آخرین مطالب

تشریح « مهرواره با نور 2 » در استان مازندران فرهنگی، هنری

تشریح « مهرواره با نور 2 » در استان مازندران

  بزرگنمایی:
دبیر مهرواره بانور اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران به تشریح « مهرواره با نور ۲ » در همایش مبلغات فاطمی در اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار پرداخت.


دبیر مهرواره بانور اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران به تشریح « مهرواره با نور 2 »  در همایش مبلغات فاطمی در اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار پرداخت.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، زهرا ایمانی، دبیر مهرواره بانور اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران، یکم آذر ماه در همایش مبلغات فاطمی که در اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار برگزار شد گفت: در سال گذشته جشنواره‌ای به نام «مهروار بانور» برگزار شد که هدف از این جشنواره شناسایی ظرفیت عظیم بانوان فعال و کنشگر در عرصه فرهنگی بود.

وی افزود: بانوانی که با دستان خالی تلاش می‌کنند تا گره‌های زندگی مردم را باز کنند. این بانوان نمونه واقعی از الگوی سوم زن مسلمان هستند که هم برای خانواده‌اش ارزش قائل  هستند و هم نسبت به محیط پیرامون خود بی‌تفاوت نیستند و تلاش می‌کنند که برای جامعه نقش آفرین باشند. این بانوان باید شناسایی شوند و در مقابل زن غربی و الگوی شرقی که بدون اثر هست و هیچ تاثیری در محیط اطرافش ندارد و افسرده است دیده شوند.

ایمانی با بیان اینکه نمونه‌های موفق و خوبی را از این نوع بانوان در جمهوری اسلامی ایران داریم اظهارکرد: این بانوان باید شناسایی شوند و زندگی‌شان روایت شود، شبکه شوند و هویت بگیرند و هم افزایی بین آن‌ها به وجود بیاید.



دبیر مهرواره بانور اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران بیان کرد: در « مهرواره با نور 1 » که گام شناسایی بانوان بود ما در استان مازندران 2047 نفر بانوی کنشگر فعال را شناسایی کردیم و طی نشستی در مشهد مقدس از 10 نفر بانوان فعال مهرواره با نور تجلیل به عمل آمد.

وی ادامه داد: در حال حاضر «مهرواره با نور 2 » شروع شده است که هدف از این مهرواره فعال سازی عموم بانوان مسجدی و ارتقای سطح کنشگری آن‌ها در میدان جهاد تبیین در دو عرصه حقیقی و مجازی است.

وی خاطر نشان کرد: شبکه عظیم بانور یقین دارد همانگونه که امام امت توصیه کرده است، اگر حقایق جامعه، کشور و انقلاب روایت نشود، دشمن روایت، تصویرسازی اشتباه و تحریف حقایق خواهد کرد و ذهن و فکر جوانان را به عنوان سرمایه های اساسی کشور با بمباران شبهات و به‌هم ریختن نظام محاسباتی و تحلیل اشتباه وقایع جامعه مخدوش خواهد کرد و روح امید و پیشرفت را از بین خواهد برد.


وی اذعان داشت : از این رو بانوان که همواره در طول تاریخ با تأسی بر حضرت زینب کبری (س) نقش بسزایی در روشن کردن افکار عمومی جامعه برعهده داشته اند، در این مقطع حساس تهاجم دشمن در نظر دارند در دومین مهرواره بانور«جهاد تبیین» را به عنوان راهبرد اساسی خنثی کننده ی این توطئه ی بزرگ قرار داده و هر کدام به عنوان یک وظیفه دینی، ملی و انقلابی به فرموده رهبر معظم انقلاب مثل یک چراغ، نوری پیرامون خود را روشن  کرده و غبار فتنه، تردید و شبهه را از محلات خود برطرف کنند.

ایمانی با اشاره به اینکه موضوع مهرواره «جهاد تبیین» است. خاطر نشان کرد: اینکه تبیین به عنوان جهاد معرفی شده است به دلیل آن است که دشمن در حال حمله است. تبیین جهاد گونه یعنی تبیین معطوف به عمل دشمن و نه تبیین در خلأ و بی ارتباط با وضع کنونی، آن هم نه به صورت فردی، بلکه در قالب جبهه و با تشکیل جماعت های تبیینی. بدیهی است موضوعات و اولویت های میدان جهاد تبیین را مقام معظم رهبری (دام ظله) به عنوان سکاندار انقلاب اسلامی تعیین می کنند.

دبیر مهرواره بانور اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران در پایان افزود: با تأسی از دو بزرگ بانوی عرصه جهاد تبیین عملیات مهرواره بانور2  از  28 آبان1402 مصادف با میلاد حضرت زینب (س) آغاز و تا 13 دی 1402 مصادف با میلاد حضرت زهرا (س) ادامه خواهد داشت.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
انتهای پیام 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

محفل بسیجیان قرآنی در بابلسر برگزار می‌شود

بابلسر غرق در ماتم زهرایی؛ اشک‌هایی که از آسمان دل‌ها فرو ریخت

تنها کشوری که اجازه نداد طرح «اسرائیلِ بزرگ» شکل بگیرد، ایران بزرگ بود