آخرین مطالب

اهمیت نگاه علمی و تخصصی از سوی هنرمندان برای تولید آثار فاخر خیابانی فرهنگی، هنری

اهمیت نگاه علمی و تخصصی از سوی هنرمندان برای تولید آثار فاخر خیابانی

  بزرگنمایی:
داور بخش ملی نمایش خیابانی هفتمین اشکواره فرهنگی -هنری حسینی گفت: تا زمانی که نگاه علمی و تخصصی از سوی هنرمندان برای تولید آثار فاخر خیابانی نباشد به لحاظ کیفی تا نقطه مطلوب فاصله بسیار داریم.



مصطفی بوعذار،
 داور بخش ملی نمایش خیابانی هفتمین اشکواره فرهنگی-هنری حسینی، هنرمند فعال نمایش خیابانی در حاشیه برگزاری هفتمین اشکواره حسینی در  گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال گفت: شیوه‌های نوین نمایش خیابانی به صورت یک علم تخصصی در حال گسترش در میان هنرمندان کشور است واین فرصتی بدون واسطه با مخاطب و تماشاگران برای هنرمندان به وجود آورده است.

وی افزود: ظرفیتی که در نمایش خیابانی برای رصد مشکلات و نارسایی‌ها و بیان آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذارتر از سایر گونه‌های نمایشی است و اقبال هنرمندان از این گونه نمایشی روز به روز افزایش پیدا کرده است.

بوعذار با بیان اینکه هر کار سطحی و بدون اندیشه را نباید نمایش خیابانی نامید. بیان کرد: امروزه در رویدادها و جشنواره‌های تئاتر در انتخاب داوران دقت می‌کنند تا داورانی از خانواده تئاتر خیابانی برای قضاوت در این گونه نمایشی حضور داشته باشند.

کارگردان برگزیده جشنواره بین المللی تئاتر صاحبدلان خاطرنشان کرد: تا زمانی که نگاه علمی و تخصصی از سوی هنرمندان برای تولید آثار فاخر خیابانی نباشد به لحاظ کیفی تا نقطه مطلوب فاصله بسیار داریم.

دبیر سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی در خصوص برگزار کارگاه‌های آموزشی در حاشیه جشنواره‌ها و رویدادهای نمایشی اظهار کرد: آموزش, عنصر فراموش شده هنرمندان نمایش خیابانی است که باید توسط مدیران فرهنگی با جدیت دنبال شود تا به تعریف مناسب و فراگیر از نمایش خیابانی دست یابیم.

بوعذار ادامه داد: همت مدیران فرهنگی استان مازندران در امر برپایی اشکواره ملی حسینی قابل تقدیر است و بخش نمایش خیابانی پس از 7 دوره به یکی از رویداد های جریان‌ساز این اشکواره تبدیل شده است و حضور گروه‌های نمایشی منتخب با آثار خوب به لحاظ کمی و کیفی باعث شده که استقبال خوبی از آن‌ها بشود.

داور بخش ملی نمایش خیابانی اشکواره حسینی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های صحیح در شکل گیری این اشکواره حسینی الگویی برای سایر مدیران فرهنگی برخی از استان‌ها می‌تواند باشد که در قالب‌های هنری مفاهیم عاشورایی و حسینی را ترویج می‌دهند.

مدیر کانون تئاتر انقلاب و دفاع مقدس خوزستان با اشاره به اهمیت موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خاطر نشان کرد: اجرای آثاری با مفاهیم دفاع مقدس و مقاومت مردم فلسطین یکی از نکات بارز این دوره از اشکواره بود که مورد استقبال تماشاگران نیز قرار گرفت.

وی با تقدیر از بانیان گفت؛ تلاش های هنرمند گرامی مهدی نصرالله زاده دبیر بخش تئاتر خیابانی این رویداد قابل تقدیر است و امیدواریم در سال‌های آتی این رویداد ارزشمند دینی با شکوه خاصی برگزار شود.

بوعذار در خصوص نقش خبرنگاران و رسانه‌های جمعی در پوشش اخبار لحظه به لحظه این رویداد ملی تصریح کرد: رسانه‌ها همواره نقش خوبی در انعکاس این رویداد ملی داشتند و الگویی برای هم افزایی و تعامل میان‌بخشی دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی در استان مازندران تبدیل شده است.

این هنرمند خوزستانی همچنین به حضور ائمه جمعه در برنامه‌های اشکواره ملی حسینی اشاره کرد و این حرکت ارزشمند امامان جمعه در حمایت از هنرمندان را یک اتفاق خوب در استان مازندران دانست.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد

تکذیب قتل پدر خانواده در تنکابن

چهل هزار محفل قرآنی در مازندران برگزار شد