آخرین مطالب

واگذاری 6 طرح گردشگری آبی در مازندران به بخش خصوصی گردشگری

واگذاری 6 طرح گردشگری آبی در مازندران به بخش خصوصی

  بزرگنمایی:
بر اساس آمار‌های ثبت شده در این زیرساخت‌های گردشگری، از ابتدای امسال تا پایان مهر در مجموع نزدیک به سه میلیون نفر بازدید از این مجموعه‌های گردشگری آبی انجام شد که نشان دهنده استقبال جامعه از این قبیل مجموعه‌های گردشگری است.

به گزارش فجر شمال، شش طرح سرمایه‌گذاری گردشگری در تاسیسات آبی و پیرامون منابع آبی مازندران آماده واگذاری به بخش خصوصی است.

فاطمه محبوبی رئیس گروه درآمد، مشترکین و سرمایه‌گذاری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که 6 طرح سرمایه‌گذاری گردشگری در تاسیسات آبی و پیرامون منابع آبی تحت مدیریت این شرکت آماده واگذاری به بخش خصوصی است، گفت: طرح‌های گردشگری برپا شده در تاسیسات آبی این استان که به مناطق پرمخاطب گردشگری مازندران تبدیل شده‌اند، از ابتدای امسال تا پایان مهر پذیرای سه میلیون نفر گردشگر بودند.

او با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های انجام شده بخش خصوصی و ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در برخی تاسیسات آبی زیرمجموعه این دستگاه اجرایی، افزود: در حال حاضر 16 طرح گردشگری فعال در تاسیسات آبی تحت مدیریت شرکت آب منطقه‌ای مازندران فعال است که همگی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تحت نظارت کامل این دستگاه به مناطق نمونه، شاخص و پرمخاطب گردشگری مازندران تبدیل شده‌اند.

محبوبی گفت: بر اساس آمار‌های ثبت شده در این زیرساخت‌های گردشگری، از ابتدای امسال تا پایان مهر در مجموع نزدیک به سه میلیون نفر بازدید از این مجموعه‌های گردشگری آبی انجام شد که نشان دهنده استقبال جامعه از این قبیل مجموعه‌های گردشگری است.

او افزود: همه این مجموعه‌های گردشگری و اقدامات و زیرساخت‌هایی که در محدوده مصوب طرح و محوطه تحت مالکیت شرکت آب منطقه‌ای مازندران انجام می‌دهند بر اساس کتابچه طرح است و نظارت کافی برای پیشگیری از بروز هرگونه آسیب به محیط زیست وجود دارد.

محبوبی گفت: طی ماه‌های اخیر ظرفیت‌ها و موقعیت سد لاستیکی آرمیچ‌کلا بابلسر، سد گلورد نکا، سد لاریم جویبار، سد میجران رامسر، سد البرز و سد انحرافی بابلک برای اجرای طرح گردشگری مورد بررسی قرار گرفت و برای معرفی به سرمایه‌گذاران بخش گردشگری آماده است. مطالعات 2 فرصت سرمایه‌گذاری گردشگری آبی نیز در حال انجام است.

او افزود: یکی از دستاورد‌های اجرای این طرح‌های گردشگری با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی علاوه بر اشتغال‌زایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، مدیریت اصولی حضور مسافران و گردشگران در حاشیه منابع آبی و سوق دادن گردشگران به سمت گردشگری مدیریت‌شده و ساختارمند است.

رئیس گروه درآمد، مشترکین و سرمایه‌گذاری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: در حال حاضر مجموعه‌های گردشگری آبی موجود در مناطق مختلف این استان که با نظارت شرکت آب منطقه‌ای مازندران و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد شده‌اند، از بهترین جاذبه‌های گردشگری استان هستند که در طول سال مورد استقبال اقشار مختلف مردم قرار می‌گیرد.

او افزود: مازندران با توجه به وجود رودخانه‌ها، آب‌بندان‌ها، دریاچه‌ها و بسیاری از منابع آبی مستعد اجرای طرح‌های گردشگری، یکی از بهترین مناطق کشور در زمینه توسعه طرح‌های گردشگری آبی است و شرکت آب منطقه‌ای مازندران نیز در چارچوب ضوابط و مقررات برای هرگونه همکاری با سرمایه‌گذاران دارای صلاحیت و واجد شرایط اجرای این قبیل طرح‌ها آمادگی دارد.

مسعود پاشنا


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین

خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان نهادهای علمی، فرهنگی و اجتماعی با مردم هستند