آخرین مطالب

ضرورت ترویج و نشر آثار دفاع مقدس در جامعه سیاست و جامعه

ضرورت ترویج و نشر آثار دفاع مقدس در جامعه

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در استان مازندران با اشاره به ضرورت ترویج و نشر آثار دفاع مقدس در جامع گفت: در شرایط نامساعد امروز باید از سربازان حضرت باشیم.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمالف آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در استان مازندران روز گذشته در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، ضمن عرض تسلیت شهادت امام یازدهم و تبریک آغاز امامت و ولایت فرزند بزرگشان امام مهدی (عج)، اظهار داشت: در شرایط نامساعد امروز باید از سربازان حضرت باشیم.

وی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، افزود: مردم از 99درصد از گنجینه‌های ایثار و معنویت در دوران دفاع مقدس مطلع نیستند و این‌ها هنوز در سینه آزادگان و جانبازان پنهان هستند که ترویج و آشکار شدنشان ضرورت دارد، بسیاری از آثار و خاطرات برای مرکز نشر آثار هم مغفول و مجهول است.

آیت الله محمدی لائینی خواستار حضور مسئولان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی از مرکز و تهران در برخی از جلسات شورای فرهنگ عمومی شد و خاطرنشان کرد: اینکه مسئول اول برخی از نهاد‌های عضو در این جلسه حضور پیدا نمی‌کند برای ما هم مایه گلایه‌مندی بوده و نشان دهنده این است که فرهنگ را دست کم می‌گیرند که نباید اینگونه باشد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به موازی کاری‌ها در بحث حل مسائل فرهنگی در بین نهاد‌های استان، عنوان کرد: این اقدام در حالی است که مثلا استانداری بودجه دارد، اما شورای فرهنگ عمومی خیر، اگر قرار باشد که شورای فرهنگ عمومی استان حرف اول را بزند و قرارگاه‌های فرهنگی دیگر در طول این شورا باشند اولا باید به آن‌ها جایگاهشان را فهماند حال که تابستان تمام شد ما نیاز به این داریم که گزارشی از اوضاع و احوال فرهنگی به‌ویژه در سواحل باهدف ارزیابی داشته باشیم و ثانیا ما برای بودجه‌ای که در دست دارند تصمیم بگیریم.

این مسئول اضافه کرد: بنده معتقدم که اعضای شورای فرهنگی عمومی به این درجه از پختگی رسیده باشند که مسئله فرهنگ جاذبه دارد نه اینکه، چون اینجا بودجه نیست مهم نیست.

وی در رابطه با مشکلات حوزه مساجد بین راهی، یادآور شد: ما نمی‌دانیم متولی این‌ها چه دستگاهی است، باید قبول کنیم که 90درصد وضعیت این نمازخانه‌ها و مساجد وضعی محترمانه نیست پس باید در این رابطه ارزیابی مناسبی داشته باشیم.

آیت الله محمدی لائینی گفت: در رابطه با معماری شهرسازی می‌دانیم که مهندسی و شهرسازی ما متناسب با معماری ایرانی اسلامی نیست، در حالی که همچون گذشته مسجد باید در محله بوده و امکانات اطرافش فراهم باشد، زمین‌هایی که در نزدیک مساجد وجود دارد باید گران‌تر و مرغوب‌تر باشد.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد. حتی شورای فضای مجازی هم باید جایگاهش معلوم شود اینکه می‌تواند در شورای فرهنگ عمومی آمریت داشته باشد یا خبر.

این مسئول تاکید کرد: حال که تابستان تمام شد ما نیاز به این داریم که گزارشی از اوضاع و احوال فرهنگی به‌ویژه در سواحل با هدف ارزیابی داشته باشیم تا بدانیم که چه کردیم، کم کاری‌های ما کجاست، اقدامات مثبت چه بوده و کجا بوده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه دستگاه‌های فرهنگی بودجه مربوط به این بخش دارند، خواستار ارائه گزارشی در این رابطه شد: باز هم امیدواریم شورا با تشکیل این کمیته‌ها و دبیرخانه جدی‌تر، فعال‌تر و با دست پرتر راه حلی ارائه بدهد و پیگیری جدی داشته باشد، این جلسه نیز ضعف و قدرت‌ها را بیان کند.
/مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه