آخرین مطالب

آیت الله جوادی آملی:

بزرگداشت مازندران، سنت‌ صالحه‌ و مورد تاکید است فرهنگی، هنری

بزرگداشت مازندران، سنت‌ صالحه‌ و مورد تاکید است

  بزرگنمایی:
آیت‌الله جوادی آملی گفت: بزرگداشت مازندران از جمله سنت‌های صالحه‌ و بسیار مورد تاکید است.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی، چهاردهم آبان ماه در دیدار با مسئولان و دست اندرکاران روز ملی مازندران، گفت: دلیل گرامیداشت این سنت دلائل متعدد و بسیار شیرین دارد؛ مردم مازندران در این روز در برابر حکومت عباسیان ایستادند و از حکومت علویان حمایت کردند که بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به اینکه گزارشی که از وضعیت استان مازندران در گذشته و حال ارائه شده بسیار امید بخش بوده است، افزود: ما باید از این میراث علمی و معنوی به خوبی حراست و حفاظت کنیم و هرجای ایران اگر بررسی شود شاهد فعالیت‌های دینی، علمی و هنری هستیم، این برای ما افتخار بوده نه تکبر.

آیت الله جوادی آملی با اشاره به رشادت‌های مردم ایران در حمایت از تشیع و همراه شدن با ائمه اطهار، تصریح کرد: مردم مازندران خصیصه خاص خودشان را داشته. مردم ایران در همه عرصه‌ها افتخار آفرین هستند، هر جایی که صحبت از افتخار علمی بود ایران و ایرانیان حضور داشتند.

عالم جهان تشییع با اشاره به سابقه تاریخی فعالیت‌های علمی و دانشگاه در ایران پیش از اسلام، گفت: ایرانیان در توسعه فعالیت‌های علمی و اسلامی عراق به ویژه در نجف نقش بسیار اساسی داشتند. ایرانیان وارث برزگان و بزرگواری بوده و طبع ما اینگونه است، نباید این موضوعات را فراموش کنیم.

وی اظهار کرد: ما میراث دار انسان‌های فرهیخته در گذشته هستیم و ایرانیان همواره بزرگ بودند.

آیت الله جوادی آملی با اشاره به سخنی از امام علی(ع) که فرمودند  «اگر بزرگان شما یک سنت صالحی داشتند آن را گرامی بدارید، این افتخار بوده و منت‌گذاری و تکبر نیست» ادامه داد: در عصر حکومت عباسی اجداد سادات علوی را تکریم کرده و زمینه‌ساز ایجاد حکومت تشیع در مازندران شدند. مازندرانی‌ها در برابر حکومت عباسیان و قدرت‌های بیگانه ایستادگی کرده و زمینه رشد فرهنگ تشییع را در استان مازندران و ایران فراهم کردند و این برای ما مردم مازندران یک افتخار است.

 عالم جهان تشییع با بیان اینکه این موضوع باید مایه مباهات و افتخار ما باشد که در برابر حکومت عباسی‌ ایستادیم و از حکومت علویان حمایت کردیم، خاطرنشان کرد: در بسیاری از اماکن استان مازندران شاهد فعالیت امامزادگان بودیم، امامزادگان منشاء خیر و برکت بودند و تشییع را همین امامزاده‌ها حفظ کردند، هر امامزاده یک مدرسه دینی هستند و این مایه فخر و مباهات است.

وی ادامه داد: ایستادگی در برابر حکومت عباسی، استقبال از نوه امام علی(ع)، تکریم امامزادگان و زمینه رشد تشییع را فراهم کردن یک فخر است و همه اینها برای ما دارای برکت بوده و اقدام بسیار ارزشمند است.

 آیت‌الله جوادی آملی  با اعلام اینکه مازندران یکی از بزرگترین استان‌های ایران است، افزود: برای ایجاد هم‌افزایی در استان باید بزرگان این استان به صورت ماهیانه با همدیگر دیدار داشته باشند. شعرا، علما و بزرگان سیاسی در کنار همدیگر قرار گیرند.

 عالم جهان تشییع با اشاره به تقدیم 14 هزار و 500 شهید استان مازندران، گفت: این استان با تقدیم این تعداد شهید به دنبال احیا و زنده کردن جامعه بوده است، شهید به دنبال زنده کردن جامعه بود حضورشان در استان سرمایه است.

وی با اعلام اینکه اقدام مسئولان استان در حفظ سنت روز مازندران بسیار ارزشمند است، یادآور شد: مردم مازندران آن روز به عهد خویش وفا کردند و امروز با ترویج فرهنگ تشییع در برابر آمریکا و رژیم اشغالگر قدس ایستاده‌اید، رژیم اشغالگر آن روز عباسیان و حکومت فاسق آنها بوده و امروز آمریکا و رژیم اشغالگر قدس حکومت فاسق این روزها هستند، بزرگداشت شیعه و امامزدگان، ایستادن در برابر ظلم و ستم و حکومت‌های فاسق است.

آیت الله جوادی آملی با اعلام اینکه برای گرامیداشت این روز از همه ظرفیت‌ها باید استفاده شود، گفت: این موضوع باعث برکت این سرزمین است که سرتاپا خیر و رحمت و برکت بوده و در حادثه آمل هم جوانان این مرز و بوم با همه توان در برابر بیگانگان ایستادگی کردند و اجازه تعدی به آنها را ندادند و در هر استانی اگر این مقاومت در برابر بیگانگان شکل می‌گرفت امام راحل از آنها حمایت می‌کرد.

وی علاقه به تشییع و علاقمندی به حفظ نظام اسلامی را از برکات حکومت تشییع در استان مازندران دانست و افزود: قدر این سرمایه را بدانیم و حرمت بزرگان را حفظ کرده و عظمت حوزه‌ها و دانشگاه را باید قدر بدانیم. 

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد