آخرین مطالب

نشست شورای راهبری امور بانوان تبلیغات اسلامی مازندران برگزار شد فرهنگی، هنری

نشست شورای راهبری امور بانوان تبلیغات اسلامی مازندران برگزار شد

  بزرگنمایی:
نشست شورای راهبری امور بانوان با حضور مدیرکل و مسئول امور بانوان تبلیغات اسلامی مازندران برگزار شد.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، نشست شورای راهبری امور بانوان روز سه شنبه 17مهرماه 1403 با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، مسئول امور بانوان و اعضای این شورا در اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمدمهدی شریف‌تبار، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مازندران در این نشست گفت: اکنون در جنگ ترکیبی قرار داریم، جریان اسلام و مسلمانان بطور همزمان درگیر جنگ سخت و جنگ نرم هستند. با وجود اینکه داوطلبان زیادی برای حضور در جنگ سخت داریم، حضور در جنگ نرم آن‌گونه که باید باشد انجام نپذیرفته است.

وی افزود: بانوان در عرصه جهاد تبیین قدرت قابل توجهی دارند و می‌توانند کنشگری متشرعانه‌ای داشته باشند، اما چون جنگ نرم نا ملموس است، حس و انگیزه ای در کنشگران ایجاد نمی‌کند.

حجت الاسلام  شریف‌تبار با استناد به آیه 173 آل عمران بیان کرد: دشمن علاوه بر فضای حقیقی در فضای مجازی هجمه های عجیبی را ایجاد کرد و در دل مسلمین رعب و وحشت بوجود آورده است تا آن‌ها را نا امید و ترسان کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مازندران با‌ بیان این‌که ما باید مواظبت هایی داشته باشیم و به روش تقابلی عمل کنیم. بدین نحو که با شیوه های جهاد تبیین شبهات، اذهان جامعه را برطرف کنیم. خاطرنشان کرد: ظلم رژیم غاصب صهیونیسم به اندازه‌ ای مسجل است که هوش مصنوعی نیز به ضد این رژیم منحوس نظر می‌دهد. لذا جریان مقاومت باید بصورت یک مکتب ترویج شود و با جدیت از فرصت‌هایی چون حلقه ها و پاتوق‌های گفت وگو، تبلیغ چهره به چهره و فضای مجازی بهره مند شد.

وی با تاکید بر حضور بانوان تاثیرگذار علمی و فرهنگی استان اظهار کرد: هر یک از شما و بانوان کنشگر انقلابی که به نحوی از سکوی سخنرانی بهره مند هستید، باید جریان انقلابی را فعال کرده و خط محتوای جبهه انقلاب را منتشر کنید.

حجت‌الاسلام شریف‌تبار با اشاره به این نکته که باید نسبت به انتشار حداکثری فتوای جهاد رهبر معظم انقلاب اقدامات گسترده تری انجام پذیرد. افزود: اکنون تمام دغدغه دنیای اسلام در فضای رسانه‌ای و فضای کمک های مالی است که نقش اجتماعی بانوان در آن بسیار موثر است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مازندران با بیان اینکه در فضای مالی نیز بانوان که رهبران عواطف اجتماعی هستند، قدرت کنشگری دارند. ادامه داد: در مسیر انفاق در راه جهاد آموزش و پرورش، فرصت بسیار مناسبی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه انعکاس و بازتاب جریان مقاومت با استفاده از سکوهای مختلف فضای مجازی صورت پذیرفت. اذعان داشت: کانال«بانک محتوای نهضت» کانالی است که محتواهای مقاومت را در قالب‌های مختلف منتشر کرده و در اختیار کنشگران قرار می‌دهد‌.

حجت الاسلام شربف‌تبار افزود: جامعه پردازی گامی است که ما را به تمدن نوین اسلامی می‌رساند که امروز باید جلوه ای از آن را نشان دهیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مازندران ادامه داد: اکنون که دانشگاه های مطرح دنیا به ویژه دانشگاه هاروارد منعکس کننده جریان مقاومت اسلام هستند و موج اسلامی را براه انداخته‌اند، بانوان ایرانی نیز باید بسیار پر قدرت تر در این فضاها روایتگری کنند.

وی از بانوان کنشگر خواست که زن‌های تاریخ ساز اسلام را شناسایی کرده و به نسل جدید نوجوان و جوان امروز معرفی کنند، تا هر یک از آن‌ها بتواند خود را رزمنده ای در جنگ و جهاد تبیین بدانند، تا اینکه بزودی موج دوباره ای از حضور زن‌ها در طیف‌ها و قشر‌های مختلف جامعه اعم از ورزشکاران و هنرمندان در مازندران بوجود بیاید تا جریان ساز حضور متشرعانه زن مسلمان ایرانی شود.

شایان ذکر است این نشست به صورت وبیناری و حضوری برگزار شد و در ادامه اعضای شورا به بحث و تبادل نظر پرداختند.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد