آخرین مطالب

استاندار مازندران گفت: 50 تا 90 درصد مصوبات مهم و اساسی اتخاذ شده در شورای اداری سفرهای شهرستانی اجرایی شده است. ‎ سیاست و جامعه

استاندار مازندران گفت: 50 تا 90 درصد مصوبات مهم و اساسی اتخاذ شده در شورای اداری سفرهای شهرستانی اجرایی شده است. ‎

  بزرگنمایی:

خبرنگار فجر شمال /سیدمحمود حسینی‌پور عصر دوشنبه همزمان با شانزدهمین سفر شهرستانی به سوادکوه در جمع اعضای شورا‌های اسلامی روستا‌ها و دهیاران و مردم در روستای ارات‌بن شهرستان سوادکوه با بیان اینکه روستا‌ها نماد ارزش‌های انسانی و نماد پیشرفت محسوب می‌شوند، گفت: آیت الله فقید نظری مورد عنایت امامین انقلاب بودند که امام راحل پیامی را که کم‌نظیر است و بیانگر عظمت منطقه است برای آیت‌الله نظری و مردم منطقه ارسال کردند و آیت‌الله صالحی مازندرانی و شهید مظلوم آیت الله سلیمانی و مرحوم علیزاده که مظهر اخلاق و مورد وثوق آیت‌الله جنتی بود و شخصیت‌های بزرگ در شهرستان اثر داشتند و مردمی دارای شخصیت بزرگ و انقلابی هستند.

استاندار مازندران با بیان اینکه نتوانستیم موقعیت استراتژیک جغرافیایی سوادکوه که در کریدور شمال- جنوب قرار دارد و سال‌ها مسافر در آن تردد می‌کند را به جایگاه اصلی خود برسانیم، افزود: نتوانستیم در این شهرستان به خوبی اشتغال ایجاد کنیم؛ درصورتی که در برخی کشور‌ها، طبیعت و دهکده و دریاچه مصنوعی ایجاد می‌کنند تا مقصد گردشگری و درآمدزایی شود، اما ما در شهرستان سوادکوه این امکانات الهی را دراختیار داریم.

حسینی‌پور با اشاره به اینکه محرومیت‌زدایی از محوری‌ترین شعار‌ها و سیاست‌های دولت سیزدهم است و بیش از 250 میلیارد تومان در این 2 سال برای گازرسانی منطقه هزینه شد، خاطرنشان کرد: فعالیت‌هایی که در روستا‌ها انجام می‌شوند قابل قیاس با گذشته نیست و سالمندان درباره جاده و ارتباط و سایر خدمات انجام شده به نسل جدید اطلاع رسانی کنند.

وی با بیان اینکه مهمترین خلا ما عدم اشتغال پایدار در روستاهاست که با وجود امکانات مختلف شاهد مهاجرت هستیم، افزود: توانمندسازی اقتصاد روستا‌ها سیاست محوری دولت است که هر روستایی در مازندران باید به مقصد گردشگری تبدیل و با آن انتقال تمدن مازندران به ایران انجام شود که نیازمند پیوست فرهنگی است.

استاندار مازندران، با بیان اینکه توسعه بافت‌های روستایی متناسب با نیاز روستا مورد تاکید است، گفت: سکونت در روستا شرط اول خدمات‌دهی برای اشتغال است.

استاندار مازندران، گفت: 350 میلیون تومان 20 ساله برای ساخت مسکن در روستا برای مهاجرت جوانان به روستا برنامه‌ریزی شد و تجهیز روستا به کشاورزی صنعتی از اولویت‌های ماست.

وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم همه زیرساخت‌ها را برای تحول مازندران برنامه‌ریزی می‌کنیم، افزود: بزرگترین اتفاق برای مازندران به شرط بهره‌برداری مناسب، مناطق آزاد است و رشد اقتصادی به چهار و یک درصد و امسال برای هشت درصد اقتصادی برنامه‌ریزی کردیم.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه نرخ تورم در 13 سال بیشتر از نرخ تورم کشور بود، ولی در دولت سیزدهم 5 درصد نرخ تورم کاهش پیدا کرد، یادآور شد: به ریل برگشتن اقتصاد مازندران تا دو سال زمان می‌خواهد و جراحی اقتصادی دولت آهسته‌آهسته در زیرساخت‌ها خود را نشان می‌دهد.

وی افزود: امسال بنیاد مسکن 13 و نیم میلیارد تومان در شهرستان سوادکوه هزینه کرد و 7 میلیارد برای زیرساخت‌های روستایی قرار دادیم تا روستا مولد شود و جوانان باید به پای کار بیایند.

استاندار مازندران، عنوان کرد: برای رفت و آمد عمومی طرحی را در حال تدوین داریم که هزار دستگاه ون از وزارت کشور بگیریم تا در اختیار روستا و گردشگری قرار گیرد.

حسینی‌پور، خاطرنشان کرد: کاری که نتوانیم را قول نمی‌دهیم و آنچه قول دادیم انجام می‌دهیم و 50 تا 90 درصد مصوبات شورای اداری سفر استاندار در شهرستان‌ها اجرایی شد.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه 2 میلیارد تومان برای 60 روستای بخش مرکزی در اختیار بخشدار با هماهنگی فرماندار قرار می‌گیرد تا برای آبادانی روستا هزینه شود، افزود: برای مدیریت مناطق رانشی و سیلابی، مدیر ستاد مدیریت بحران برای تثبیت مناطق رانشی و هدایت آب‌های سطحی برنامه دارد و ایجاد سایت‌های جدید ارتباطی چند سایت برای پوشش کامل و روان ارتباطی برنامه‌ریزی می‌شود و اختصاص استقرار آمبولانس 115 در منطقه مصوبه خواهد شد.

وی گفت: قانونی که در کشور مصوب می‌شود برای برخی مناطق تبصره و انعطاف داشته باشد تا مردم دچار مشکل نشوند و برای نهضت آب‌رسانی در روستا‌های مازندران در تفاهم‌نامه‌ای که با قرارگاه امام حسن مجتبی داریم اجرایی می‌کنیم.

حسینی‌پور افزود: برای اولین بار 170 روستای سوادکوه توسط مدیران کل استان از نزدیک شناسایی و بررسی می‌شود./مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه