آخرین مطالب

کشف 14 هزار میلیارد زمین‌خواری در استان مازندران سیاست و جامعه

کشف 14 هزار میلیارد زمین‌خواری در استان مازندران

  بزرگنمایی:
فرمانده انتظامی مازندران از کشف ۱۴ هزار میلیارد زمین‌خواری در استان مازندران خبر داد.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال،  سردار حسن مفخمی شهرستانی، فرمانده انتظامی مازندران در نشست خبری به مناسبت هفته فراجا با اشاره به اجرای برنامه‌های هفته نیروی انتظامی اظهار داشت: عملیات "وعده صادق یک" با سانسورهای سنگین خبری روبرو بود اما در «وعده صادق 2» دشمنان نتوانستند تلفات و خسارات را سانسور کنند و این افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: دشمن تصور می‌کند با شهادت سید حسن نصرالله به پیروزی می‌رسد اما با رهاسازی قدس عزیز امیدواریم بتوانیم پرچم انقلاب را به دست صاحب اصلی برسانیم.

سردار مفخمی با بیان اینکه پلیس هوشمند و مردم قانون مدار شعار هفته انتظامی امسال است بیان کرد: ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف، هدفگذاری شد و یکی از اهداف این شعار ارائه خدمات در زمان کوتاه است.

فرمانده انتظامی مازندران  با بیان اینکه ظرفیت استفاده از فناوری در محورهای مواصلاتی بالاست و از رویکردها هدایت عملیاتی در عرصه است. خاطرنشان کرد: نهادینه کردن قانون در جامعه یک وظیفه بوده و مردم با اجرای حقوق شهروندی همراهی بالا با پلیس برای برقراری امنیت دارند.

وی  ادامه داد: در 6 ماه گذشته بیش از 15 میلیون خودرو ورودی به استان آمدند و تردد در جاده‌های مازندران نیز افزایش یافت.

سردار مفخمی با اشاره به صدور گواهینامه گفت: در صدور گواهینامه جدید و غیره شاهد افزایش هستیم و 44 درصد افزایش خدمات پلیس راهور را داشتیم.

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه برای تعلیم رانندگی شاهد افزایش 2 درصدی تعلیمات هستیم و بیش از 470 هزار نفر در 6 ماه مراجعه کردند. بیان کرد: کنترل ناوگان حمل و نقل عمومی رویکرد پلیس است و برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در قالب طرح های نظارتی مهم بوده و 25 درصد هم افزایش اعمال قانون داریم. برگ جریمه کاغذی نداریم و فرد‌به‌صورت هوشمند اعمال قانون می‌شود.

وی کاهش 16درصدی متوفیان تصادفات را از دیگر اقدامات عنوان کرد و گفت: امسال 294 نفر بر اثر تصادف در 6 ماه امسال فوت شدند اما مصدومان تصادفات در مازندران بالاست و به قانون مداری مردم در این حوزه نیاز داریم.

سردار مفخمی سرعت آنچنانی در شب و بی‌توجهی به قانون را از دلائل بی‌قانونی برشمرد و افزود: با وجود افزایش ترددها، 10 درصد تصادفات در استان کاهش نشان می‌دهد.

فرمانده انتظامی مازندران تصریح کرد: در حوزه امنیت اقتصادی، مازندران در حوزه کشاورزی فعال است و 397 درصد افزایش کود قاچاق داشتیم.

وی ادامه داد: در شش ماهه 77 مورد زمین‌خواری با 675 متر مربع آزادسازی انجام شد و 14 هزار میلیارد ریال ارزش اراضی آزادشده بود.

سردار مفخمی با انتقاد از کم‌کاری دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با پاکسازی نقاط کم برخوردار بیان کرد: بیش از یک تن و 600 کیلوگرم کشفیات مخدری در 6 ماه گذشته انجام شده است.

به گفته سردار مفخمی دستگیری خرده فروشان مواد مخدر 11 درصد افزایش داشته و 159 درصد معتاد متجاهر افزایش دارد و باید برای ریشه کنی و پاکسازی همه دستگاه‌ها پای کار بیایند.

وی بیان کرد: در پلیس فتا پیشگیری اصل اساسی است و در وقوع جرائم به علت اطلاعات ضعیف مردم شاهد رشد جرائم سایبری هستیم.

وی با اشاره به ارائه 22 هزار مشاوره بیان کرد: 110 میلیارد ریال با این تماس‌ها سرمایه مردم برگشت و در استان مازندران برداشت غیرمجاز از حساب با 51 درصد افزایش و 56 درصد افزایش کشف روبرو بود.

وی خاطرنشان کرد: آمار جرائم اخلاق و عفت عمومی هم بالاست و لازم است در شبکه‌های اجتماعی کاهش جرائم مد نظر قرار گیرد.

سردار مفخمی اقدامات هدفمند در دستگیری و 64 درصد طرد اتباع غیرمجاز را از دیگر اقدامات پلیس دانست و با اشاره به افزایش تماس به پلیس عنوان کرد: در رسیدگی به شکایات و برقراری ارتباط مستقیم با پلیس را در مسجد دنبال می‌کنیم.

این مسئول گفت: 155 هزار نفر مراجعه کننده در پاسگاه‌های استان در 6 ماه نخست امسال خدمت گرفتند.

وی با بیان اینکه 95 درصد جاده‌های استان به دوربین کنترل ترافیک مجهز است گفت: از اقدامات پلیس هوشمند نصب پابند الکترونیک برای مجرمان سابقه دار بوده و در این زمینه سارقان رصد می‌شوند و قتل‌ها در این حوزه کنترل می‌شود.

سردار مفخمی بیان کرد: ثبت سرقت خودرو و موتور سیکلت در سامانه پلیس من در سامانه 110 قرار می‌گیرد و در اسرع زمان توقیف خودرو سرقتی می‌تواند انجام شود و همه کارشناسان نیز بصورت هوشمند کروکی ارائه می‌دهند.

پایگاه خبری فجر شمال
مسعود پاشنا
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه