آخرین مطالب

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران بیان کرد:

برگزاری بیش از 300برنامه ویژه کودک و نوجوان با هدف تبیین آرمان های انقلاب در دهه فجر سیاست و جامعه

برگزاری  بیش از 300برنامه ویژه کودک و نوجوان با هدف تبیین آرمان های انقلاب در دهه فجر

  بزرگنمایی:
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران گفت: بیش از ۳۰۰برنامه ویژه کودک و نوجوان با هدف تبیین آرمان های انقلاب و دستاوردهای نظام در استان برگزار می شود.

فاضلی کبریا از برگزاری اردوهای جهادی با عنوان پیک انقلاب در شهرستان های ساری، بابل، آمل، میاندورود، فریدونکنار، چالوس، چمستان در دهه فجر خبر داد وگفت: بیش از 300برنامه ویژه کودک و نوجوان با هدف تبیین آرمان های انقلاب و دستاوردهای نظام در استان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حامد فاضلی کبریا، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران و رئیس کمیته کودک و نوجوان ستاد گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در نشست خبری رسانه های استان با رؤسای کمیته های تخصصی ستاد چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با بیان اینکه قطب فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش هستیم، اظهار کرد: مخاطبین این اداره کل از سنین 6تا 17سال هستند.

وی به فعالیت 28مرکز ثابت و 4مرکز سیار روستایی اشاره و بیان کرد: 60نوع خدمت به کودکان و نوجوانان استان ارائه می شود.

فاضلی کبریا با بیان اینکه فعالیت های این اداره کل در قالب طرح کانون در مدرسه ارائه خواهد شد، افزود: اساس کار کانون پرورش فکری براساس کتاب و کتابخوانی است.

وی با بیان اینکه حدود 14هزار نفر عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هستند، گفت: درراستای عدالت آموزشی به دانش آموزان روستایی و مناطق محروم ارائه خدمت داریم.

فاضلی کبریا با بیان اینکه مربی با تجهیزات کامل وارد روستا ها می شود، ادامه داد: هر کاروان سیار 20روستا را تحت پوشش دارد.

وی به فعالیت کتابخانه پستی اشاره کرد و افزود: کتابخوانی درقالب نامه  بین مربی و متربی رفت و برگشت می شود.

فاضلی کبریا با بیان اینکه مراکز کانون زبان در استان فعال است، گفت: شش زبان زنده دنیا فرانسه، انگلیسی، چینی، عربی، روسی، آلمانی و... آموزش داریم و مجازی تا 40زبان آموزش داده می شود.

وی با بیان اینکه 30مرکز در استان آموزش زبان داریم، یادآورشد: 25هزار زبان آموز در استان داریم.

فاصلی کبریا از توسعه مرکز نجوم اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: مرکز نجوم نوشهر در دهه فجر افتتاح می شود./مجید اسدی

وی با بیان اینکه مرکز نجوم ساری بازسازی و تقویت شد، ادامه داد: تجهیزات رصد خانه نجوم ساری بروزرسانی شد.

فاضلی کبریا با بیان اینکه مرکز نجوم شهرستان بابل نیز به زودی افتتاح می شود، گفت: توسعه ناوگان سیار روستایی را در شهرستان بابل همزمان با دهه فجر خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه ناوگان سیار روستایی برای بابلسر نیز به زودی آماده سازی می شود، افزود: در کلاردشت نیز ناوگان سیار روستایی افتتاح می شود.

فاضلی کبریا از توسعه ویژه سینما کودکان و نوجوانان استان خبر داد و گفت: قریب به 70فیلم کوتاه و انیمیشن های جذاب برای کودکان و نوجوانان از جمله انیمیشن فاخر بچه زرنگ ذیل اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تولید شد.

وی از توسعه فعالیت کتاب و کتابخوانی تخصصی کودک و نوجوان در استان خبر داد و افزود: افزایش تجهیزات و لوازم بازی نیز مورد توجه بوده است تا مهارت های زندگی درقالب بازی به کودک و نوجوان آموزش داده شود.

فاضلی کبریا با بیان اینکه همکاران خبرنگار کودک و نوجوان آموزش داده شده اند، گفت: این اعضا درقالب خبرنگار کودک و نوجوان با هدف مطالبه گری در حوزه حقوق کودک فعالیت می کنند.

وی به اجرای طرح های کانون مدرسه در استان اشاره کرد و یادآورشد: طرح کانون در مسجد نیز در دست اجرا و اقدام است.

فاضلی کبریا به اهمیت انتقال معارف انقلاب اسلامی و تبیین دستاوردهای نظام به کودک و نوجوان اشاره کرد و گفت: در دهه فجر امسال فیلم نمایش مسافری از گانورا را با هدف افزایش تقویت خودباوری کودک و نوجوان اکران می شود.

وی از نمایش تئاتر زنده خبر داد و افزود: نقاشی دیواری را ویژه کودک و نوجوان با محوریت دهه فجر در سطح استان داریم.

فاضلی کبریا از برگزاری مسابقات کتابخوانی در مدارس خبر داد و گفت: گفتگو در کافه رأی نیز از برنامه های دهه فجر است.

وی به برگزاری مسابقات دوچرخه سواری کودکان و نوجوانان در دهه فجر اشاره کرد و افزود: عطرافشانی گلزار شهدا با حضور کودکان و نوجوانان انجام می شود.

فاضلی کبریا از برگزاری اردوهای جهادی با عنوان پیک انقلاب در شهرستان های ساری، بابل، آمل، میاندورود، فریدونکنار، چالوس، چمستان در دهه فجر خبر داد و یادآورشد: روز 22بهمن نیز حضور عروسک های غول پیکر را به همراه ایستگاه های فرهنگی و تبیینی در مسیر راهپیمایی ها داریم.

وی از راه اندازی پویش عکس رأی خانواده من خبر داد و گفت: روز 22بهمن دبیرخانه این پویش آغاز بکار می کند.

فاضلی کبریا از برگزاری جشنواره سرود ویژه دهه فجر خبر داد و افزود:بیش از 300برنامه تحت 15عنوان در دهه فجر امسال ویژه کودک و نوجوان برگزار می شود.
مجید اسدی 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد