آخرین مطالب

آیین «لاله‌های سفید» در بابلسر برگزار شد سیاست و جامعه - فرهنگی، هنری

آیین «لاله‌های سفید»  در بابلسر برگزار شد

  بزرگنمایی:
آیین «لاله‌های سفید» در راستای هفتمین اجلاس ملی و سراسری بزرگداشت شهدای استان مازندران ۱۶ مهرماه با تجلیل از خانواره شهدای منای استان مازندران در مجتمع شهید ظرافتی بابلسر برگزار شد.

 
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیین  «لاله‌های سفید» در راستای هفتمین اجلاس ملی و سراسری بزرگداشت شهدای استان مازندران امشب 16 مهرماه با تجلیل از خانواره شهدای منای استان مازندران در مجتمع شهید ظرافتی بابلسر برگزار شد.  



در این ایین حجت‌الاسلام محمد اسماعیل قلی‌پور، امام جمعه بابلسر،  ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 14 هزار و 500 شهید استان مازندران، شهدای منا و شهید سید حسن نصرالله و شهید نیلفروشان، گفت: خاطره تلخ منا که عزیزانمان در گرمای سوزان جان به جان آفرین تسلیم کردند، برای خانواده‌ها بسیار سخت بود، اما از نگاهی این افراد در حال زیارت خانه خدا و در حال طواف از دنیا رفتند و اجرشان در نزد خدا محفوظ است.


وی با بیان اینکه شهدای منا عاقبت به خیر شدند، افزود: مطمئناً این شهدا به تکلیف خود عمل کردند و در حال انجام تکلیف حج جان به جان آفرین تسلیم کردند.

قلی‌پور تصریح کرد: مقام معظم رهبری چند سال است که جهاد تبیین را مطرح کردند و این جهاد تبیین در کلام الهی آمده است. اگر همه مردم و خواص به وظیفه خود عمل می‌کردند اینهمه حوادث تلخ در تاریخ اتفاق نمی‌افتاد و چنانچه اگر امروز جهاد تبیین نکنیم، معلوم نیست چه اتفاقی برایمان بیفتد و طبق سنت الهی ممکن است خداوند به سنت امهال به کفار مهلت دهد لذا ما باید جهاد تبیین را جدی بگیریم.

وی افزود: در شرایط امروز انتقاد در جمع عمومی به نفع مردم نیست و نباید امید را از جامعه بگیریم. باید انتقاد‌ها را در جای خود مطرح کنیم.

امام جمعه بابلسر گفت: این روز‌ها سالروز عملیات طوفان الاقصی است و خیلی‌ها نسبت به این عملیات معترض هستند و لازم است در این مراسم به چند دستاورد‌ طوفان‌الاقصی اشاره کنم.

وی افزود: اولین دستاورد، تحقق بیان قرآنی است و نشان داد اسرائیل یک هیمنه پوشالی داشت و با این طوفان‌الاقصی، هیمنه پوشالی شکسته شد و دشمنان به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند.

وی افزود: در وعده صادق 2 تعداد 28 کشور با تمام توان آمدند که موشک‌های ایران به مقصد نرسد ولی 90 درصد به مقصد رسید و ما باورمان این است که دست خدا از همه دست‌ها برتر است.

قلی‌پور با بیان اینکه اسرائیل در این یکسال به شدت تضعیف شد، گفت: تنش‌های داخلی، تظاهرات، عدم مهاجرت به اسرائیل و مهاجرت معکوس از اسرائیل نشانه‌هایی از مرگ اسرائیل است.

وی افزود: روحیه شهادت‌طلبی، صلابت و شجاعت رهبری عظیم‌الشأن را همه دیدید و در بحبوحه جنگ حضور وزیر امور خارجه را دیدید و این حضور مردم در نماز جمعه تاریخی موجب شد تا روحیه وفاق و شجاعت به ملت تزریق شود و وحدت بین مسلمانان تا جایی گسترش یافت که در برلین مردم بعد از عملیات وعده صادق 2 بیرون آمدند و شادی کردند.

امام جمعه بابلسر گفت: دشمنان امروز بسیار متأثر هستند که امروز اتحاد مجموعه مقاومت در یمن، لبنان، سوریه، عراق و ... در خدمت جهان اسلام و برای آزادسازی قدس است.

سعید کهن‌سال
، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، نیز گفت:  شهدای منا، شهدای با عرفان، با اخلاص و از نظر تقوی به درجه‌ای از ایمان رسیدند که برای زیارت خانه خدا مشرف شدند و این زیارت به ملاقات خدا مصادف شد.
 
وی با بیان اینکه، اگر طوفان‌الاقصی نبود قطعاً مسئله فلسطین تمام شده بود، افزود: همه ما امروز در پناه رهبری و نیروهای سپاه، امنیت را احساس کردیم و دنیا دید که ملت پشتیبان رهبری هستند.
 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، تصریح کرد: هر یک از شهدا دارای برکت، رحمت بوده و ویژگی منحصر به فرد دارند و می‌توانند مسیرشان برای خیلی از افراد راه‌گشا باشد.
 
وی با بیان اینکه ما در بنیاد شهید مطالبات خانواده شهدا را پیگیر هستیم، افزود: تفاهم‌نامه‌هایی در راستای مطالبه حقوق خانواده شهدا و ایثارگر تهیه شده تا اجرای قوانین خانواده شهدا و ایثارگران را در دستگاه‌های اجرایی مطالبه‌گری کنیم.
 
کهن‌سال گفت: مسکن، اشتغال و ساماندهی مزار شهدا با یک بسیج عمومی متشکل از همه خانواده شهدا جانبازان و آزادگان پیگیر هستیم.


در پایان با حضور مسئولان حاضر در این آیین از خانواده شهدای منا با اهدای لوح تجلیل به عمل آمد. 

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام 
 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

همکاری‌های ایران و مینسک تقویت می‌شود

مشاور رییس دانشگاه مازندران در امور زنان و خانواده منصوب شد

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها جهت مدیریت هوشمند فضای مجازی

عکس ا اقامه نماز نماینده ولی فقیه در مازندران بر پیکر مادر شهید والامقام سردار سیدعلی دوامی

15 تا از بهترین میوه ها برای سلامت بدن: توت فرنگی

خدمت به جامعه هدف بهزیستی فرصتی بی‌نظیر است

روایتی از خانواده شهید محمدرضا ذاکریان در «عصر خانواده» شبکه دو سیما

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه درمازندران در پی درگذشت مادر سردار شهید «سیدعلی دوامی»

حضور فرماندار سیمرغ و رییس اداره بهزیستی در منزل بانوی سرپرست خانوار به مناسبت هفته بهزیستی