آخرین مطالب

اعلام نتایج برترین‌های بخش ملی تئاتر خیابانی اشکواره حسینی فرهنگی، هنری

اعلام نتایج برترین‌های بخش ملی تئاتر خیابانی اشکواره حسینی

  بزرگنمایی:
نتایج برترین‌های بخش ملی تئاتر خیابانی ششمین اشکواره فرهنگی ـ هنری حسینی، از سوی هئیت داوران در دو بخش اصلی و بخش نشان ملی شهید علی جمشیدی شهید مدافع حریم و حرم اعلام شد


نتایج برترین‌های بخش ملی تئاتر خیابانی ششمین اشکواره فرهنگی ـ هنری حسینی، از سوی هئیت داوران در دو بخش اصلی و بخش نشان ملی شهید علی جمشیدی شهید مدافع حریم و حرم اعلام شد.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل ایکنا مازندران، مهدی نصرالله‌زاده، دبیر بخش ملی تئاتر خیابانی ششمین اشکواره فرهنگی ـ هنری حسینی، در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران، از اعلام نتایج برترین‌های بخش ملی خبر داد و گفت: در این بخش 23 اثر به دبیرخانه ارسال شد و از سوی هئیت داوران بازبینی، نمایش «طومار آب» به نویسندگی و کارکردانی، سیدمهرداد کاوسی حسینی از همدان، نمایش «خاک شیرین» به نویسندگی مهدی صالحیار و کارگردانی سما کابلی از نوشهر، نمایش «سراب» به نویسندگی و کارگردانی موسی مرادی از قائم‌شهر، نمایش «من یک زنم» بر اساس طرحی از محمد عارفی به نویسندگی و کارگردانی احترام حسین‌پور از محمودآباد، نمایش «یحیی و ترلان» به نویسندگی مهدی صالحیار و کارگردانی رها شکوهی از نور، نمایش «پایان در شروع نقطه صفر» به نویسندگی سیدعلی موسویان و کارگردانی سیداسماعیل حسینی از قائم‌شهر، نمایش «به نام پدر» به نویسندگی و کارگردانی مصطفی بوعذار از خوزستان از سوی هئیت داوران مرحله بازبینی به عنوان آثار برتر به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

وی افزود: گروه‌های نمایشی منتخب در طول دو روز در روزهای 26 و 27 شهریور در فضای امام‌زاده قاسم(ع) ایزدشهر با هم به رقابت پرداختند.

نصراله‌زاده تصریح کرد: نتایج برترین‌های بخش ملی تئاتر خیابانی ششمین اشکواره حسینی از سوی هئیت داوران در دو بخش اصلی و بخش نشان ملی شهید علی جمشیدی شهید مدافع حریم و حرم اعلام شد.

دبیر بخش ملی تئاتر خیابانی با بیان اینکه از سوی هئیت داوران بخش نشان ملی شهید علی جمشیدی شهید مدافع حریم، آقایان بمانعلی سلیمی، فرج‌الله خانپور و مهدی هادی‌زاده، نمایش «خاک شیرین» به نویسندگی مهدی صالحیار و کارگردانی سما کابلی، از نوشهر به عنوان نمایش برتر نشان ملی شهید علی جمشیدی شهید مدافع حرم شناخته شد، خاطرنشان کرد: هئیت داوران بخش اصلی تئاتر ملی خیابانی ششمین اشکواره حسینی، آقایان حمیدرضا گل محمدی تواندشتی، اسفندیار بهاری و صمد رحیمی نتایج برترین‌های این دوره از رقابت ‌های تئاتر ملی خیابانی را اعلام کردند.

وی با اشاره به بخش موسیقی این دوره از رقابت‌ها اظهار کرد: «ایمان سلیح» از نمایش به نام پدر، رتبه سوم این بخش را به خود اختصاص داد،  «نامی ایمن» از نمایش یحیی و ترلان از شهرستان نور حایز رتبه دوم شد. هئیت داوران در این بخش هیچ اثری را حایز رتبه نخست ندانست. در بخش طراحی و فضاسازی، هئیت داوران «رها شکوهی» از نمایش یحیی و ترلان برگزیده این بخش دانستند. در بخش پوستر این دوره از مسابقات، «سیدمسعود ساداتی» طراح پوستر نمایش خاک شیرین برگزیده این دوره از رقابت‌ها شد.

دبیر بخش ملی تئاتر خیابانی با اشاره به بخش نگاه ویژه بخش ملی تئاتر خیابانی افزود: نمایش «من یک زنم» به نویسندگی و کارگردانی احترام حسین‌پور از محمود آباد به خاطر نگاه ویژه به جهت پرداختن به مشکلات زنان در جامعه رتبه برتر این بخش را به خود اختصاص داد.

وی با اشاره به اینکه در بخش طرح و ایده «سیدمهدی کاوسی» از نمایش طومار آب، برگزیده بخش طرح و ایده شد، ادامه داد: در بخش بازیگری زن، رتبه سوم این بخش به «معصومه عموروی» از نمایش نام پدر اختصاص پیدا کرد، رها شکوهی از نمایش یحیی و ترلان به رتبه دوم دست پیداکرد، در این بخش کسی حائز  رتبه نخست نشد.

نصراله‌زاده با اشاره به بخش بازیگری مرد گفت: هئیت داوران در این بخش «سیدعلی موسویان» از نمایش پایان نقطه شروع صفر و «موسی مرادی» از نمایش سراب را شایسته تقدیر دانستند، «غلامرضا جوکار شوشتری» از نمایش به نام پدر، حایز رتبه سوم این بخش شد، «محمد مهدی شریف‌پور» از نمایش خاک شیرین به رتبه دوم دست پیدا کرد و «سیدمحمد موسوی» از نمایش خاک شیرین رتبه نخست بازیگری را به خود اختصاص داد.

دبیر بخش ملی تئاتر خیابانی  ادامه داد: در بخش کارگردانی، «سما کابلی» کارگردان نمایش خاک شیرین رتبه سوم این بخش را از آن خود کرد، «رها شکوهی» کارگردان نمایش یحیی و ترلان حائز رتبه دوم این بخش شد و رتبه سوم بخش کارگردانی به کسی اختصاص نیافت.

پایگاه خبری فجر شمال

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

همکاری‌های ایران و مینسک تقویت می‌شود

مشاور رییس دانشگاه مازندران در امور زنان و خانواده منصوب شد

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها جهت مدیریت هوشمند فضای مجازی

عکس ا اقامه نماز نماینده ولی فقیه در مازندران بر پیکر مادر شهید والامقام سردار سیدعلی دوامی

15 تا از بهترین میوه ها برای سلامت بدن: توت فرنگی

خدمت به جامعه هدف بهزیستی فرصتی بی‌نظیر است

روایتی از خانواده شهید محمدرضا ذاکریان در «عصر خانواده» شبکه دو سیما

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه درمازندران در پی درگذشت مادر سردار شهید «سیدعلی دوامی»

حضور فرماندار سیمرغ و رییس اداره بهزیستی در منزل بانوی سرپرست خانوار به مناسبت هفته بهزیستی