آخرین مطالب

مروری بر برنامه‌‌های شهرداری ساری به‌مناسبت روز ملی مازندران فرهنگی، هنری

مروری بر برنامه‌‌های شهرداری ساری به‌مناسبت روز ملی مازندران

  بزرگنمایی:
سرپرست شهرداری ساری با تشریح برنامه‌های این نهاد به‌مناسبت روز ملی مازندران گفت: به جهت همزمانی سالروز ولادت حضرت زینب(س) با گرامیداشت روز ملی مازندران، برای نخستین‌بار جشن روز پرستار با حضور جامعه پرستاری و کادر درمان در بوستان ولایت برگزار می‌شود.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از کمیته اطلاع‌رسانی روز ملی مازندران، مرتضی بربسته، سرپرست شهرداری ساری اظهار کرد: شهرداری ساری در طول هفته مازندران برنامه‌های مختلفی را برنامه‌ریزی و تدارک دید که نخستین برنامه به شادپیمایی 40 هنرمند بومی استان همراه با پوشش محلی و نواخته‌شدن ساز و موسیقی سنتی در مسیر عمارت شهرداری ساری تا بوستان ولایت، اختصاص داشت که پایان مسیر این شادپیمایی به مکان برگزاری جشنواره کئی‌پلا ختم شد.

وی افزود: دیگر برنامه شهرداری ساری به‌مناسبت روز ملی مازندران، برگزاری چهارمین جشنواره کئی‌پلا در بوستان ولایت است که در واقع کئی‌پلا جزو فرهنگ‌های بومی مازندرانی بوده و مخاطبان مختلفی دارد که در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود.

سرپرست شهرداری ساری با بیان اینکه چهارمین جشنواره کئی‌پلا از 13 تا 21 آبان‌ماه برای بازدید عموم دایر است که ساعت بازدید آن از 10 تا 22 است، ادامه داد: تلاش شد تا نوبت صبح را به گروه‌های دانش‌آموزی، دانشجویان، ادارات و اصناف اختصاص دهیم و در نوبت عصر نیز که همراه با برگزاری جنگ شادی و مراسم بومی ـ محلی است عمده مخاطبان ما اقشار گوناگون مردم هستند.

وی اظهار کرد: سالروز ولادت حضرت زینب(س) نیز به‌عنوان یک مناسبت ملی ـ مذهبی با برنامه‌های هفته مازندران، همزمان شده است که به همین‌ جهت، امسال برای نخستین‌بار، روز پرستار را با حضور جامعه پرستاری و کادر درمان در بوستان ولایت، جشن خواهیم گرفت.

بربسته بیان کرد: در کنار برگزاری جشنواره کئی‌پلا، برای نخستین‌بار برگزاری یک نمایشگاه آثار استان‌ها و استان مازندران را داریم که از کلیه شهر‌های استان در این نمایشگاه غرفه محصولات و صنایع دستی را دایر کردند.

سرپرست شهرداری ساری با اشاره به اینکه بالغ بر 150 غرفه در این نمایشگاه برپا شده است، ادامه داد: این نمایشگاه تحت عنوان نمایشگاه هفته مازندران از 13 تا 21 آبان‌ماه برگزار می‌شود که استقبال بسیار خوبی نه تنها از شهر‌های استان بلکه سایر شهر‌های کشور از این نمایشگاه شده است.

بربسته اعلام کرد: ساعت بازدید از این نمایشگاه، از 10 تا 22 در محل آمفی‌تئاتر بوستان ولایت ساری است که درواقع پیوست جشنواره کئی‌پلا است که آثار بومی، المان‌های مازندران، تصاویر مکان‌های تاریخی و سایر موضوعات مرتبط در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.

وی اظهار کرد: امسال برای نخستین‌بار در هفته مازندران به همت همکاران‌مان در شهرداری ساری، با استفاده از عکس‌های برتر جشنواره بهارنارنج که با حضور عکاسان برجسته ایران با موضوع اماکن تاریخی، جاذبه‌های گردشگری و مسائل اجتماعی در ساری برگزار شده بود، با پیوست اشاعه فرهنگ هنری در بیلبورد‌های شهر ساری تحت عنوان ساری دوست‌داشتنی نصب شد.

سرپرست شهرداری ساری افزود: برای نخستین‌بار، آثار خوشنویسی اساتید و هنرمندان مازندرانی نیز با اشعاری درباره مازندران تهیه شده و در حال نصب بر روی بیلبورد‌های شهر ساری است.

بربسته با اشاره به استقبال پرشور مردم ساری از افتتاحیه چهارمین جشنواره کئی‌پلا تصریح کرد: اختتامیه این جشنواره را در هفته مازندران خواهیم داشت و پیش‌بینی می‌شود حدود 100 هزار نفر از نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های در حال برگزاری شهرداری ساری در طول هفته مازندران، بازدید کنند.

این مسئول مطرح کرد: امسال برای هر چه بهتر برگزار شدن برنامه‌های هفته مازندران، نشست‌های متعددی را با حوزه هنری انقلاب اسلامی مازندران برگزار کردیم که آثار فاخر هنرمندان مازندرانی چه در زمینه عکاسی، خوشنویسی و چه در زمینه نگارگری توسط حوزه هنری انتخاب و جهت نصب تحویل شهرداری ساری شد.

برسته اضافه کرد: همه این آثار جزو آثار فاخر و برگزیده جشنواره‌های مختلف است که در بیلبورد‌های شهری به‌مناسبت هفته مازندران اکران خواهد شد.

یادآور می‌شود، 14 آبان روز ملی مازندران یادآور حضور علویان در این دیار سبز و تشکیل نخستین حکومت شیعی جهان توسط مردم این منطقه در سال 250 هجری قمری است. مازندرانی‌ها در روز خجسته عید سعید فطر سال 250 هجری قمری در مسجد جامع کجور نماز عید را به امامت حسن‌ بن زید علوی برگزار کردند و با برپایی این نماز سنگ بنای نخستین حکومت شیعی در جهان را بنیان نهادند. این روز با پیشنهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه 864 مورخ 31 خرداد سال 1401 شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌عنوان روز ملی مازندران ثبت شد.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد