آخرین مطالب

نشست خبری فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ سیاست و جامعه

نشست خبری فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ

  بزرگنمایی:
نشست خبری فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ به مناسبت آغاز دهه فجر با اصحاب رسانه برگزار شد.

 نشست خبری فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ به مناسبت آغاز دهه فجر با اصحاب رسانه برگزار شد.
 به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ در این نشست چهل و پنجمین بهار انقلاب را به همه فجر آفرینان و مردم غیور سیمرغ تبریک گفتند.
 سرهنگ پورقربان فرمانده سپاه ناحیه شهرستان سیمرغ امروز 12 بهمن ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: امروز با گذشت چهل و پنج سال از عمر با برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مردم ولایتمدار و شهید پرور ایران بیش از هر زمان دیگری به اهداف و آرمانهای نظام و بنیانگذار کبیر انقلاب پایبند هستند و انقلاب اسلامی با همه هجمه های صیهونیسم جهانی در جنگ ترکیبی جدید ازطریق ابزار نفوذ در اوج سرافرازی، اقتدار و پیشرفت و بالندگی خود قرار دارد که همین اقتدار مرهون ایستادگی ملت و مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی است که پای آرمانهای شهدای والامقام و امامین انقلاب اسلامی با وجود همه تحریم های همه جانبه استکبار جهانی با تاسی از آیه شریفه إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا ایستاده اند.
وی افزود: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران که مبتنی بر آموزه‌های نورانی مکتب سرخ عاشورا و در تداوم مسیر پیامبران و ائمه هدی (س) است، ثابت کرد که با اتکا به خدامحوری و خودباوری می‌توان در مقابل زورگویان و ظالمان عالم ایستاد و ملتی را از زیر سلطه استبداد و استعمار رهانید. در پرتو انوار الهام بخش انقلاب اسلامی ملت بزرگ ایران، بیداری اسلامی و خیزش ملل مسلمان منطقه در سراسر جهان اسلام، گسترش یافته و به رغم کینه‌ورزی و خصومت‌های دشمنان به ویژه استکبار جهانی به سرکردگی دولت تروریست آمریکای خبیث و رژیم منحوس و رو به زوال صیهونیستی، در حال پیشروی و فتح سنگرهای کلیدی جهان است.
پور قربان با تشریح برنامه های بسیج در ایام الله فجر انقلاب اسلامی خاطر نشان کردند: به مناسبت بزرگداشت این ایام ارزشمند دهه فجر ستاد بزرگداشت دهه فجر در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ تشکیل شده و برنامه های متعدد و متنوعی در دستور کار کارگروهها و کمیته های محلات مهدوی جهت اجرا قرار داده شده است که 215 برنامه شاخص و اثر گذار توسط قرارگاههای هفت گانه محله مهدوی شهرستانی جهت اجرا پ اقدام پیش بینی گردید که ان شاالله بهمت ستاد مردمی در سطح روستاها و محلات تا پایان دهه فجر با توجه به کانون فعالیت ها در سنگر مساجد عملیاتی خواهد شد.
نواختن زنگ پیروزی انقلاب در سطح شهرستان،غبار روبی مزار شهدا و دیدار با خانواده معظم شهدا، همایش نذر خون،رژه خودرویی و موتوری،جشنواره ورزشی و برگزاری مسابقات دهه فجر از جمله مسابقه مجازی با عنوان پویش خاطرات جوانان انقلاب ،اجرای سرود و پیروزی جشن انقلاب با اجرای برنامه های شاد ومتنوع فرهنگی ،توزیع بسته های معیشتی بین خانواده های نیازمند و بی بضاعت و همچنین با متقارن بودن ایام الله دهه فجر با ایام انتخابات برنامه نهضت روشنگری تحت عنوان چهل چراغ نور که از 10 بهمن تا 10 اسفند در 2 مرحله با برگزاری جلسات جهاد تبیین،روشنگری و روایت در سطح ادارات ، اصناف،مدارس،مساجد و... با هدف آگاهسازی و بصیرت افزایی و با استفاده از اساتید و هادیان سیاسی برجسته استانی و کشوری در طول ایام الله دهه فجر در تمامی محلات هدف برگزار می گردد. ایشان افزود : در کنار برنامه های جهاد تبین و روایت برگزاری مراسم جشن مبعث در هر دو بخش شهرستان از دیگر برنامه های پیش بینی شده دهه فجربوده که توسط کارگروه محله مهدوی بخش مرکزی و کارگروه محله مهدوی بخش تالارپی اجرایی می شود.
درپایان سرهنگ پورقربان با توجه به درپیش رو بودن انتخابات خاطر نشان کردند: مشارکت حداکثری و آگاهانه مردم و ملت مسمان ایران اسلامی پای صندوق های رای مایه عزت و سربلندی کشور است و مشارکت بالا امنیت کشور را نیز تضمین می‌کند و موجب عقب نشینی دشمنان از برنامه های شوم خود علیه ملت ایران خواهد شد.
/مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر