آخرین مطالب

گردشگری فرصت مناسبی برای انتقال فرهنگ اصیل مازندران است فرهنگی، هنری

گردشگری فرصت مناسبی برای انتقال فرهنگ اصیل مازندران است

  بزرگنمایی:
پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، گردشگری را فرصت مناسبی برای انتقال فرهنگ اصیل مازندران دانست.

 



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از  کمیته اطلاع‌رسانی روز ملی مازندران،‌ مجید قربانی، پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، با اعلام اینکه جدای از مردم خود استان مازندران، سالانه بیش از 20 میلیون گردشگر وارد این استان می‌شوند، اظهار کرد: فرصت حضور گردشگر در این استان و انتقال فرهنگ اصیل مازندران موضوع جدی است که باید به آن توجه شود.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه مازندران مورد توجه گردشگران است به نظر بنده ما هر روز می‌توانیم در بحث معرفی قابلیت‌های مازندران فعالیت کنیم.

قربانی خاطرنشان کرد: باید دبیرخانه دائمی روز ملی مازندران در استان تشکیل شود.

این پژوهشگر مازندرانی ادامه داد: مردم مازندران با پذیرش حکومت علویان و حمایت از تشییع برگ زرینی در تاریخ این ملت رقم زدند.

قربانی با بیان اینکه ارادت این مردم به ائمه از گذشته بوده و همچنان تداوم دارد، تصریح کرد: مازندرانی‌ها علاقه‌ وافری به ائمه اطهار داشته و از طرفی زیست‌بوم این مردم نیز با تشییع شکل گرفته است.

وی بیان کرد: حکمرانی علوی در مازندران بیش از یکهزار سال شکل گرفته و در طول تاریخ حکمرانی متعددی حاکم شده اما بنیه و عمق وجود مردم با ائمه اطهار همراه بوده و به همین دلیل رفتار علوی توسط هر حاکم ماندگار شده و خلاف رفتار علویان مغایر با زیست‌بوم این مردم بوده است.

پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه روز ملی مازندران فرصت بسیار مناسبی برای معرفی هویت بومی و شیعی مردم استان مازندران است، گفت: فضای بسیار خوبی است تا در سطوح ملی و بین‌الملی، ظرفیت‌ها و مزیت‌های این استان به مردم دنیا و کشور شناسانده شود.

قربانی با اشاره به همسایه بودن این استان با کشورهای حاشیه دریای خزر، افزود: در حوزه بین‌المللی باید از فرصت این روز استفاده کنیم تا ظرفیت‌های این منطقه را به کشورهای همسایه، کشورهای خلیج فارس و مردم دنیا بشناسانیم تا به معیشت مردم استان کمک شود.

وی با اشاره به توجه مقام معظم رهبری به مردم استان مازندران، یادآور شد: سبک زندگی اسلامی و ایرانی مردم استان از ابتدا در این منطقه شکل گرفته است.

این پژوهشگر مازندرانی اضافه کرد: برای معرفی بیشتر این روز در استان مازندران نیاز داریم که از ظرفیت مراکز دانشگاهی، دانش آموزی و حتی مهدهای کودک استفاده شود.

قربانی خواستار استفاده از قابلیت‌های آموزشی و هنری برای معرفی روز ملی مازندران شد و گفت: باید تلاش کنیم که به صورت همه‌جانبه این روز به مردم معرفی شود.

وی با اعلام اینکه هنوز زیست بوم و فرهنگ اصیل مازندرانی در استان هم نهادینه نشده است، افزود: از ظرفیت رسانه‌ها، صدا وسیما و کنشگران اجتماعی برای شناساندن فرهنگ ناب شیعی مردم استان مازندران باید به صورت جدی استفاده شود.

قربانی در ارتباط با اقداماتی که برای معرفی مازندران در سطح ملی باید انجام شود را این‌گونه بیان کرد: با توجه به اینکه مازندران با استان‌های مختلف کشور همسایه است و راه ارتباطی دارد از این ظرفیت برای اشتراک گذاری فرهنگ‌ها می‌توانیم استفاده کنیم.

پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بحث جذب گردشگر علاوه بر معرفی جاذبه‌های طبیعی باید فرهنگ این استان را هم در معرض دید مخاطبان و گردشگران قرار دهیم و روز مازندران و هفته‌ای که معرفی کردیم فرصت مغتنمی است.

قربانی با اعلام اینکه در حوزه بین‌المللی برای معرفی و قابلیت‌های استان مازندران به خوبی استفاده نکردیم، یادآور شد: از ظرفیت تجار خارجی برای معرفی این استان استفاده نشده و همینطور می‌توانیم با استفاده از ظرفیت سفارتخانه‌ها فضای را برای تبادل اطلاعات در ارتباط با ظرفیت‌های این استان استفاده کنیم.

وی ادامه داد: اگر برنامه‌ریزی مناسب انجام شود تا در یک دوره پنج ساله قابلیت‌های مازندران و فرهنگ آن را به کشورهای حاشیه دریای مازندران معرفی کنیم، گام مناسبی در این بخش برداشته شده است.

قربانی یادآور شد: در این زمینه باید دبیرخانه دائمی داشته باشیم و از افراد صاحبت نظر در این راستا استفاده کنیم و محلی در استان مازندران به عنوان میزبان دائمی سمینارها و نشست‌ها با موضوع شناسایی قابلیت‌های استان معرفی کنیم.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام








نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

همکاری‌های ایران و مینسک تقویت می‌شود

مشاور رییس دانشگاه مازندران در امور زنان و خانواده منصوب شد

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها جهت مدیریت هوشمند فضای مجازی

عکس ا اقامه نماز نماینده ولی فقیه در مازندران بر پیکر مادر شهید والامقام سردار سیدعلی دوامی

15 تا از بهترین میوه ها برای سلامت بدن: توت فرنگی

خدمت به جامعه هدف بهزیستی فرصتی بی‌نظیر است

روایتی از خانواده شهید محمدرضا ذاکریان در «عصر خانواده» شبکه دو سیما

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه درمازندران در پی درگذشت مادر سردار شهید «سیدعلی دوامی»

حضور فرماندار سیمرغ و رییس اداره بهزیستی در منزل بانوی سرپرست خانوار به مناسبت هفته بهزیستی