آخرین مطالب

آیت الله محمدی لائینی اعلام کرد: سلامت انتخابات هم از طرف مجریان و هم خود کاندیدا‌ها خیلی مهم است سیاست و جامعه

آیت الله محمدی لائینی اعلام کرد: سلامت انتخابات هم از طرف مجریان و هم خود کاندیدا‌ها خیلی مهم است

  بزرگنمایی:

خبرنگار فجر شمال /آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در دیدار با فرماندار ساری، معاونین و بخشداران، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س)، اظهار کرد: صبر، مقامات معنوی، پرستاری، قافله‌سالاری و مدیریت و دیگر ویژگی‌های حضرت زینب (س) الگوست.

وی افزود: ماجرای جنایات در غزه درخور فراموش نشدن، محکومیت، لعن و نفرین است، شهادت نزدیک به 3 هزار زن و غیرنظامیان در هیچ مدل جنگی پذیرفته نیست، صهیونیست‌ها نه قانون، نه وجدان و نه موارد دیگر سرشان نمی‌شود.

آیت الله محمدی لائینی با اشاره به برگزاری تجمع حمایت از مردم غزه، گفت: مردم ما در آزمون بزرگی که مایه آبرومندی نظام است یعنی همان انتخابات قرار دارند، نظام اسلامی در عین بها دادن به دین و ولایت الهی به افکار و آرای مردم هم اهمیت می‌دهد، در این چهل و اندی سال حدودا ما هر سال یک انتخابات داشتیم که در هیچ جای دنیا چنین بستری از دموکراسی با این آزادی نمی‌بینید.

نماینده، ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه انتخابات ما از داخل و خارج مورد اتهام ناجوانمردانه است، یادآور شد: خود کشور‌های مدعی دموکراسی هم می‌دانند که انتخابات ما درست‌تر، آزادانه‌تر و کم نقص‌تر است، امیدواریم شاهد مشارکت حداکثری باشیم و رقابت سالم جدی برقرار بشود و مسئولین عزیز هم بتوانند هم سلامت و هم امنیت انتخابات را تامین کنند تا انتخابات ما از چهار ویژگی که مقام معظم رهبری فرمودند یعنی مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت برخوردار باشد تا در آخر سال همه از این انتخابات احساس غرور بکنیم.

امام جمعه ساری با تاکید بر اینکه برگزاری انتخابات دردسر‌ها و حرف و حدیث‌های خاص خودش را دارد، خواستار روشنگری و تشخیص ماوقع و درست و نادرست بودن آن توسط مسئولان حاضر با هدف روشن کردن افکار عمومی شد و گفت: البته با حفظ حیثیت افراد باید واقعیت‌ها را گفت.

این مسئول اضافه کرد: مسئولان باید خودشان را از همه نظرات شخصی خالی کنند و از داوری شخصی پرهیز کرده و هرگز آن را به کار سرایت ندهند، حقوق نامزد‌ها محفوظ و همه باید در محدوده فعالیت‌های قانونی تبلیغات کنند و نظرات شخصی مسئولان نباید به نفع یا ضرر کاندیدی باشد.

وی خاطرنشان کرد: کاندید‌ها از نظر سلامت در رفتار و تبلیغات متفاوت هستند و برخی‌ها حرکات خلاف شان دارند که زیبنده انتخابات نیست، فرمانداران و بخشداران باید با دعوت و تذکر به کاندید‌ها از رفتار‌های خلاف شان و شئون جلوگیری شود.

آیت الله محمدی لائینی اعلام کرد: سلامت انتخابات هم از طرف مجریان و هم خود کاندیدا‌ها خیلی مهم است نگاه جامعه نباید نسبت به انتخابات نگاه منفی شود و این هم بخاطر این است که آسیب‌ها از زمان‌های دور به‌وجود آمده و فراگیر می‌شود.

نماینده، ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه انتخابات سرمایه و نعمت بزرگ خداست، گفت: اگر از اول می‌گفتیم در حکومت اسلامی، مردم بی مردم، رای بی رای، انقلاب همان 10 سال اول تمام می‌شد، اما انتخابات درایت امام راحل بود، بها دادن و حق رای به مردم خیلی مهم است.

امام جمعه ساری ادامه داد: هیچ کسی و جناحی حق ندارد با انتخابات قهر کرده و انتخابات را تحریم کند که این کار‌ها از تحریم آب و غذای غزه ای‌ها از سوی صهیونیست‌ها بدتر است، یا از تحریم‌های آمریکا بدتر است، ما باید کاری کنیم که زمینه‌های انگیزه و رغبت اجتماعی برای مشارکت افزایش پیدا کرده و فراهم شود.

این مسئول عنوان کرد: نظام مسئله باید روی میز بیاید و مسائل به نوبت بررسی شود، الحمدلله عملکرد خوبی را ارائه دادید، رفع مشکلات مردم به‌خصوص در راستای معیشت آنان مردم را شادتر کرده و وارد انتخابات می‌کند.

وی ادامه داد: کشاورزان ما مشکلات زیادی دارند، ماشین آلات کشاورزی در حوزه سوخت، دردسر‌هایی دارند، من از فرماندار ساری که بادرایت و جهای است می‌خواهم که کاری کند که ساری الگوی بقیه شهرستان‌ها باشد.

آیت الله محمدی لائینی در پایان اذعان داشت: در بحث مرکبات و برنج اقلام خوب قیمت مناسبی ندارد، از آن طرف قیمت همه چیز مثلا نهاده‌ها افزایش پیدا کرده است، سوءاستفاده کنندگان در همه زمینه‌ها ایستاده اند که مبارزه با این‌ها سخت، اما نتایج شیرینی دارد، همکاری شما با شبکه نظارت بر انتخابات مهم است، تعامل شما جلوی برخی از سوءاستفاده‌ها را می‌گیرد./مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد