آخرین مطالب

اهدای لوح زرین و تندیس والی مهر به نماینده مؤسسه خیریه نوشیروانی سیاست و جامعه

اهدای لوح زرین و تندیس والی مهر به نماینده مؤسسه خیریه نوشیروانی

  بزرگنمایی:
لوح زرین و تندیس والی مهر در نخستین همایش خیریه و تشکل‌های مردمی مازندران به نماینده مؤسسه خیریه نوشیروانی اهدا شد.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، نخستین همایش تحلیل از خیریه و تشکل‌های مردمی مازندران ظهر روز هیجدهم مهرماه با حضور مسئولان استانی و کشوری در اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار برگزار شد.

حبیب‌الله آسوده
، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امدادامام(ره) در این همایش گفت: خداوند در آیه 103 سوره مبارکه توبه، می‌فرماید: «خُذْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ صَدَقَهً تُطَهِّرُهُمْ وَتُزَکِّیهِمْ بِهَا وَصَلِّ عَلَیْهِمْ إِنَّ صَلَاتَکَ سَکَنٌ لَهُمْ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ؛ از اموال آنان صدقه اى بگیر تا به وسیله آن پاک و پاکیزه‏ شان سازى و برایشان دعا کن زیرا دعاى تو براى آنان آرامشى است و خدا شنواى داناست»

وی افزود: ما به عنوان نهاد حکومتی وظیفه داریم صدقه و زکات را بگیریم و بر زکات دهندگان درود بفرستیم بی‌شک اگر شما نبودید بار فقرا بر دوش نظام بود و شما بار را از دوش نظام برداشتید.

آسوده با بیان اینکه خیران، بازوان خیر و احسان جمهوری اسلامی هستید و کمیته امداد راهبر خیر و احسان است، بیان کرد: ما با کمک شما می‌توانیم فقر را کاهش دهیم امروز سیاست ما دعوت شما به خیر است نه کمیته امداد.

این مسئول شش اصل را در حمایت از نیازمندان مهم دانست و تأکید کرد: نگذاریم در استان مازندران ترک تحصیل باشد که این مسئولیتش برای همه سنگین است، عهد ببندیم در موضوع ازدواج، فرهنگ ازدواج آسان را نهادینه کنیم، در ساخت مسکن، موضوع سلامت و درمان، توانمندسازی و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی به نظام اسلامی کمک کنیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امدادامام(ره) با بیان اینکه سیاست کمیته امداد کمیته امداد عبور از حمایت و حرکت در مسیر توانمندسازی است، افزود: باید کمک کنیم آسیب‌های اجتماعی در گذشته که با دخالت ریش سفیدان محلی و آشنایان حل می‌شد امروز این فرهنگ را که به جهت فردگرایی حذف شده، احیا کنیم.



در ادامه این همایش یوسف نوری، استاندار مازندران گفت: حضور شما خیرین در حل مشکلات جامعه بسیار موثر است و این نیت خیرین یادآور آیه 9 سوره مبارکه انسان است که قرآن کریم می‌فرماید: «إِنَّمَا نُطْعِمُکُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لَا نُرِیدُ مِنْکُمْ جَزَاءً وَلَا شُکُورًا؛ ما براى خشنودى خداست که به شما مى ‏خورانیم و پاداش و سپاسى از شما نمى‏ خواهیم»

وی با اشاره به آیه هفتم و هشتم سوره مبارکه انسان «یُوفُونَ بِالنَّذْرِ وَیَخَافُونَ یَوْمًا کَانَ شَرُّهُ مُسْتَطِیرًا؛ [همان بندگانى که]به نذر خود وفا میکردند و از روزى که گزند آن فراگیرنده است مى‏ ترسیدند. وَیُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلَى حُبِّهِ مِسْکِینًا وَیَتِیمًا وَأَسِیرًا؛ و به [پاس]دوستى [خدا]بینوا و یتیم و اسیر را خوراک مى‏ دادند.» افزود: بالای دست‌های مهربان شما دست خداوند تبارک و تعالی است.

استاندار مازندران، اظهار کرد: بخش خیریه و امور داوطلبانه بخش سوم اقتصاد شده است و پیشنهاد دارم کمیته امداد در این حوزه فعالیت پژوهشی داشته باشد.

وی افزود: اگر جهاد کشاورزی استانداردسازی درستی را اعمال کنند این موجب سلامت غذایی در استان می‌شود و اگر وزارت راه و شهرسازی با کمک خیرین گلوگاه‌هایی که منجر به تصادفات می‌شود بهسازی کند به حوزه سلامت و کمیته امداد کمک خواهد شد.

در این آیین لوح زرین و تندیس والی مهر به آقای بزرگی، نماینده مؤسسه خیریه نوشیروانی تقدیم شد. این مؤسسه اخیرا هزار دستگاه آمبولانس برای کشور خریداری کرده که قرار است تعدادی به استان مازندران، اهدا شود. 

در ادامه جهت گرامیداشت یاد شهیده سلامت فاطمه شفیعی نژاد پرستار بیمارستان قلب فاطمه زهرا(س) چهره وی توسط هنرمند مازندرانی در طی برنامه به لوح ویژه به تصویر کشیده شد. 



در پایان این مراسم از موسسه خیریه رحیم مشائی از رامسر، موسسه خیریه شهیدان شهر تاش نوشهر، موسسه خیریه همای کرامت از بابل، موسسه خیریه مه رویان قائم از قائمشهر، موسسه خیریه مزرعه آخرت نکا، موسسه خیریه باقیات و صالحات میاندرود، انجمن معلولین ضایعه نخاعی مازندران، انجمن نابینایان استان مازندران، موسسه خیریه شهید هاشمی نژاد بهشهر، هیئت امام حسن مجتبی(ع) آمل، موسسه خیریه یاری به کودکان سرطان از بابل، بنیاد خیریه دستان مهربان از ساری، مجمع خیرین مدرسه ساز استان مازندران، مجمع خیرین کودکان مبتلا به سرطان ماهک ساری، خیریه پویندگان مهر استان مازندران، موسسه خیریه بین المللی آبشار عاطفه ها، مجمع خیرین سلامت استان مازندران، مجمع خیرین چالوس، مرکز نیکوکای امام حسین(ع) در تنکابن، مرکز نیکوکاری مجمع جهادگران مازندران، مرکز نیکوکاری شهدای نیکوکار نکا، مرکز نیکوکاری ایثار ولایت از بهشهر، مرکز نیکوکاری قائم آل محمد از قائمشهر، مرکز نیکوکاری امام زاده عبدالحق از سوادکوه، مرکز نیکوکاری امام حسن مجتبی از بابلسر، مرکز نیکوکاری امیرالمومنین از بابل، مرکز نیکوکاری اکرام امام جواد ع از جویبار و... تجلیل شد.


 

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جزئیات شرکت در بخش خوشنویسی سومین پویش ملی «سوغات اربعین»

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ