آخرین مطالب

455 برنامه قرآنی به‌مناسبت دهه فجر در مازندران اجرا می‌شود سیاست و جامعه

455 برنامه قرآنی به‌مناسبت دهه فجر در مازندران اجرا می‌شود

  بزرگنمایی:
فرمانده سپاه کربلای مازندران از برگزاری ۴۵۵ ویژه برنامه قرآنی در قالب مسابقه و محافل انس با قرآن، در ایام دهه فجر خبر داد.

فرمانده سپاه کربلای مازندران از برگزاری 455 ویژه برنامه قرآنی در قالب مسابقه و محافل انس با قرآن، در ایام دهه فجر خبر داد.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سردار سیاوش مسلمی، فرمانده سپاه کربلای مازندران، در نشست خبری که به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ظهر امروز، 10 بهمن ماه در سالن کوثر سپاه کربلای مازندران برگزار شد، گفت: در سال جاری برنامه‌های دهه فجر سپاه کربلای مازندان به لحاظ شرایط موجود کشور و منطقه و برگزاری انتخابات متفاوت‌تر از سال‌های دیگر است. 
 
وی افزود: دشمنان با بهره‌گیری از رسانه، در حال سیاه‌نمایی و انکار دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی هستند، افزود: بهره‌گیری از تکنیک‌های مختلف رسانه‌ای همچون ضریب دادن به خبر و شایعه‌پراکنی از جمله رفتار رسانه‌ای آن‌ها است و نیاز است تا با نگاه دقیق رسانه‌های انقلابی، این دشمنی‌ها خنثی شود.
 
فرمانده سپاه کربلای مازندران با اشاره به اینکه در دهه فجر امسال 11 هزار و 369 برنامه در قالب 22 قشر اجرایی می‌شود، گفت: 455 برنامه قرآنی در قالب مسابقه و محافل انس با قرآن، در ایام دهه فجر برگزار می‌شود.
 
وی افزود: افتتاح 15 صندوق قرض‌الحسنه، برپایی 22 نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، دیدار با 440 شهید انقلاب، دیدار با 698 ایثارگر، برگزاری 360 مراسم تجلیل و تکریم از خانواده شهدا، برپایی 285 نقطه ایستگاه‌های صلواتی، اجرای 236 سرود و برنامه‌های شاد حماسی در استان، برگزاری 427 مراسم بزرگداشت شهدا از برنامه‌های دهه فجر امسال است.
 
مسلمی تصریح کرد: یک هزار و 270 برنامه ورزشی و مسابقات علمی، 255 پویش فرهنگی و طراح‌های گرافیکی و پوستر، 560 عکس نوشت با موضوع دهه فجر، 258 میز خدمت، برگزاری 156 اردوی جهادی مناطق محروم و برگزاری 129 اردوی پیشرفت و توسعه از برنامه‌های دهه فجر امسال است.
 
فرمانده سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه برگزاری آیین نمادین ورود حضرت امام(ره) در فرودگاه‌های ساری، نوشهر و رامسر، برگزاری مسابقه کتابخوانی 2 هزار نفری، اجرای برنامه ارتباط تصویری زنده در حسینیه ثارلله قائمشهر، اجرای برنامه 40 مسجد 40 روایت و 40 مدرسه و 40 روایت، برگزاری مراسم شعرخوانی، برگزاری نشست‌های روشنگرایی و جشن تکلیف سیاسی برای دانش‌آموزان، برگزاری مراسم شهدای حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل، برگزاری یادواره شهدای جنگل در سوادکوه از دیگر برنامه‌های دهه فجر امسال است. خاطرنشان کرد: از زمان شکل‌گیری بسیج سازندگی در حوزه پروژه‌های عمرانی، بالغ بر 4 هزار و 450 پروژه با هزینه‌کرد 2 هزار و 288 میلیارد تومان به پایان رسید و امسال 2 هزار و 795 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 3 هزار و 332 میلیارد تومان با همکاری گروه های جهادی در دست اجرا است.
 
مسلمی اظهار کرد: عینیت بخشی به ارزش‌های انقلاب اسلامی و بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر، ترویج ارزش‌ها و دستاورد‌های انقلاب، تعمیق و گفتمان‌سازی انقلاب اسلامی برای نسل نوجوانان و جوانان، بهره‌گیری از منویات امامین انقلاب، معرفی و ترویج هنرمندانه ارزش‌ها با استفاده از ابزار‌های فرهنگی و هنری، برگزاری برنامه با تآکید بر اعیاد مذهبی، بهره‌گیری از جشن‌های پیروزی به عنوان ابزار گفتمان انقلاب اسلامی در منطقه، ایجاد فضای آگاهی افزایی برای ترویج مشارکت مردم در انتخابات، نقش فعال زنان در انقلاب اسلامی الهام‌بخشی و توسعه تفکر  انقلاب اسلامی از رویکرد‌های سپاه کربلای مازندران در اجرای برنامه‌های هفته دفاع مقدس است.
 
فرمانده سپاه کربلای مازندران ادامه داد: تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی و بازخوانی جنایات رژیم پهلوی، تبیین گفتمان انقلاب اسلامی، استفاده از ابزار‌های فرهنگی هنری، تولید محتوای تبیینی، مردمی‌سازی و بومی‌سازی برنامه‌ها، تشویق به مشارکت زنان و جوانان در برنامه‌های خلاق، ترویج هویت ملی از محور‌های راهبردی در تدوین برنامه‌های دهه فجر سال‌جاری است.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

محفل بسیجیان قرآنی در بابلسر برگزار می‌شود

بابلسر غرق در ماتم زهرایی؛ اشک‌هایی که از آسمان دل‌ها فرو ریخت