آخرین مطالب

لزوم اتخاذ تدابیر مناسب برای ماه مبارک رمضان و سال نو فرهنگی، هنری

لزوم اتخاذ تدابیر مناسب برای ماه مبارک رمضان و سال نو

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیر مناسب برای ماه مبارک رمضان، گفت: این ماه سازوکارهای خاص خودش را از نظر فضاسازی، تدبیر برای تهیه و تدارک نیازمندی‌ها، تشویق‌های لازم از نظر توجه به اینکه به‌ویژه گردشگران حرمت این ماه را رعایت کنند و هم سال نو را در پیش داریم که مباحث فرهنگی و اجتماعی خاص خودش را دارد.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در شورای فرهنگ عمومی، گفت: سال آینده براساس جدول زمانی تکلیف‌ها و اطلاع‌رسانی جلسه شورای فرهنگ عمومی مشخص شود و جلسه فقط با حضور شخص مدعو انجام شود و به هیچ وجه نماینده قبول نکنیم تا شان جلسه حفظ شود. وی با اشاره به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان، افزود: این ماه سازوکارهای خاص خودش را از نظر فضاسازی، تدبیر برای تهیه و تدارک نیازمندی‌ها، تشویق‌های لازم از نظر توجه به اینکه به‌ویژه گردشگران حرمت این ماه را رعایت کنند و هم سال نو را در پیش داریم که مباحث فرهنگی و اجتماعی خاص خودش را دارد.

آیت الله محمدی لائینی تصریح کرد: در رابطه با بحث سرویس‌های بهداشتی در ایام ماه رمضان و تعطیلات سازمان میراث فرهنگی باید فکری کند و هر 500 متر حتی شده سرویس بهداشتی سیار مستقر کند، چرا که طهارت برای اقامه نماز ضرورت دارد. نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه مسئله دیگر این است که با هنجارشکنان عمدی برخورد شود،خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه سلسله برنامه های ورزشی در شب‌های ماه رمضان برگزار می‌شود، نخست آنکه باید همزمان با برپایی نماز جماعت و برنامه‌های مذهبی نباشد و با دو ساعت تاخیر باشد، نکته دیگر اینکه می‌گویند که اماکن ورزشی با بودجه دولتی ساخته شده اما به بخش‌های خصوصی اجاره می‌دهند که قیمت‌هایی دارند که در توان قاطبه مردم نیست از این رو نباید اجاره بدهند.

وی ادامه داد: دبیرخانه، نهادهایی مثل میراث، ستاد اقامه نماز، کانون‌های مساجد را باید در ماه رمضان و نوروز فعال کند تا مساجد و امامزاده‌های بین راهی که ضرورت‌های این ایام است فعالیت خوبی داشته باشند. امام جمعه ساری اظهار کرد: دوم اینکه هیئات مذهبی باید همت کرده و در این ایام فضای چشم انداز را مذهبی‌تر و ارزشی‌تر کنند، دستگاه‌های نظارتی همچون امر به معروف و نهی از منکر و اماکن حتما باید به وظیفه خود عمل کنند.

آیت الله لائینی تاکید کرد: کارهای فرهنگی و ایجابی به معنای این نیست که نظارت‌ها را نداشته باشیم، دستگاه‌های نظارتی هم باید در این ایام به وظایف خود توجه بیشتری داشته باشند. وی ادامه داد: ما تدبیرمان برای اینکه فضای عمومی جای تظاهر به روزه‌خواری نشود را باید داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان این‌که برنامه‌های قرآنی سازمان تبلیغات برنامه‌های خوبی است، افزود: تقریبا دو سوم مساجد ما غیرفعال و راکد هستند چگونه است که ما برای خارج شدن از رکود واحدهای تولیدی تلاش می‌کنیم مساجد هم همین است، ما بیش از هزار و 600 مسجد فعال و بیش از 2هزار مسجد غیرفعال داریم. وی اظهار کرد: بنده اوایل سال پیشنهاد داده بودم حداقل امسال هر کدام از دو نهاد سازمان تبلیغات و اوقاف 100 مسجد را فعال کنند، البته اینها خادم و امکانات اولیه می‌خواهد و نیاز به کمک دولت و نهادهای دیگر دارد، این برنامه حداقل برای سال آینده مدنظر باشد.

آیت الله لائینی در ادامه گفت: همیشه عنوان می‌کنیم که مناسبت‌های ملی و مذهبی هر دو مهم هستند اما ما روی سفره مناسبت‌های مذهبی نشسته ایم و باید نگاه دیگری داشته باشیم، 230هزار شهید با عشق به ولایت و اهل بیت (ع) جنگیدند و به شهادت رسیدند، پس اینکه به مناسبت‌های ملی احترام کنیم و حتما هم باید باشد یک مسئله است، اما اینطور ناآگاهانه نباشد که اینها در تراز مناسبت‌های مذهبی هستند، این ولایت و مرجعیت بود که جنبش ایجاد کرد و ملت بخاطر احساسات دینی به میدان آمدند وگرنه این مناسبت‌های ملی در دوره طاغوت هم بود. امام جمعه ساری در پایان اذعان داشت: امیدواریم در شورای فرهنگ عمومی و همه حوزه‌ها شاهد نشاط بیشتری باشیم، در بحث ورزش نباید اقشار متوسط و ضعیف محروم باشند.



پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین