آخرین مطالب

آیین اختتامیه دوره بصیرت و ارتقای علمی استادان دروس عقیدتی سیاسی آجا در بابلسر فرهنگی، هنری

آیین اختتامیه دوره بصیرت و ارتقای علمی استادان دروس عقیدتی سیاسی آجا در بابلسر

  بزرگنمایی:
دوره بصیرت و ارتقای علمی استادان دروس عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی آجا با حضور بیش از ۵۰ تن از استادان پدافند هوایی کل کشور به مدت دو روز از دوم تا سوم مهرماه در گروه شهید ظرافتی پدافند هوایی بابلسر برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد بهمن، رئیس عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی آجابه گزارشپایگاه خبری فجر شمال، آیین اختتامیه دوره بصیرت و ارتقای علمی استادان دروس عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی آجا، با حضور رئیس عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی آجا، معاونت تربیت و آموزش اداره سیاسی عقیدتی پدافند آجا، رئیس عقیدتی سیاسی و فرماندهان مسئولان پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر و بیش از 50 تن از استادان پدافند هوایی کل کشور در اردوگاه گروه شهید ظرافتی پدافند هوایی آجا بابلسر  برگزار شد.

در این آیین که پنجشنبه سوم مهرماه در محل اردوگاه پدافند هوایی آجا برگزار شد، حجت الاسلام  محمد خیرمحمدی، معاونت تربیت و آموزش اداره سیاسی عقیدتی پدافند آجا به ارایه گزارش عملکرد برگزاری این دوره آموزشی پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین محمد بهمن، رئیس عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی آجا با اشاره به اهداف والای این دوره های آموزشی بصیرت افزایی و ارتقای علمی استادان، گفت: انسان اگر بخواهد در کاری موفق شود در پیشرفت کارش بایستی دارای سه خصلت باشد.

وی افزود: خصلت نخست انسان بحث توفیق است که این توفیق از سوی خداوند به انسان عطا شود، خیلی ها از لحاظ مالی وضعشان در سطح بالایی است اما تاکنون توفیق این را نداشته است به مکه یا عتبات عالیات مشرف شوند.

حجت الاسلام بهمن بیان کرد: توفیق یکی از درخواست های مؤمنان است. از این روست که از زبان همگان توفیق به عنوان نیایش برای خود و دیگری بسیار شنیده می‌شود. هنگامی که به کار نیکی اقدام کنند و یا عمل خوبی را به سرانجام رسانند، در پاسخ سپاس بر این نکته تاکید می شود که خداوند توفیق این کار خیر را به من داده است.

 

رئیس عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی آجا با بیان این‌که  دومین خصلت  این است که انسان به ندای وجدانش گوش فرا دهد و آن را در زندگی خود عملی کند. خاطرنشان کرد: همه می دانند دروغ و تهمت بد است اما به آن عمل می کنند، اگر انسان به ندای وجدانش که خدا توجه کند همه چیزش درس وجدان، شنیدن باطنی یک صدایی است که از درون شما می آید، آن صدا به گوش شما می رسد، منتها گوش ظاهر شما نمی شنود. یک صدایی از باطن شما به گوش شما می‌رسد  که مانند عقل هم داوری نمی کند، داوری کار عقل است. بی و اسطه یک صدایی از داخل به شما می رسد که می گوید این کار را انجام بده و یا این کار را انجام نده، بدون داوری. مجال تعلل هم به شما نمی‌دهد.

وی اظهار کرد: حالا این صدا از کجا می آید؟ یا از جانب حق تعالی است یا از جانب عقل است. عقل از باطن با انسان حرف می زند. حتی اگر صدای عقل هم باشد، ندای عقل، ندای حق است. ندای عقل از حق تعالی می آید و خواهد شد و از بدی ها دور می شوند. این ندای وجدان موفقیت انسان را به همراه دارد.

حجت الاسلام بهمن با اشاره به سومین خصلت در انسان افزود: سومین  خصلت انسان این است که  انسان نصیحت پذیر باشد. نصیحت پذیر بودن مومن و به تبع آن مشورت خواهی از دیگران سبب رشد و پختگی خواهد شد.

رئیس عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی آجا به بیان اینکه به عبارتی دیگر می توان گفت که نصحیت پذیری مومن را از تک روی باز می دارد. تاکید کرد: کمتر عاقلی خود را بی نیاز از مشورت گرفتن از دیگران می داند. مشورت گرفتن از دیگران و نصیحت پذیری باعث پخته تر شدن کار انسان خواهد شد.

وی ادامه داد: نصیحت پذیر بودن که لازمه آن مشورت کردن با دیگران است، علاوه بر پختگی انسان، باعث کند شدن روحیه غرور و تک روی و کم شدن فاصله بین مومنین در این دنیای سرد ماشینی است.

در پایان با حضور مسئولان و فرمانده‌هان حاضر در این آیین از شرکت کننده در این دوره بصیرتی با اهدای لوح سپاس و هدایای نقدی تجلیل به عمل آمد.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

محفل بسیجیان قرآنی در بابلسر برگزار می‌شود

بابلسر غرق در ماتم زهرایی؛ اشک‌هایی که از آسمان دل‌ها فرو ریخت