آخرین مطالب

امام جمعه نکا؛

ایران روز‌به‌روز قوی‌تر می‌شود و آمریکا و اروپا چاره‌ای جز کنار آمدن با او ندارند سیاست و جامعه

ایران روز‌به‌روز قوی‌تر می‌شود و آمریکا و اروپا چاره‌ای جز کنار آمدن با او ندارند

  بزرگنمایی:
امام جمعه نکا گفت: حقیقتا امروز آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها فهمیدند که ایران دیگر تسلیم آنان نمی‌شود و نمی‌توان او را سرنگون کرد، بلکه، روز‌به‌روز قوی‌تر می‌شود و چاره‌ای جز کنار آمدن با ایران ندارند.

به گزارش پایگاه  خبری فجر شمال، نماز جمعه 20 مهر ماه 1403 شهرستان نکا، با حضور پرشور مردم و مسئولین و به امامت حجت‌الاسلام محمد صادق محمدی لائینی در مصلی امام خمینی (ره) این شهرستان برگزار شد.

امام جمعه نکا در آغاز خطبه‌ی اول ضمن سفارش به تقوا به ادامه‌ی موضوع خطبه‌های گذشته پیرامون «امانتداری» و «حفیظ بودن» پرداخت و گفت: این دو ویژگی صرفاً در امور حکمرانی و مدیریت نیست بلکه در حوزه‌ی تبلیغات نیز هست که شخص مُبلّغ باید در امر تبلیغاتِ درست، «ناصح» و امین باشد.

حجت‌الاسلام محمدی لائینی افزود: در امر ازدواج نیز توصیه شده فرزند خود را به شخص دیندار بدهید تا در همه‌ی حوزه‌های دینی و «مدیریت خانواده»، امانت‌دار باشد.

وی گفت: در کارگری و کارمندی نیز براساس داستان حضرت موسی(ع) و حضرت شعیب(ع) باید امین و قوی بود و کارگر و کارمند باید در حین کار، وظایف خود را به درستی انجام دهند و از اموال صاحب کار و اداره به خوبی محافظت نمایند.


خطیب جمعه نکا با بیان اینکه، در ایام ولادت امام حسن عسکری(ع) هستیم و آن حضرت در فرازی از روایت فرمودند: «امانت را چه به مؤمن و چه به فاجر بپردازید»، خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های بارز پیامبر(ص) نیز، قبل از رسالتش «امین بودنش» بود که با اشاره به حُسنِ همسایه‌داری فرمودند: «همسایه‌داری فقط مربوط به انسان‌ها نیست، بلکه حیوانات، گیاهان، طبیعت و موارد دیگر را نیز دربر می‌گیرد و اگر کسی اینچنین باشد، شیعه است».

حجت‌الاسلام محمدی لائینی افزود: در تکمیل این موضوع از مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری نقل شده است: «در عراق تدریس داشتم و یکی از طلبه‌ها بسیار خوب می‌فهمید، در روز جمعه از او دعوت کردم و طلبه شرط کرد چیز اضافه‌ای برایش درنظر نگیرم. بنده برایش از «وجه امانتی» کباب خریدم، طلبه همان نان و پیاز را میل کرد و از غذایی که با پول امانتی خریده بودم نخورد»، و ما نسبت به همه‌ی امانت‌ها از جمله؛ «اعضای بدن» نیز مسئول هستیم.

وی در خطبه دوم نیز ضمن سفارش به تقوا و تبریک به مناسبت ولادت امام حسن عسکری (ع) بیان کرد: معتصم عباسی این امام را در سن 28 سالگی به شهادت رساند در حالی که امام زمان (عج) فقط پنج سال داشت.

خطیب جمعه نکا به ولادت حافظ شیرازی اشاره کرد و ابراز کرد: وی تنها یک شاعر نبود بلکه اهل تهجد و دعا بود و ما باید او را بیشتر بشناسیم. او و سایر شعرا برای رشد فرهنگ و ادبیات ایران زحمات زیادی را متقبل شدند.

حجت‌الاسلام محمدی لائینی گفت: مناسبت دیگر، «روز جهانی نابینایان و عصای سفید» است و باید خدا را شکر کنیم که چشم و اعضای بدن سالم داریم، البته خداوند شاید به ظاهر نعمتی را بگیرد اما در جای دیگر جبران خواهد کرد.

وی بیان کرد: در سال 1997 ازبکان به حرم امام رضا(ع) حمله‌ور شدند و اموال حرم را به غارت بردند و کشته‌های زیادی بر جای گذاشتند و در جایی که بعدها به باغ رضوان مشهور شد دفن کردند. سپس روس‌ها نیز به حرم و خصوصا کسانی که با نظام مشروطیت مخالفت کردند، حمله کردند، حمله‌ی بعدی به حرم، توسط رضاخان انجام شد که چند صد نفر را به شهادت رساندند. زمانی دیگر نیز محمدرضا پهلوی، در حرم تیراندازی کرد و چندین نفر را به شهادت رساند و بعدها در حرم بمب‌گذاری شد و در حرم شاهچراغ نیز بمب‌گذاری کردند که همه‌ی این حوادث ننگی برای دشمنان اسلام و افتخار برای کسانی است که در این راه مبارزه کردند و به شهادت رسیدند.

امام جمعه نکا افزود: اتفاق تلخ ایام گذشته، بلکه تلخ‌تر از تلخ، شهادت سید حسن نصرالله بود که رهبر را بسیار اندوهگین و عزادار کرد، اما در کنار این تلخی، پاسخ محکم وعده‌ی صادق 2 و نماز جمعه‌ی نصرِ هفته گذشته برای همه‌ی ما شیرین بود.

حجت‌الاسلام محمدی لائینی بیان کرد: مقام معظم رهبری در نماز جمعه به دو نکته اشاره فرمودند: باید کمربندهای دفاع را محکم ببندید، چراکه رویایی حق و باطل به این آسانی پایان نمی‌پذیرد و همه باید آماده‌ی دفاع باشیم و مبارزه و مقاومت کنیم که اگر این دو موضوع رعایت شود قطعا دشمن عقب‌نشینی خواهد کرد.

وی گفت: حقیقتا امروز آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها فهمیدند که ایران دیگر تسلیم آنان نمی‌شود و نمی‌توان او را سرنگون کرد، بلکه، روز‌به‌روز قوی‌تر می‌شود و چاره‌ای جز کنار آمدن با ایران ندارند.

خطیب جمعه نکا افزود: فراز دوم فرمایشات مقام معظم رهبری این بود که هر ضربه‌ای که بر پیکر اسرائیل وارد می‌شود، خدمت به انسانیت است زیرا اسرائیل یک موجود خطرناک برای کل بشریت است و یهودیان صهیونیست اعتقاد دارند که جز یهود هیچ‌کس ارزشی ندارد، لذا ضربه به صهیونیست، امنیت همه‌ی انسانهاست که با موشک‌باران اسرائیل، نه تنها مسلمانان، بلکه همه‌ی آزادگان جهان نیز خوشحال شدند.

حجت‌الاسلام محمدی لائینی افزود: نقطه‌ی مقابل نیز مهم است و اگر کسی به اسرائیل کمک و برایش جاسوسی و از او حمایت کند، به جهان بشریت خیانت کرده است، چراکه اسرائیل برخی از منافقین داخلی را دوستان خود می‌داند.


خبر: الهام زارعی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر

آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی در جلسه درس فقه امروز:

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون

دستگیری یک گروه تروریستی در مرکز استان مازندران