آخرین مطالب

رد شایعه‌ها درباره بقعه متبرکه امامزاده یوسف‌رضا(ع) در قائمشهر سیاست و جامعه

رد شایعه‌ها درباره بقعه متبرکه امامزاده یوسف‌رضا(ع) در قائمشهر

  بزرگنمایی:
روابط عمومی اداره‌کل اوقاف مازندران، در اطلاعیه‌ای جوسازی‌ها و بی‌اخلاقی‌ها درباره آزادسازی بقعه متبرکه امامزاده یوسف‌رضا(ع) شهرستان قائمشهر را مردود اعلام کرد.

 




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، روابط عمومی اداره‌کل اوقاف مازندران درباره آزادسازی بقعه متبرکه امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائمشهر اطلاعیه‌ای به شرح ذیل ارسال کرده است که عینا نقل می‌شود.

طی روز‌های اخیر مطالبی درباره تخریب بخشی از بیمارستان رازی قائم‌شهر در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که متاسفانه با وارونه‌سازی اصل ماجرا و نسبت دادن ساختمان جدید بیمارستان به محل اجرای حکم و همچنین ایجاد دوگانه وقف و بیمارستان موجب تشویش اذهان عمومی شده است.

روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران ضمن رد جوسازی‌ها و بی‌اخلاقی‌ها درباره آزادسازی بقعه متبرکه امامزاده یوسف‌رضا(ع) شهرستان قائمشهر، به استحضار مردم شریف می‌رساند؛

 بقعه مبارکه حضرت امامزاده یوسف رضا(ع) یکی از با سابقه‌ترین بقاع استان و مورد توجه ویژه قاطبه مومنین و مردم ولایی منطقه بوده و می‌باشد که تنها قدمت یکی از موقوفات مرتبط با بقعه مذکور به قرن نهم هجری قمری بنام موقوفه آقارستم روزافزون می‌رسد.

مع الأسف در دوران پهلوی اول، نماینده تام الاختیار وی فردی بنام محمود افشار طوس به‌عنوان سر بلوک مازندران، گیلان و گرگان که مسئول اجرای طرح تملک دارائی بوده، حدود سال‌های 1310 نسبت به تخریب بقعه امامزاده یوسف رضا(ع) و ساخت درمانگاه در همان موقعیت اقدام کرده است.

بعد از پیروزی شکوه‌مند انقلاب اسلامی، نظر به اینکه پیگیری‌های مکرر اوقاف و امور خیریه به منظور آزادسازی بقعه ثمربخش نبود، با طرح موضوع در کمیسیون محترم ماده 2 آیین‌نامه اجرایی قانون ابطال... نظریه غیرشرعی بودن خروج از وقف و تخریب قبر و بقعه و بارگاه مذکور صادر شد.

 تصمیم فقهای محترم کمیسیون ماده دو نیز مورد توجه مسئولین درمانی استان و شهرستان واقع نشد و لذا پرونده با خواسته احراز وقفیت در محاکم قضائی مطرح و در نهایت احکام له مراجع بدوی و تجدیدنظر در شعبه 23 دیوان عالی کشور تایید و وقفیت مقدار مساحت 6 هزار و 248 مترمربع که محل آرامگاه شریف امامزاده یوسف رضا(ع) است محرز و قطعی شد.

احراز وقفیت و اثبات وجود بقعه در محاکم قضائی نیز مورد توجه مسئولان درمانی استان و شهرستان واقع نشد و اوقاف و امور خیریه را ناگزیر به طرح دعوای خلع‌ید و قلع و قمع بناهای ساخته شده بیمارستان در محاکم قضائی نمود که دادنامه قطعی له بقعه صادر شد.

 با توجه به اجرائیه صادر شده دانشگاه علوم پزشکی به منظور انتقال بیماران درخواست مهلت کرد که اوقاف به جهت مساعدت در تاریخ 7‏/4‏/93 تنها بخشی از حکم را اجرا کرده است تا مجموعه بیمارستان رازی نسبت به انتقال بیماران و تجهیزات منصوب اقدام کند.

متعاقب پیگیری مجدد جهت اجرای کامل حکم، دانشگاه علوم پزشکی استان درخواست تعویق اجرای کامل حکم تا تکمیل ساختمان جدید بیمارستان را نمود که در نهایت ضمن تعیین مهلت، مورد موافقت قرار گرفت. 

 به رغم اینکه اطاله در ساخت و تکمیل بیمارستان که ظاهراً به دلیل مضیقه مالی بوده با اغماض اوقاف همراه شد، لیکن افتتاح و بهره‌برداری کامل ساختمان جدید بیمارستان نیز موجب وفای به عهد دانشگاه علوم پزشکی مازندران در آزادسازی بارگاه مطهر امامزاده یوسف رضا(ع) نشد.

مسئولان محترم بیمارستان به رغم استفاده‌های غیرضروری از بخش‌های زیادی از ساختمان فرسوده و قدیمی که موضوع حکم صادره است (مانند انباری، فروشگاه تعاونی و غیره) مانع اجرای حکم و در نتیجه تداوم هتک حرمت به بقعه مذکور می‌‌شود.

با توجه به اینکه اجرای حکم نسبت به ساختمان قدیمی و فرسوده بیمارستان، مقدمه اجتناب ناپذیر شروع عملیات احداث بارگاهی مناسب برای آن امامزاده واجب التعظیم و زوار ایشان است، مساعدت و همراهی مردم شرف مورد انتظار و امتنان است.

اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران که خود جزو نهاد‌های خدمات‌رسان است، سالانه از محل موقوفات اقدام به ترخیص بیماران نیازمند از بیمارستان رازی قائمشهر می‌کند و یا با پرداخت هزینه دارو و درمان بیماران کم‌برخوردار از بیماران این بیمارستان حمایت مالی می‌کند که درنتیجه اداره‌کل اوقاف و نهاد مقدس وقف، خود پشتیبان دستگاه سلامت جامعه است.

اوقاف مازندران تنها نهاد فرهنگی و مذهبی استان است که طی چندسال اخیر آمادگی خود را برای ساخت بیمارستان فوق تخصصی سرطان از محل وقف در شهرستان چالوس اعلام کرده که تاکنون همکاری لازم ازسوی مسئولان محترم مربوطه صورت نگرفته است. این اداره‌کل با تجهیز بیمارستان امام خمینی(ره) ساری به ارزش ده‌ها میلیارد تومان از محل وقف نه تنها خود مدافع سلامت جامعه است، بلکه به دنبال احداث بیمارستان برای آحاد مختلف جامعه نیز است.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری دومین همایش ملی «راهبردهای مربیگری و حل مسئله»

تجلیل از دانشجوی افتخارآفرین دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات منطقه‌ای تنیس روی میز

وقتی «جشنواره» به بازارچه بدل می‌شود

استقبال باشکوه مردم و مسئولان از سامان احمدی، MMA قهرمان طلایی آسیا

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود