیت داوران بخش اصلی تئاتر ملی خیابانی ششمین اشکواره حسینی، آقایان حمیدرضا گل محمدی تواندشتی، اسفندیار بهاری و صمد رحیمی نتایج برترین‌های این دوره از رقابت ‌های تئاتر ملی خیابانی را اعلام کردند.

وی با اشاره به بخش موسیقی این دوره از رقابت‌ها اظهار کرد: «ایمان سلیح» از نمایش به نام پدر، رتبه سوم این بخش را به خود اختصاص داد،  «نامی ایمن» از نمایش یحیی و ترلان از شهرستان نور حایز رتبه دوم شد. هئیت داوران در این بخش هیچ اثری را حایز رتبه نخست ندانست. در بخش طراحی و فضاسازی، هئیت داوران «رها شکوهی» از نمایش یحیی و ترلان برگزیده این بخش دانستند. در بخش پوستر این دوره از مسابقات، «سیدمسعود ساداتی» طراح پوستر نمایش خاک شیرین برگزیده این دوره از رقابت‌ها شد.

دبیر بخش ملی تئاتر خیابانی با اشاره به بخش نگاه ویژه بخش ملی تئاتر خیابانی افزود: نمایش «من یک زنم» به نویسندگی و کارگردانی احترام حسین‌پور از محمود آباد به خاطر نگاه ویژه به جهت پرداختن به مشکلات زنان در جامعه رتبه برتر این بخش را به خود اختصاص داد.

وی با اشاره به اینکه در بخش طرح و ایده «سیدمهدی کاوسی» از نمایش طومار آب، برگزیده بخش طرح و ایده شد، ادامه داد: در بخش بازیگری زن، رتبه سوم این بخش به «معصومه عموروی» از نمایش نام پدر اختصاص پیدا کرد، رها شکوهی از نمایش یحیی و ترلان به رتبه دوم دست پیداکرد، در این بخش کسی حائز  رتبه نخست نشد.

نصراله‌زاده با اشاره به بخش بازیگری مرد گفت: هئیت داوران در این بخش «سیدعلی موسویان» از نمایش پایان نقطه شروع صفر و «موسی مرادی» از نمایش سراب را شایسته تقدیر دانستند، «غلامرضا جوکار شوشتری» از نمایش به نام پدر، حایز رتبه سوم این بخش شد، «محمد مهدی شریف‌پور» از نمایش خاک شیرین به رتبه دوم دست پیدا کرد و «سیدمحمد موسوی» از نمایش خاک شیرین رتبه نخست بازیگری را به خود اختصاص داد.

دبیر بخش ملی تئاتر خیابانی  ادامه داد: در بخش کارگردانی، «سما کابلی» کارگردان نمایش خاک شیرین رتبه سوم این بخش را از آن خود کرد، «رها شکوهی» کارگردان نمایش یحیی و ترلان حائز رتبه دوم این بخش شد و رتبه سوم بخش کارگردانی به کسی اختصاص نیافت.

پایگاه خبری فجر شمال

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر

آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی در جلسه درس فقه امروز:

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون

دستگیری یک گروه تروریستی در مرکز استان مازندران