بزرگنمایی:
مدیر کل کمیته امداد امام(ره) مازندران در دیدار با مدیر کل بیمه سلامت مازندران گفت: در حوزه توانمندسازی سال گذشته ۳۹۱۵ نفر سرپرست خانوار به توانمندی رسیدند و تا پایان سالجاری نیز ۳۷۰۰ نفر به توانمندی خواهند رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، مدیرکل و معاونان حمایت و مشارکت کمیته امدادامام(ره) مازندران با مدیرکل بیمه سلامت مازندران دیدار کردند.
میثم معافی، مدیرکل کمیته امدادامام(ره) مازندران در این دیدار با بیان اینکه در جعبه آینه (ویترین) کمیته امداد، خدمات بیمهای و درمانی بهویژه سلامت روان درخشش دارد به 4 مورد از توانمندی با نگاه امداد اشاره کرد و گفت: نخست معرفی به کاریابی ها و در مرحله بعد بیمه های اجتماعی زنان سرپرست خانوار زیر 55سال و مجریان طرح اشتغال، سپس تامین جهیزیه وازدواج بانوان و مهمترین برنامهها در حوزه توانمند سازی امداد پرداخت تسهیلات اشتغال است.
وی افزود: در حوزه توانمندسازی سال گذشته 3915 نفر سرپرست خانوار به توانمندی رسیدند و تا پایان سالجاری نیز 3700 نفر به توانمندی خواهند رسید.
معافی با اشاره به پرداخت بیمه تامین اجتماعی برای 2848 نفر از زنان سرپرست خانوار و مجریان طرحهای اشتغال، بیان کرد: برای 1634 مددجو بیمه شده روستایی و عشایری حق بیمه پرداخت میشود و سال گذشته 192 مددجو از طریق بیمه تامین اجتماعی بازنشسته شده و از چرخه حمایتی امداد خارج شدند.
مدیرکل کمیته امداد با بیان اینکه هم اکنون 78541خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان مازندران قرار دارند و از این تعداد 76229خانوار کمک معیشت دریافت میکنند. خاطرنشان کرد: کمک معیشت خانوارهای یک نفره 1میلیونتومان، 2نفره 1میلیون و420 هزارتومان، سه نفره 2میلیونتومان، چهار نفره 2 میلیون و550 هزارتومان و پنج نفره به بالا 3 میلیون و 150 هزارتومان است.
در ادامه این دیدار حسین جلاهی، مدیرکل بیمه سلامت مازندران با تشکر از خدمات کمیته امدادامام(ره) گفت: سازمانهای بیمهگر با توجه به بند (چ) ماده 73 بخش بیمه سلامت موظف هستند که حداقل 5 درصد از اعتبارات در اختیار خود را صرف مسایل مربوط به ارتقاء اصول پیشگیری سلامتی کنند.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام