آخرین مطالب

عزیززاده گرجی با اشاره به نقش و جایگاه حضرت زهرا (س) در دفاع از اسلام و ولایت خواستار تبیین سیره علمی و عملی آن حضرت در جامعه شد. سیاست و جامعه

عزیززاده گرجی با اشاره به نقش و جایگاه حضرت زهرا (س) در دفاع از اسلام و ولایت خواستار تبیین سیره علمی و عملی آن حضرت در جامعه شد.

  بزرگنمایی:

خبرنگار فجر شمال / «قاسم عزیززاده گرجی» سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در نشست منطقه‌ای بخشداران مرکزی استان که امروز به میزبانی فرمانداری ویژه بابل برگزار شد، ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه و ادای احترام به مقام شهدای شامخ ایران اسلامی از بابل بعنوان پایتخت شهدای شمال کشور، مهد علم و دانش و قطب پزشکی یاد کرد و اظهار داشت: بابل رتبه اول تولید برنج، مرکبات و عسل را در اختیار دارد. بخش بند پی شرقی و بابلکنار در تولید عسل پیشتازند.

وی از بابل بعنوان سرزمین مفاخر، مشاهیر و علما یاد کرد و افزود: فرزندان این شهرستان از پهلوانان نامی عرصه‌های ملی و بین المللی هستند.

عزیززاده گرجی با اشاره به نقش و جایگاه حضرت زهرا (س) در دفاع از اسلام و ولایت خواستار تبیین سیره علمی و عملی آن حضرت در جامعه شد.

این مسئول با بیان اینکه حضرت زهرا (س) سبب آفرینش آسمان و زمین و علت خلقت انس، جن، انبیا و اولیاست، اظهار کرد: حیات نورانی حضرت زهرا (س) سراسر درس و حکمت‌های فراوانی است که باید به درستی سیره این بانوی بزرگ اسلام برای جامعه معرفی شود.

عزیززاده گرجی در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای مظلوم غزه و با تاکید براینکه زمینه انزجار از اسرائیل و مودت به مردم مظلوم فلسطین باید در بین نسل جوان فراهم شود، گفت: متاسفانه برخی از رسانه‌های دنیا چشم خود را به جنایات اسرائیل بسته‌اند، باید اتفاقات در غزه به درستی برای جامعه تبیین شود.

وی با اشاره به دستاورد‌های طوفان الاقصی برای حماس، افزود: کشور‌های اطراف فلسطین اشغالی فضایی را در اختیار رژیم جعلی اسرائیل قرار داده بودند تا علیه جبهه مقاومت حماس بهره گرفته شود، اما طوفان الاقصی موجب شد مقاومت مقاوم‌تر شود و اسرائیل فقط بمباران بیمارستان‌ها و کشتار زنان و کودکان را به کارنامه خود اضافه کرد.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه امروز فلسطین مسئله اول جهان شد، تصریح کرد: مردم کشور‌های مخالف فلسطین در جهت حمایت از مردم مظلوم فلسطین و ابراز تنفر از جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه تظاهرات می‌کنند.

وی در بخش دیگر از سخنانش به اهمیت تعامل و برقراری ارتباط دوسویه و برگزاری جلسات کاری موثر در استان، شهرستان و بخش اشاره کرد و ادامه داد: نماینده استاندار و فرماندار در بخش، بخشدار است باید نشست‌های هدفمند برای اجرای درست ماموریت‌ها برگزار شود.

عزیززاده گرجی با اشاره به جایگاه بخشدار و اینکه حساسیت جایگاه بخشدار و مسئولیت او از فرماندار بعضا بیشتر است چراکه اگر کار در بخشداری درست انجام شود کار فرمانداری کمتر می‌شود، اذعان داشت: بخشدار حلقه وصل بین حاکمیت با مردم است.

وی با بیان اینکه تدبیر اقدامات پیشگیرانه در بخشداری‌ها ضروری است، افزود: جلسات بخشداری‌ها به صورت ادواری در شهرستان‌ها برگزار خواهد شد.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه در جلسات بخشداران مطابق با دستور کار جلسات از مدیران دستگاه‌ها دعوت بعمل خواهد آمد، اضافه کرد: بازشناسی وظایف و مسئولیت‌های بخشداران مهم است و باید مورد توجه باشد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌ها باید در راستای تقویت روحیه امید در بین ملت باشد، افزود: منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در تقویت امید بین ملت باید مورد توجه مسئولین قرار گیرد.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه خدمت به مردم باید شاخص ارزیابی مدیران دولت باشد، بیان کرد: مردم باید به مدیران، فرمانداران و بخشداران نمره دهند.

وی با بیان اینکه براساس سیره ائمه اطهار (علیهم السلام)، انبیا و منابع دینی، پس از انجام فرایض و واجبات، بالاترین وسیله برای تقرب به خداوند متعال، خدمت به مردم است، عنوان کرد: اهتمام جدی به امور مردم و تلاش برای حل مشکلات مردم از نشانه‌های اهل ایمان است.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه خدمت به مردم میزان سنجش مدیران جمهوری اسلامی است، گفت: کسب رضای خدا در امور دنیایی باید مورد توجه باشد.

وی با بیان اینکه ما هیچ شانی جزء خدمت خالصانه، صادقانه و بی‌منت به مردم نداریم، افزود: تکریم و تعظیم ارباب رجوع یک ضرورت است.

عزیززاده گرجی خطاب به بخشداران خواستار داشتن سعه صدر در مواجه با ارباب رجوع شد و بیان کرد: مسئولان باید با سعه صدر با مسائل مواجه شوند.

وی با اشاره به اهمیت اخلاق مداری در ارائه خدمت به مردم، گفت: اقدامات باید به کم شدن فاصله بین مردم با مسئولان و افزایش رضایتمندی آن‌ها ختم شود، معتقدیم مهمترین وظیفه مدیران ارائه خدمت مطلوب به ملت است.

عزیززاده گرجی با تاکید براینکه خدمات باید به موقع ارائه شود، افزود: همچنین عمل به تعهدات باید مورد توجه باشد.

وی به مصوبات سفر‌های استانی استاندار مازندران اشاره و اظهار کرد: تحقق مصوبات سفر‌های استانی استاندار میزان سنجش بخشداران خواهد بود.

عزیززاده گرجی از بخشداران خواست تا اقدامات را برای مردم بازگو کنند تا امید به جامعه بازگردد./مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

ساماندهی گلزار شهدا

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار

تداوم اجرای نهضت آسفالت در سیمرغ

میدان ورزش باید سرشار از ارزش های معنوی،ایمان، ایثار و فداکاری باشد

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /این زن باشرف ایرانی با حجاب عفت و التزام به قواعد به عالی ترین سطوح فعالیت در تمام عرصه ها دست پیدا کرد

مسئولان از ایجاد دوقطبی‌های سیاسی و فرهنگی پرهیز کنند

گزارش تصویری همایش استانی تکریم و تجلیل از 350 سالمند تحت حمایت کمیته امدادامام(ره) مازندران

پدیده هزینه‌بر رانش زمین در شهرستان سوادکوه

همایش تکریم 350 سالمند تحت حمایت کمیته امداد مازندران برگزار شد

سرهنگ حسنعلی‌زاده، با اشاره به نقش راهبردی بسیج در آموزش‌های دفاعی، آمادگی ناحیه برای پشتیبانی از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

استفاده درست از فضای مجازی فرصتی بی‌بدیل در تحقق مردم‌سالاری دینی

بازرسی نباید تنها به توصیه اکتفا کند بلکه باید قدرت الزام قانونی داشته باشد

جشن روز روستا و عشایر در ماهفروز محله سفلی؛ احیای سنت‌ها در ساحل مازندران

توسعه همکاری کمیته امداد و اداره کار مازندران برای به‌کارگیری مددجویان

حق پرسشگری مردم از مسئولان

تکریم و معارفه امام‌جمعه شهرستان سوادکوه (شهر پل‌سفید) و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

گسترش تولید آثار دینی-ورزشی در سینما و تلویزیون

پرداخت 23 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانوارهای مددجوی میاندورود

شروع رقابت دلسوزان کاراته مازندران برای ریاست هیئت

نخستین جشنواره «کتاب و گندم» در دودانگه ساری برگزار شد

لزوم بازنگری در شیوه پذیرش کنکور سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی

محمد صفری به‌عنوان عضو هیأت عامل و معاون برنامه‌ریزی و تحول بانک صنعت و معدن منصوب شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی مازندران خانواده کارکنان نیروی انتظامی را پشتوانه اصلی مأموریت‌های خطیر این نیرو توصیف کرد

فرزین محمودی پاتی به عنوان رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران منصوب شد

مساعدت بیش از 4 میلیاردی زکات مودیان به نیازمندان شهرستان چالوس

پرداخت بیش از 10 میلیاردتومان وام قرض‌الحسنه به مددجویان کمیته امداد شهرستان آمل

هیات ترای‌اتلون فریدونکنار با حضور قهرمانان شنا و دو و میدانی رسما شروع به کار کرد

جلسه شورای ترافیک شهرستان به ریاست وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ برگزار شد.

آیین اختتامیه هفته ملی کودک با حضور وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ در پارک شهر برگزار شد.

بازدید فرماندار سیمرغ از تجهیزات پدافند غیرعامل برپا شده توسط هلال احمر در پارک شهر

جلسه شورای تربیت بدنی به ریاست وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ برگزار گردید.

برگزاری جلسه خیرین سلامت با حضور وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ