آخرین مطالب

با حضور معاون امور روابط عمومی وزارت علوم:

نشست هم‌اندیشی دبیران مناطق ده‌گانه و مدیران روابط عمومی منطقه دو کشور در دانشگاه مازندران برگزار شد فرهنگی، هنری

نشست هم‌اندیشی دبیران مناطق ده‌گانه و مدیران روابط عمومی منطقه دو کشور در دانشگاه مازندران برگزار شد

  بزرگنمایی:
نشست هم‌اندیشی دبیران مناطق ده‌گانه و مدیران روابط عمومی منطقه دو کشور با حضور معاون امور روابط عمومی وزارت علوم: در دانشگاه مازندران برگزار شد.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، نشست هم‌اندیشی دبیران مناطق ده‌گانه و مدیران روابط عمومی منطقه دو کشور با حضور معاون امور روابط عمومی وزارت علوم: در دانشگاه مازندران برگزار شد.


رضا آزاد، معاون امور روابط عمومی وزارت علوم در این نشست با اشاره به پیش‌رو داشتن انتخابات دبیر روابط عمومی‌های منطقه 2 کشور گفت: ما می‌توانیم سه وظیفه اصلی را برای دبیر در نظر داشته باشیم که به یکی از آن‌ها که بحث آموزش است در این سال‌ها خیلی توجه می‌شد.

وی افزود: ما منتسبان به وزارت علوم باید در بحث‌های مربوط به رسانه و روابط عمومی پیشگام باشیم، اما حتی در بحث آموزش هم به اندازه‌ای که مرجعیت داشته باشیم نیستیم در صورتی که مرجعیت دستگاه‌های دیگر استان باید دانشگاه باشد.

 آزاد با تاکید بر این‌که دبیران باید مساله انتقال تجربه را جدی بگیرند تا هم برای آن استان و هم مناطق دیگر مورد استفاده قرار بگیرد، اظهار داشت: مساله مهمی که ما در دانشگاه‌ها داریم این است که کار زیادی انجام شده و محتواهای بسیاری تولید می‌شود اما متاسفانه این محتواها و کارهای خوب با دانشگاه‌های دیگر به اشتراک گذاشته نمی‌شود و به همین دلیل، کانال وزارت‌خانه می‌تواند بستری باشد تا بهترین محتواها و تجربه‌ها در معرض استفاده قرار بگیرد.

 معاون امور روابط عمومی وزارت عتف با اشاره به این نکته با وجود محدودیت امکانات، اگر هم‌افزایی بیشتری داشته باشیم می‌توانیم ظرفیت‌ها را بالا ببریم، تصریح کرد: ما مرکز پیشرفت‌های کشور هستیم و این می‌طلبد که فعال‌تر و با هنرمندی بیشتری دست‌آوردها نشان داده شود.

وی در پایان از مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها خواست تا از سوژه‌های تکراری که هیچ ثمره‌ای ندارد دوری کرده و به دنبال سوژه‌های غیرتکراری، خلاقانه و مبتکرانه باشند.



دانشگاه‌ها باید به حوزه روابط عمومی توجه بیشتری کنند
حجت‌الاسلام  سیدباقر حسینی، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران، نیز در این نشست تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید به حوزه روابط عمومی توجه بیشتری کنند.

وی با اشاره به روایتی از امام رضا(ع) گفت: اگر پیامی به درستی منتقل نشود، طبیعتا اثر مدنظر را هم نخواهد داشت. اگر ما موفق شویم صدای قرآن و اهل بیت را منتقل کنیم و برسانیم، فطرت‌های پاک آن را می‌پذیرند و اگر موفق نشویم، در این جنگ رسانه‌ای پیچیده شکست می‌خوریم.

حجت‌الاسلام حسینی اذعان داشت: اولین گامی که همه ما در جایگاهی که هستیم باید برداریم، احساس خطیربودن مسوولیتی است که بر دوش ماست.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران اظهار کرد: اگر همه امکانات و ظرفیت‌ها را داشته باشیم اما عرضه استفاده از آن‌ها را نداشته باشیم، آن مسوولیت را ضایع می‌کنیم.

 عضو هیات رییسه دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: بالادستی‌ها چه در بیرون دانشگاه و چه درون دانشگاه آن‌جوری که باید به نقش و اهمیت روابط عمومی‌ها توجه نکردند که اگر می‌کردند مقدار پشتیبانی از روابط عمومی نباید این می‌شد.

تبیین و اطلاع‌رسانی درست و کامل باید در همه اقشار صورت پذیرد

 مرتضی علویان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران با اشاره به این‌که در بحث جهاد تبیین، این دو واژه هرکدام معنای خاص خود را دارند؛ گفت: جهاد، تلاش و کوشش وافر را می‌رساند، ویژگی‌های خاصی دارد و ابعاد مخصوص خودش را دارد و تبیین هم به معنای چرایی‌ها و لایه‌های زیرین اتفاقات هستند و وقتی این دو واژه در کنار هم می‌آید، اهمیت رسالت اهل رسانه و روابط عمومی را می‌رساند.

 وی با بیان این‌که بدنه اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در خصوص جهاد تبیین، جای کار دارد، اظهار داشت: تبیین و اطلاع‌رسانی درست و کامل باید در همه اقشار صورت پذیرد و علاوه بر آن ما باید در درون خودمان نیز تبیین کنیم و نگاه تبیینی را به دانشجو نیز داشته باشیم.

  علویان تصریح کرد: اساتید، تاثیر زیادی روی اذهان دانشجویان دارند لذا وظیفه و رسالت آنان در تبیین با توجه‌ به‌ تاثیرشان چند برابر است و در این خصوص باید یک اتفاق جدی بیفتد.

 معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: امیدوارم با تبیین، همدلی و همکاری شما فرهیختگان بتوانیم آینده روشن‌تری را برای نسل جدید رقم بزنیم و امید را به بدنه جامعه تزریق کنیم.


پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

همکاری‌های ایران و مینسک تقویت می‌شود

مشاور رییس دانشگاه مازندران در امور زنان و خانواده منصوب شد

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها جهت مدیریت هوشمند فضای مجازی

عکس ا اقامه نماز نماینده ولی فقیه در مازندران بر پیکر مادر شهید والامقام سردار سیدعلی دوامی

15 تا از بهترین میوه ها برای سلامت بدن: توت فرنگی

خدمت به جامعه هدف بهزیستی فرصتی بی‌نظیر است

روایتی از خانواده شهید محمدرضا ذاکریان در «عصر خانواده» شبکه دو سیما

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه درمازندران در پی درگذشت مادر سردار شهید «سیدعلی دوامی»

حضور فرماندار سیمرغ و رییس اداره بهزیستی در منزل بانوی سرپرست خانوار به مناسبت هفته بهزیستی