آخرین مطالب

آیین تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی مازندران برگزار شد

آیین تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی مازندران برگزار شد

  بزرگنمایی:
آیین تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی مازندران با حضور قائم مقام جهاددانشگاهی کشور، معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران، مدیران استانی، شهری و کارکنان جهاددانشگاهی در سالن اجتماعات دانشگاه امام محمدباقر(ع) ساری برگزار شد.

آیین تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی مازندران با حضور قائم مقام جهاددانشگاهی کشور، معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران، مدیران استانی، شهری و کارکنان جهاددانشگاهی در سالن اجتماعات دانشگاه امام محمدباقر(ع) ساری برگزار شد.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، آیین تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی این واحد، روز گذشته، چهارم مهرماه با حضور قائم مقام جهاددانشگاهی کشور، معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران، مدیران استانی، شهری و کارکنان جهاددانشگاهی در سالن اجتماعات دانشگاه امام محمدباقر(ع) ساری برگزار شد.

حسن فارسی، معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی، در این آیین با تأکید بر ضرورت توسعه فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی جهاددانشگاهی مازندران، گفت: مسئولان مازندران جهاددانشگاهی را در حوزه فرهنگی و پژوهشی، فرصت بدانند و با حرکت مأموریت‌گرا از موازی‌کاری پیشگیری شود.

وی ضمن خداقوت به رئیس سابق جهاددانشگاهی مازندران و آرزوی توفیق برای رئیس جدید، گفت: امیدوارم انتظاری که از واحد مازندران برای فعالیت در سطح استان می‌رود، به بهترین شکل ممکن محقق شود. به‌طور کلی تغییر مدیریت در جهاددانشگاهی امری طبیعی است و همانند مسابقه دو امدادی، فردی کار را تا جایی پیش می‌برد و فرد دیگری برای ادامه کار مسئولیت را بر عهده می‌گیرد.

فارسی با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی مولود مبارک انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: مجموعه بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جهاددانشگاهی، منشور حرکتی این نهاد است و هر زمان بخواهیم تحولی ایجاد کنیم و یا نقش‌آفرینی بهتری داشته باشیم، باید با الهام از این بیانات صورت پذیرد.

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی با بیان اینکه خط‌شکنی و الهام‌بخشی، ویژگی اصلی جهاددانشگاهی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز بوده است و در عرصه‌های مختلف این خط‌شکنی را تجربه کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در حوزه پژوهشی زمانی که جهاددانشگاهی با کمترین امکانات مقوله سلول‌های بنیادی را آغاز کرد، بسیاری از افراد در مجامع علمی با شک و تردید به موضوع نگاه می‌کردند، با این وجود به جوانان در جهاددانشگاهی اعتماد شد و این اعتماد به نتیجه رسید و پس از موفقیت جهاددانشگاهی در این عرصه، بسیاری از دانشگاه‌های علوم پزشکی به این عرصه وارد شدند.

وی اظهار کرد: در حوزه فرهنگی نیز فعالیت‌های متعددی داشته‌ایم، مانند مسابقات ملی مناظره دانشجویی که پس از طرح انتظار مقام معظم رهبری در خصوص گفت‌وگو و نقد در مجامع دانشگاهی، جهاددانشگاهی تقریباً تنها مجموعه‌ای بود که به شیوه علمی و اجتماعی به این انتظار پاسخ داد و در حال حاضر نیز همکاران معاونت فرهنگی در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری مسابقات در سطح دانشجویان کشورهای مسلمان هستند. پس از آن بود که مجامع علمی دیگر با الهام از جهاددانشگاهی برنامه‌های مشابهی را طراحی و اجرا کردند و به این خط‌شکنی و الهام‌بخشی افتخار می‌کنیم.

کار شبکه‌ای باید در جهاددانشگاهی تقویت شود

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی ادامه داد: افق‌گشایی، ویژگی دیگر جهاددانشگاهی است و این نهاد با صرف کمترین هزینه، بیشترین بهره‌برداری را می‌کند و بسیاری از تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کند. 

وی ادامه داد: کار شبکه‌ای باید در جهاددانشگاهی تقویت شود و از سوی دیگر فرهنگ جهادی که مقداری تحت تأثیر فضیلت‌های کوچک، آسیب دیده بود، مجدد احیا شود. استان مازندران استانی راهبردی است و لازم است همکاران عزیز واحد مازندران با الهام از خط شکنی رزمندگان لشگر 25 کربلا، شهیدان شیرودی، کشوری، حاج بصیر و مرحوم کاظمی آشتیانی در این جنگ شناختی و ترکیبی که علیه کشور در جریان است، خط شکنی کنند و منتظر فراهم شدن همه امکانات نباشند، اگر همه امکانات فراهم باشد و بعد بخواهیم کاری انجام دهیم، خط‌شکنی و فرهنگ جهادی دیگر معنی ندارد.

فارسی گفت: انتظار می‌رود همدلی و هم‌افزایی بین همکاران در جهاددانشگاهی مازندران تقویت شود، زیرا با همدلی در بدترین شرایط نیز می‌توان بهترین کارها را انجام داد و اگر همدلی نباشد، با بهترین امکانات نیز کاری پیش نمی‌رود. از مقامات استانی نیز انتظار می‌رود در حوزه فرهنگی، جهاددانشگاهی را به عنوان یک فرصت در نظر بگیرند و حضور این نهاد در دانشگاه‌های استان غنیمت شمرده و تقویت کنند. جهاددانشگاهی ویژگی خاصی دارد که می‌تواند با فعالیت‌های فرهنگی، جوان نخبه و فرهیخته را به پختگی برساند و این انتظاری است که مقام معظم رهبری نیز از جهاددانشگاهی دارند.

وی افزود: همکاران جهاددانشگاهی مازندران باید ضمن حضور فعال و مؤثر در دانشگاه‌ها، از ظرفیت نخبگی، خلاقیت و نوآوری دانشجویان استفاده کنند، زیرا نوآوری و خلاقیت مربوط به سن جوانی است و اگر در کنار تجربه همکاران جهاددانشگاهی قرار گیرد، اتفاقات خوبی را شاهد خواهیم بود. در زمینه فعالیت‌های فرهنگی هم لازم است ضمن تقسیم کار با سایر متولیان فرهنگی، مأموریت‌گرا باشیم تا از موازی‌کاری و گاهی فعالیت‌های خنثی‌کننده یکدیگر جلوگیری نماییم.

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی اظهار کرد: در حوزه پژوهشی نیز انتظار می‌رود مأموریت‌گرا باشیم، زیرا جهاددانشگاهی بنا ندارد در عرصه‌های متعدد ولی با عمق کم ورود کند، بلکه انتظار این است که در چند حوزه به عنوان مأموریت ویژه ورود کرده و مؤثر واقع شود. در جریان بررسی برنامه هفتم توسعه نیز مأموریت‌های خوبی برای واگذاری به جهاددانشگاهی از سوی کمیسیون تلفیق به تصویب رسیده است و امیدواریم در صحن علنی مجلس نیز به تصویب برسند و کار در واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی برای تحقق ماموریت های مذکور آغاز شود.

وی تأکید کرد: جهاددانشگاهی یک شبکه عظیم کشوری است و رئیس جهاددانشگاهی در مازندران به ظرفیت‌ها و امکانات این شبکه در کشور دسترسی دارد و در نتیجه مسئولان استانی باید به این نکته توجه داشته باشند که می توان از ظرفیت شبکه کشوری جهاد دانشگاهی در استان نیز استفاده کرد.

استان مازندران از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی استفاده کند

روح‌الله سلگی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران نیز در این آیین ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی، گفت: از سال گذشته تمرکز دشمن بر این نکته بوده است که دانشگاه و دانشجو را از هویت اصلی خود که استکبارستیزی و ظلم‌ستیزی است دور کند و آرمان‌های دانشگاهیان را تقلیل دهد و به دنبال جنگ هویتی و ایجاد پوچی در ذهن دانشجویان هستند. در چنین شرایطی نقش مجموعه‌هایی مانند جهاد دانشگاهی در دفاع از هویت دینی و ملی بسیار اهمیت دارد.

وی با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی از رویش‌های انقلاب اسلامی است، افزود: فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد دانشگاهی چراغ راه این نهاد است. جهاد دانشگاهی و بنیان‌گذاران این نهاد، خط امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری را در دانشگاه‌ها دنبال کرده و می‌کنند و این مشی باید ادامه یابد.

سلگی ضمن تقدیر و تشکر از رئیس سابق جهاددانشگاهی مازندران و آرزوی توفیق برای رئیس جدید، تصریح کرد: جهاددانشگاهی ظرفیت‌های متعددی در اختیار دارد و امیدوارم این تغییر، سرآغاز تحولی مثبت در این نهاد باشد.

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری مازندران با بیان اینکه جهاد دانشگاهی مجموعه‌ای چندضلعی است که امکانات و ظرفیت‌های خوبی در اختیار دارد و استان مازندران نیز باید از این ظرفیت‌ها و همچنین نیروی انسانی جوان و باتجربه این نهاد استفاده کند، خاطرنشان کرد: استانداری مازندران نیز در این زمینه پیش‌قدم شده است و تدوین اطلس فرهنگی استان که مهم‌ترین سند بالادستی استان در حوزه فرهنگی است، به جهاد دانشگاهی واگذارشده است و از دیگر دستگاه‌های اجرایی استان نیز می‌خواهیم از ظرفیت جهاد دانشگاهی استفاده کنند.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار