آخرین مطالب

هم‌زمان با روز ملی مازندران؛

دومین دوره مسابقات تیراندازی اهداف ثابت مازندران برگزار شد ورزش و جوانان

دومین دوره مسابقات تیراندازی اهداف ثابت مازندران برگزار شد

  بزرگنمایی:
تیراندازان مازندرانی هفته ملی مازندران را با برگزاری یک رقابت مهیّج، گرامی داشتند.


دومین دوره مسابقات تیر اندازی آزاد استانی به مناسبت هفته مازندرانبه گزارش پایگاه خبری فجر شمال، دومین دوره مسابقات تیر اندازی آزاد استانی به مناسبت هفته مازندران و روز دانش‌آموز بین 97 ورزشکار در سالن تیراندازی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد و در پایان در مجموع کل آقایان و بانوان در رشته تفنگ بادی، زهرا لطفی از محمودآباد، مهبد هادیان از ساری و آروشا اردشیری از قائم‌شهر به‌ترتیب در جایگاه‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

همچنین در رشته تپانچه بادی، لطف‌اله داودی و فاطمه شعبانی از ساری و مهدی قربانپور آمل به ترتیب عناوین اول تا سوم را بدست آوردند.

این مسابقه در رده‌ها و کلاس‌های متفاوت نیز برگزیده داشت که در تفنگ بادی نونهالان پسر از روی پایه؛ رادین میرزایی از بابلسر، پارسا محمدی از بابل به‌ترتیب اول و دوم شدند و نویان میرزاپور و عرشیا کاظمی‌پور از بابل مشترکاً سوم شدند.

در تفنگ بادی نونهالان پسر کلاس C؛ امیررضا محمدی‌منش، اورمزد رستمی و محمد فلاح هرسه از ساری، به‌ترتیب جایگاه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته تفنگ بادی بزرگسالان کلاس B نیز علی ملکی از رامسر، پارسا خسروی و علیرضا پورعلی از بابلسر به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته تفنگ بادی نوجوانان کلاس A؛ مهبد هادیان از ساری، امیرمحمد اصغرپور از بابل و ابراهیم پاسالار از آمل به‌ترتیب اول تا سوم شدند.

همچنین در رشته تفنگ بادی بزرگسالان کلاس A؛ امیرعلی نائیج از آمل در جایگاه نخست قرار گرفت و هیچ تیرانداز دیگری حائز رتبه نشد.

در تپانچه بادی نوجوانان کلاس B؛ امیرپاشا تورتیز از بابلسر، امیرحسین رجب‌زاده از بابل و محمدپارسا شیخی از ساری عناوین اول تا سوم را بدست آوردند.

در تپانچه بادی جوانان کلاس B؛ محمدجواد رستمیان از ساری در جایگاه نخست ایستاد و هیچ تیراندازی در رتبه‌های دوم و سوم قرار نگرفت.

در تپانچه بادی بزرگسالان کلاس B؛ سیدعلی‌اکبر زالی از آمل، بهادر محمدنیا از قائم‌شهر و محمدرضا آسوده از ساری به‌ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را از آنِ خود کردند.

در تپانچه بادی نوجوانان کلاس A نیز امیرحسین قانع از ساری و مهبد مرتضوی از قائم‌شهر به‌ترتیب اول و دوم شدند و رتبه سوم نصیب تیرانداز دیگری نشد.

در تپانچه بادی بزرگسالان کلاس A؛ لطف‌اله داودی از ساری، مهدی قربانپور از آمل و مسعود مومنی بادله از ساری به‌ترتیب اول تا سوم شدند.

در تفنگ بادی نونهالان بانو کلاس C روی پایه؛ نازان علیپور از بابل و مروه تورتیز از بابلسر به‌ترتیب اول و دوم شدند و جایگاه سوم نیز خالی ماند.

در تفنگ بادی نوجوانان بانو کلاس B؛ سبوحا غلامی و آسنا جعفری از قائم‌شهر و ریحانه یعقوبی از آمل به‌ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در تفنگ بادی جوانان بانو کلاس B؛ آیدا داودی از ساری، نیلوفر اسدالله‌پور از بابل و تابان خواجوی از آمل به‌ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را از آنِ خود کردند.

در تفنگ بادی بزرگسالان بانو کلاس B؛ سارا توپا ابراهیمی از ساری، مریم رحیمی از بابل و مطهره خدادادی از ساری به‌ترتیب اول تا سوم شدند.

در تفنگ بادی نوجوانان بانو کلاس A؛ آروشا اردشیری از قائم‌شهر، به‌آفرید شمسی از ساری و کیمیا خیری از آمل رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در تفنگ بادی جوانان بانو کلاس A؛ نگار پناهی از بابل رتبه اول را کسب کرد و جایگاه‌های دوم و سوم خالی ماند.

در تفنگ بادی بزرگسالان کلاس A؛ زهرا لطفی از محمودآباد، شیرین زاد فتحی و بیتا زمانی هر دو از ساری به‌ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را بدست آوردند.

در تپانچه بادی نوجوانان بانو کلاس B؛ آتنا خدادادی از ساری، مرسانا رسولی از آمل، آلما جمشیدپناه از قائم‌شهر به‌ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را از آنِ خود کردند.

در تپانچه بادی جوانان بانو کلاس B؛ فاطمه شعبانی از ساری، آتنا اربابی از ساری و فاطمه کلانتری از ساری به‌ترتیب روی سکوهای اول تا سوم قرار گرفتند.

در تپانچه بادی بزرگسالان بانو کلاس B؛ زینب تقیان از میاندورود، حدیث‌السادات میرکریمی از بهشهر به‌ترتیب اول و دوم شدند و جایگاه سوم از آنِ تیراندازی نشد‌.

در تپانچه بادی جوانان بانو کلاس A؛ مهدیس محبوبی‌راد از آمل شد و رتبه‌های دوم و سوم نیز خالی ماند.

در تپانچه بادی بزرگسالان بانو کلاسA؛ نفیسه درزی از آمل و فاطمه الیاسی از بابل به‌ترتیب اول و دوم شدند و رتبه سوم نیز برگزیده‌ای نداشت.

در پایان رقابت‌ها با حضور دکتر بهروز اسکندرنیا رئیس هیات تیراندازی مازندران، دکتر علی‌مصطفی رجبی دبیر هیات، ربابه رستمیان نایب‌رئیس هیات، محمود رحیمی، حسین ساتکین، سید محسن حسینی و ناظره رضایی روسای هیات‌های ساری، قائم‌شهر، بابلسر و آمل، عباس تمدنی رئیس کمیته اهداف ثابت و رسول رحیمی رئیس کمیته مسابقات، حکم و مدال برندگان اهدا شد. 

 همچنین برای برگزیدگان مجموع رقابت‌ها نیز از سوی هیات استان و ساری، هدایای نقدی درنظر گرفته شد و با تصمیم کمیته فنی مسابقات مقرر شد نفرات برتر مجموع در مرحله بعد بصورت رایگان ثبت‌نام کنند.

گفتنی است: هیات تیراندازی مازندران همچنان از کمبود سالن‌های تیراندازی رنج می‌برد و برای برگزاری رقابت‌ها از سالن‌ دستگاه‌های اجرایی استفاده می‌کند که این دوره از مسابقات با همراهی دکتر فائزه زعفریان رئیس تربیت‌بدنی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سالن تیراندازی این دانشگاه برگزار شد.

ضمناً از مربیانی که در پرورش استعدادها تلاش داشتند نیز قدردانی شد.

شهروز صالحیان و سیدمحمد موسوی از بابل، سید میلاد اوصیالقب از قائم‌شهر، سیدمحسن حسینی و مهدی رجبعلی‌نژاد از بابلسر، ناظره رضایی از آمل، مطهره جعفری از بابلسر، فاطمه باباجانی و زرین‌نیا از بابل، فاتحی از قائم‌شهر و زهره میرشکار از ساری از جمله مربیان فعال در این دوره از رقابت‌ها بودند.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندتشی
پایان پیام

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار

تداوم اجرای نهضت آسفالت در سیمرغ

میدان ورزش باید سرشار از ارزش های معنوی،ایمان، ایثار و فداکاری باشد

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /این زن باشرف ایرانی با حجاب عفت و التزام به قواعد به عالی ترین سطوح فعالیت در تمام عرصه ها دست پیدا کرد

مسئولان از ایجاد دوقطبی‌های سیاسی و فرهنگی پرهیز کنند

گزارش تصویری همایش استانی تکریم و تجلیل از 350 سالمند تحت حمایت کمیته امدادامام(ره) مازندران

پدیده هزینه‌بر رانش زمین در شهرستان سوادکوه

همایش تکریم 350 سالمند تحت حمایت کمیته امداد مازندران برگزار شد

سرهنگ حسنعلی‌زاده، با اشاره به نقش راهبردی بسیج در آموزش‌های دفاعی، آمادگی ناحیه برای پشتیبانی از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

استفاده درست از فضای مجازی فرصتی بی‌بدیل در تحقق مردم‌سالاری دینی

بازرسی نباید تنها به توصیه اکتفا کند بلکه باید قدرت الزام قانونی داشته باشد

جشن روز روستا و عشایر در ماهفروز محله سفلی؛ احیای سنت‌ها در ساحل مازندران

توسعه همکاری کمیته امداد و اداره کار مازندران برای به‌کارگیری مددجویان

حق پرسشگری مردم از مسئولان

تکریم و معارفه امام‌جمعه شهرستان سوادکوه (شهر پل‌سفید) و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی