آخرین مطالب

فرزند شهید کشوری از فراموشی الگوها در مازندران گلایه کرد سیاست و جامعه

فرزند شهید کشوری از فراموشی الگوها در مازندران گلایه کرد

  بزرگنمایی:
فرزند خلبان شهید «احمد کشوری» گفت: متاسفانه بسیاری از نمادها، الگوها و المان‌های مازندران در دایره فراموشی قرار گرفته‌اند.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از ستاد خبری بزرگداشت روز ملی مازندران، علی کشوری، نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی است، اظهار کرد: در روز ملی مازندران به سر می‌بریم و امید داریم بتوانیم در آینده‌ای نزدیک، این روز و این هفته را به شکلی برای نسل آینده به‌ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان معرفی کنیم تا بدانند در تاریخ این سرزمین چه گذشته است.

وی افزود: فرزندان این دیار باید بدانند که تاریخ مازندران چه اتفاقاتی را پشت سر گذاشته و چه دلاور مردانی را دیده است و چه سرگذشتی داشته است.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ، خاطرنشان کرد: همه می‌دانیم که استان مازندران، سرشار از اتفاقات بسیار مهمی در طول تاریخ بوده که غیور مردان و شیرزنان این سرزمین رقم زده‌اند و در همین اثنا نیز باید توجه کرد که ما برای معرفی این اتفاقات، چه کرده‌ایم.

کشوری با اشاره به اینکه امیدوارم بتوانیم با فرهنگ‌سازی در سال‌های آتی، تاریخ مازندران را برای جوانان و نسل آینده‌مان بازگو کنیم، ادامه داد: باید بگوییم که برای این سرزمین، چه نگرش‌هایی وجود داشته، چه خاطراتی بر جای مانده، چه اتفاقاتی را از سر گذراندیم تا اکنون این چیزی را که امروز شاهد هستیم را رقم بزنیم و بدان افتخار کنیم.

وی عنوان کرد: خیلی از نمادها، الگوها، المان‌ها در استان ما نشانه یادمان‌گونه دارد، مانند کارخانه نساجی قائم‌شهر که وقتی سوت این کارخانه در طلوع آفتاب به صدا درمی‌آمد، مردم با صدای آن درمی‌یافتند که طلوع آفتاب شده، می‌فهمیدند که زنگِ کار، تلاش و کوشش به صدا در آمده و سوتِ غروب هنگام این نوید را می‌داد که به پایان روز کاری رسیده‌ایم.

فرزند خلبان شهید احمد کشوری  یادآور شد: در جایی مثل کارخانه تولید و اشباع تراورس شیرگاه نیز همین شرایط را می‌بینید و با آن صدای زنگی که نواخته می‌شد، با آن ریل راه‌آهن و حرکت قطاری که نوید کار و کوشش را می‌داد و خیلی از اتفاقاتی که به فرهنگ و هنر شهرستان و استان ما بر می‌گردد را باید به مرور یادآوری و تثبیت کنیم.

کشوری بیان کرد: باید این خرده اتفاقات را برای جوانان و نسل امروز بازگو کنیم و جا بیندازیم که آنان نیز می‌توانند این خاطرات و فرهنگ را به نسل دیگر انتقال دهند و نسل به نسل، سینه به سینه بچرخد و به آیندگان منتقل شود.

وی اذعان کرد: برای بروز و ثبوت مسائلی از این دست، مسئولان ما می‌توانند بسیار تاثیرگذار باشند؛ خود بنده به‌عنوان نماینده مردم در جایی که قرار دارم باید تمام تلاش خودم را برای شناساندن فرهنگ غنی استان مازندران، صرف کنم و این را به عنوان یک رسالت بدانیم.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ، ادامه داد: چرا که ما می‌دانیم اگر روزی به‌نام استان مازندران، ثبت شد نباید تنها به این روز بسنده کرد و تنها یک نام از مازندران باقی بماند؛ بلکه در 365 روز سال، تسری پیدا کند و در کل ایام سال بدانیم که قدر، ارزش و منزلت مردم مازندران و دیار علویان، خیلی بیشتر از این است؛ کما اینکه می‌دانیم این سرزمین بیش از 14 هزار و 500 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده است.

کشوری متذکر شد: باید بدانیم که چه دلاور مردانی قبل از انقلاب اسلامی در دوره‌ای که ما از آن به نام تبرستان یاد می‌کردیم و آن گستردگی جغرافیایی چه کارهایی که کردند، چه جانفشانی‌هایی داشتند؛ لذا پاسداشت حفظ این ارزش‌ها برای ما و مسئولان، یک وظیفه است.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

برپایی نخستین نمایشگاه انفرادی آثار بانوی هنرمند بابلی

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر