آخرین مطالب

امام جمعه ساری:

نخبگان موتور پیشران جامعه هستند سیاست و جامعه

نخبگان موتور پیشران جامعه هستند

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: روز نخبگان از مناسبت‌های دیگر هفته است، نخبگان موتور پیشران جامعه هستند، وجودشان هم می‌تواند فرصت و هم تهدید باشد، هم خدا و هم شیطان مشتری آنهاست، پس باید هوشیار باشند، چراکه در معرض لغزش قرار دارند.


 

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال،  به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز، ششم مهرماه در خطبه‌های نماز جمعه مصلای ساری، ضمن سفارش به رعایت تقوا اظهار کرد: اگر تقوا باشد میل و رغبت انسان به خدا و آخرت بیشتر می‌شود، انسان بی‌تقوا، حقیرنگر است، انسان باتقوا زاهد می‌شود و میلش به حسنات آخروی گرایش پیدا می‌کند.


وی با اشاره به پیش رو بودن روز سالمندان، افزود: سال‌مندانی که زحمت خودشان را کشیدند و به سنین پیری رسیدند حال بعضی از خانواده‌ها حوصله نمی‌کنند و آن‌ها را به خانه سال‌مندان می‌فرستند، انسان نباید، پدر و مادر یا پدربزرگ یا مادربزرگ سال‌مند را بیازارد، برخی از سالمندان ما واقعاً اذیت می‌شوند باید لااقل هفته‌ای یک بار فرزندان خودشان را ببینند.




آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به تأکید پیامبر اکرم(ص) در رابطه با بالا بودن مقام پدر و مادر گفت: هر که والدین خود را بیازارد، من را اذیت کرده و هرکه مرا اذیت کند، خدا را اذیت کرده و ملعون است.

امام جمعه ساری ضمن گرامیداشت یاد و نام سرداران شاخص مازندران بیان کرد: روز نخبگان از مناسبت‌های دیگر هفته است، نخبگان موتور پیشران جامعه هستند، وجودشان هم می‌تواند فرصت و هم تهدید باشد، هم خدا و هم شیطان مشتری آنهاست، پس باید هوشیار باشند، چراکه در معرض لغزش قرار دارند.


نماینده ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: ما در عین اینکه نخبگان دلسوز و ایثارگر و صادق داشتیم، همچون حسن باقری‌ها و بچه‌های 14 الی 15 ساله که فرماندهان دوران دفاع مقدس بودند، کشورمان در 100 الی 200 سال اخیر به‌وسیله نخبگان سیاسی خائن هم ضربه‌های بدی را به‌واسطه هم‌دستی با خارجی‌ها خورده است.



خطیب جمعه ساری با تأکید بر اینکه مسئولان به حوزه مرکبات و برنج مازندران  توجه بیشتری کنند، گفت: محصولات برنج و مرکبات مازندران هنوز هم مورد بی‌مهری قرار می‌گیرد این مردمان زحمت‌کش باسیلی صورتشان را سرخ نگه می‌دارند.


وی افزود: مقام معظم رهبری اخیراً در جمع پیشکسوتان دوران دفاع مقدس سخنان متین و اصولی داشتند؛  من فقط به سه نکته اشاره می‌کنم؛ یکی از علل خصومت دشمنان با انقلاب، حرف نو و پیام نویی که در این دنیای منهای خدا، جمهوری اسلامی آورده است، دوم اینکه از دفاع مقدس باید هم گزارش توصیفی و هم تبیینی داشته باشیم که گزارش تبیینی روح و باطن دفاع مقدس است و ما باید اینها را تشریح کنیم، نکته سوم؛ هشدار نسبت به نفوذ پرچم فرهنگی غرب بود که به همه نهاد‌های فرهنگی هشدار دادند نباید به پادو‌های فرهنگی جریان غرب فرصت دهند، بنابراین جامعه و مسئولان انقلابی باید هوشیار باشند.




آیت الله محمدی لائینی ادامه داد: صهیونیست‌های غاصب در یک سال و به خصوص چند روز گذشته جنایت پشت جنایت داشتند، به‌خصوص با منفجر کردن وسایل ارتباطی در لبنان چهار هزار انسان بیگناه را مجروح و تعدادی را به شهادت رساندند، بعد از آن هم بمبارانی که در یک لحظه حدود 700 نفر شهید و دو هزار نفر مجروح شدند که یک کشتار دسته‌جمعی است. واقعا اینها جنایت است.

امام جمعه ساری بیان کرد: امروز همه ما وظیفه داریم که حمایت خودمان را از مظلومان لبنان، غزه و فلسطین اعلام کنیم و جنایات‌های رژیم صهیونیستی را محکوم کنیم، گرچه کشور‌ها و دولت‌های اسلامی یا با سکوت و یا حمایت‌های غیرعلنی خود در حال حمایت از ظالمان هستند، اما باید بدانند که حوزه و جبهه مقاومت و ام‌القرای مقاومت، ایران اسلامی و این ملت بزرگوار با مقاومت و مبارزه‌شان به همین زودی‌ها زمینه نابودی اسرائیل غاصب را به‌گونه‌ای که از روی کره زمین محو شود فراهم خواهند کرد.




پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
پایان پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری دومین همایش ملی «راهبردهای مربیگری و حل مسئله»

تجلیل از دانشجوی افتخارآفرین دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات منطقه‌ای تنیس روی میز

وقتی «جشنواره» به بازارچه بدل می‌شود

استقبال باشکوه مردم و مسئولان از سامان احمدی، MMA قهرمان طلایی آسیا

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود