آخرین مطالب

تشریح « مهرواره با نور 2 » در استان مازندران فرهنگی، هنری

تشریح « مهرواره با نور 2 » در استان مازندران

  بزرگنمایی:
دبیر مهرواره بانور اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران به تشریح « مهرواره با نور ۲ » در همایش مبلغات فاطمی در اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار پرداخت.


دبیر مهرواره بانور اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران به تشریح « مهرواره با نور 2 »  در همایش مبلغات فاطمی در اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار پرداخت.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، زهرا ایمانی، دبیر مهرواره بانور اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران، یکم آذر ماه در همایش مبلغات فاطمی که در اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار برگزار شد گفت: در سال گذشته جشنواره‌ای به نام «مهروار بانور» برگزار شد که هدف از این جشنواره شناسایی ظرفیت عظیم بانوان فعال و کنشگر در عرصه فرهنگی بود.

وی افزود: بانوانی که با دستان خالی تلاش می‌کنند تا گره‌های زندگی مردم را باز کنند. این بانوان نمونه واقعی از الگوی سوم زن مسلمان هستند که هم برای خانواده‌اش ارزش قائل  هستند و هم نسبت به محیط پیرامون خود بی‌تفاوت نیستند و تلاش می‌کنند که برای جامعه نقش آفرین باشند. این بانوان باید شناسایی شوند و در مقابل زن غربی و الگوی شرقی که بدون اثر هست و هیچ تاثیری در محیط اطرافش ندارد و افسرده است دیده شوند.

ایمانی با بیان اینکه نمونه‌های موفق و خوبی را از این نوع بانوان در جمهوری اسلامی ایران داریم اظهارکرد: این بانوان باید شناسایی شوند و زندگی‌شان روایت شود، شبکه شوند و هویت بگیرند و هم افزایی بین آن‌ها به وجود بیاید.



دبیر مهرواره بانور اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران بیان کرد: در « مهرواره با نور 1 » که گام شناسایی بانوان بود ما در استان مازندران 2047 نفر بانوی کنشگر فعال را شناسایی کردیم و طی نشستی در مشهد مقدس از 10 نفر بانوان فعال مهرواره با نور تجلیل به عمل آمد.

وی ادامه داد: در حال حاضر «مهرواره با نور 2 » شروع شده است که هدف از این مهرواره فعال سازی عموم بانوان مسجدی و ارتقای سطح کنشگری آن‌ها در میدان جهاد تبیین در دو عرصه حقیقی و مجازی است.

وی خاطر نشان کرد: شبکه عظیم بانور یقین دارد همانگونه که امام امت توصیه کرده است، اگر حقایق جامعه، کشور و انقلاب روایت نشود، دشمن روایت، تصویرسازی اشتباه و تحریف حقایق خواهد کرد و ذهن و فکر جوانان را به عنوان سرمایه های اساسی کشور با بمباران شبهات و به‌هم ریختن نظام محاسباتی و تحلیل اشتباه وقایع جامعه مخدوش خواهد کرد و روح امید و پیشرفت را از بین خواهد برد.


وی اذعان داشت : از این رو بانوان که همواره در طول تاریخ با تأسی بر حضرت زینب کبری (س) نقش بسزایی در روشن کردن افکار عمومی جامعه برعهده داشته اند، در این مقطع حساس تهاجم دشمن در نظر دارند در دومین مهرواره بانور«جهاد تبیین» را به عنوان راهبرد اساسی خنثی کننده ی این توطئه ی بزرگ قرار داده و هر کدام به عنوان یک وظیفه دینی، ملی و انقلابی به فرموده رهبر معظم انقلاب مثل یک چراغ، نوری پیرامون خود را روشن  کرده و غبار فتنه، تردید و شبهه را از محلات خود برطرف کنند.

ایمانی با اشاره به اینکه موضوع مهرواره «جهاد تبیین» است. خاطر نشان کرد: اینکه تبیین به عنوان جهاد معرفی شده است به دلیل آن است که دشمن در حال حمله است. تبیین جهاد گونه یعنی تبیین معطوف به عمل دشمن و نه تبیین در خلأ و بی ارتباط با وضع کنونی، آن هم نه به صورت فردی، بلکه در قالب جبهه و با تشکیل جماعت های تبیینی. بدیهی است موضوعات و اولویت های میدان جهاد تبیین را مقام معظم رهبری (دام ظله) به عنوان سکاندار انقلاب اسلامی تعیین می کنند.

دبیر مهرواره بانور اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران در پایان افزود: با تأسی از دو بزرگ بانوی عرصه جهاد تبیین عملیات مهرواره بانور2  از  28 آبان1402 مصادف با میلاد حضرت زینب (س) آغاز و تا 13 دی 1402 مصادف با میلاد حضرت زهرا (س) ادامه خواهد داشت.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
انتهای پیام 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد

مراسم ایام شهادت آقا امام محمد باقر علیه السلام و آیین گرامیداشت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای قیام خونین 15 خرداد

فرمانده جدید، برای تحقق اهداف عالی نظام و منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) تلاش نماییم