آخرین مطالب

تشریح برنامه‌های سپاه ناحیه‌ی نکا در هفته‌ی بسیج سیاست و جامعه

تشریح برنامه‌های سپاه ناحیه‌ی نکا در هفته‌ی بسیج

  بزرگنمایی:
اسماعیل نادعلی فرمانده سپاه ناحیه نکا در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته‌ی بسیج برگزار شد، با تبریک این هفته، از برگزاری ۴۶۷ برنامه‌ی متنوع در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش فجر شمال، اسماعیل نادعلی با اعلام اینکه، شعار امسالِ بسیج، «بسیج با مردم برای مردم» است، بسیج را بزرگ‌ترین سازمان رزمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی مردمی و بی‌نظیر در جهان دانست و آن را موتور محرک نیروهای انقلابی به سمت قله فتح و پیروزی و پیشرفت انقلاب و نظام، عامل وحدت و اتحاد ملت و قدرت امنیت‌ساز کشور دانست.

اسماعیل نادعلی با بیان اینکه، روز سه‌شنبه 1403/8/29 بعنوان «بسیج: معنویت، دلدادگی، انتظار» نامگذاری شده است، «صبحگاه مشترک ناحیه»، «پویش آگاه‌سازی خدمات بسیج»، «صبحگاه دانش‌آموزی و اعزام راوی به مدارس»، «مشاوره رایگان حقوقی در مساجد»، «کارگاه جمعیت و فرزندآوری در حوزه‌های مقاومت»، «نمایشگاه جواهرانه در مدارس»، «کارگاه پیشگیری از طلاق در حوزه‌های مقاومت»، «کلاس آموزش فن بیان و بازیگری در بسیج هنرمندان»، «مسابقه برج هیان و دومینو»، «کتاب‌خوانی و بازدید از کتابخانه روستاهای خورشید و دنگسرک»، «محفل انس با قرآن ویژه شهدای مقاومت»، «برگزاری مسابقات ورزشی - فرهنگی (والیبال و تکواندو)»، «برپایی ایستگاه صلواتی ، نمایشگاه عکس ، پوستر و زیارت شهدا»، «نشست روشنگری و بصیرتی بسیج خدمتگزار مردم»، «شونیشت فرهنگی (شهرستانی)» و «یاد یاران (دیدار با خانواده شهدا)» را از برنامه‌های این روز برشمرد.

وی گفت: روز چهارشنبه 1403/8/30 «بسیج: انقلابی، فرصت‌ساز، بت‌شکن» نامگذاری شده است و «اردوی راهیان پیشرفت در مدارس»، «رژه خودرویی و موتوری هفته بسیج در سطح شهر»، «اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم»، «نمایشگاه دستاوردهای بسیج در مدارس»، «رزمایش دیدار از خانواده شهدای بسیجی شهرستان»، «دوره توانمندسازی سفیران مهر، هدایت، مطالبه‌گری»، «یادواره شهدای زن استان مازندران و شهیده شاخص در شهدای گمنام»، «یادواره شهدای شاخص مازندران (حوزه‌ای)»، «کافه کتاب در پارک ملت»، «برگزاری جشنواره مسابقات ورزشی؛ (پینگ‌پنگ، دارت، دو و میدانی و کوهنوردی) و قرآنی؛ (روخوانی، روانخوانی، حفظ و اذان)»، «ایستگاه صلواتی و موکب فرهنگی با اجرای سرود در روستای زرندین»، «کارگاه سواد رسانه‌ای»، «پویش قرآنی حفظ دو صفحه اول سوره یس در فضای مجازی»، «تکریم مادران دارای سه فرزند و بیشتر»، «رزمایش جمع‌آوری کمک‌های مومنانه به جبهه مقاومت»، «ایستگاه مشاوره و پرسمان»، «رزمایش جهادگران فاطمی (خدمات پزشکی و ویزیت رایگان)»، «محفل انس با قرآن به یاد شهدای غزه»، «شونیشت فرهنگی با بسیجیان و رزمندگان» از برنامه‌های این روز است.

فرمانده سپاه ناحیه‌ی نکا بیان کرد: نام روز پنج‌شنبه 1403/9/1 «بسیج: مقاومت، جهاد شهادت، اقتدار ملی» است و در این روز «جشنواره مالک اشتر شهرستانی و همایش دوره توانمندسازی فرماندهان و پایگاه و ارگان محله مهدوی»، «برگزاری مسابقات چهار جانبه شهدای بسیج»، «همایش پیشکسوتان شهادت و ایثار»، «همایش حقوقدانان بسیجی»، «جشنواره مسابقات؛ (دارت، تفنگ بادی، طناب‌کشی و طناب‌زنی)»، «اردوی جهادی؛ (کارگاه مشاوره»، «مسابقه ورزشی و غبارروبی مزار شهدا)»، «کارگاه مشاوره و پیشگیری از طلاق»، «اردوی یک روزه فرهنگی - ورزشی به همراه مسابقات بین فرماندهان»، «اردوی راهیان پیشرفت (بازدید از کارخانه سیمان)»، «عطرافشانی گلزار شهدا (شهرستانی)»، «دیدار با خانواده شهدای مداح و عطرافشانی مزار شهید مداح»، «جشن نوجوانه‌های بسیج»، «برگزاری برنامه یادواره شهدا و آبروی محله»، «آبروی محله (شهید اسلامی)»، «کافه گفتگو و کارگاه تبیین هویت اسلامی زن مسلمان»، «سبک زندگی و ترویج ازدواج بهنگام»، «کتاب‌خوانی با موضوع ابعاد شخصیتی حضرت زهرا و حضرت زینب (س) برای سه مقطع»، «آبروی محله»، «کارگاه و کلاس مشاوره سواد رسانه»، «برگزاری سواد رسانه»، «برگزاری ایستگاه صلواتی و موکب فرهنگی»، «مسابقات ورزشی چند جانبه ورزشی - فرهنگی»، «اکران فیلم»، «مراسم گرامی‌داشت هفته بسیج در کوهسارکنده»، برگزار می‌شود.

نادعلی نام روز جمعه 1403/89/2 را «بسیج: امتداد مکتب رضوی، فاطمی و حسینی» اعلام و عنوان کرد: «مراسم پرفیض دعای ندبه در شهدای گمنام، پیاده‌روی ادارات شهرستان»، «میز خدمت شهرستان در مصلی»، «طرح نیم‌پلاک آثار شهدا در طول هفته»، «اردوی یک روزه فرهنگی - ورزشیِ کلیه پایگاه‌ها»، «نشست روشنگری و بصیرت‌افزایی در مدارس»، «حضور پرشور و حماسی در نماز جمعه با سخنرانی پیش از خطبه‌های فرمانده سپاه ناحیه در مصلی»، «تجلیل از نفرات برتر کنکور در مصلی»، «دیدار با بیت آیت‌الله ایازی»، «کارگاه مهارت‌های زندگی»، «مسابقه چهارجانبه فوتسال»، «مسابقات ورزشی بومی - محلی به همراه جشنواره غذا»، «مسابقات کتابخانی»، «برگزاری یادواره

شهدای آبروی محله (شهید صادقی)»، «تجلیل از بسیجیان نمونه»، «مراسم گرامی‌داشت هفته بسیج در کوهسارکنده و «نشست بصیرتی و روشنگری» از برنامه‌های این روز است.

وی با بیان اینکه، روز شنبه 1403/9/3 نیز بعنوان؛ «بسیج: گره‌گشا، خدمت‌رسان، امیدآفرین» نامگذاری شده است، گفت: «میز خدمت (استانی)»، «نشست بصیرتی و روشنگری جهاد تبیین در مدارس»، «برگزاری شیفت ایثار در کارخانه‌ها»، «همایش دوچرخه‌سواری عمومی در قرمرض»، «جهاد تبیین (چرا طوفان‌الاقصی) در آموزش و پرورش»، «افتتاح ساختمان پایگاه شهید موسوی‌نژاد آجند)»، «برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی»، «نمایشگاه خدمت و مقاومت در چهارراه شهر»، «ریحانه‌های حماسه‌ساز ویژه برنامه گرامی‌داشت شهیده مرضیه دباغ در مسجد توحید»، «دوره تدوین و ساخت کلیپ، تیزر، اینفو، موشن، در فضای مجازی»، «توانمندسازی مادران مهد مساجد»، «سواد رسانه»، «میز خدمت و ویزیت رایگان در 5 روستا»، «آموزش سواد رسانه»، «مجمع ذاکرین ویژه هفته بسیج و حمایت از جبهه مقاومت در مسجد جامع»، «کارگاه زیست عفیفانه»، «برنامه نشست روشنگری شهادت حضرت زهرا (س)»، «تقدیر از نفرات برتر کنکور»، «مسابقه ورزشی (طناب‌کشی، والیبال و بومی-محلی)»، «مسابقه مادرانه» و «همایش تجلیل از مادران دارای سه فرزند» از برنامه‌های این روز است.

فرمانده سپاه ناحیه نکا روز یکشنبه 1403/9/4 را روز «بسیج؛ جهاد علمی، کارآمدی، خودباوری» اعلام کرد و «یادواره شهدای بسیج در مدرسه شاهد»، «اعزام کاروان سلامت و ویزیت رایگان به منطقه مهرگان»، «برگزاری کلاس‌های شوق زندگی»، «مشاوره پیش از ازدواج و حین ازدواج»، «برگزاری کلاس‌های شوق زندگی، فرزندآوری و سبک زندگی»، «افتتاح حوزه حضرت مریم (س)»، «نشست بصیرتی و روشنگری هفته بسیج در یک مدرسه»، «کلاس هوش مصنوعی»، «ویزیت رایگان»، «نشست صمیمی درباره هویت زن مسلمان»، «نشست آموزشی و بصیرت‌افزایی در باشگاه»، «دیدار با خانواده بسیجیان و پاسداران متوفی»، «برگزاری نشست روشنگری و بصیرتی دستاوردهای انقلاب اسلامی»، «نشست روشنگری و بصیرت‌افزایی»، «همایش گفتمان استکبار ستیزی»، «تجلیل از خانواده فرماندهان پایگاه و شورای حوزه»، «نشست روشنگری و بصیرتی» و «شامگاه مقاومت و فراخوانی دسته‌های رزمی (گشت‌های رضویون و تور ایست و بازرسی)» را از برنامه‌های این روز برشمرد.

نادعلی گفت: روز دوشنبه 1403/9/5 «بسیج؛ استحکام درونی، آمادگی همه‌جانبه، استکبار ستیزی» نام نهاده شده است و «اجتماع نسل سلیمانی در مسجد جامع»، «نمایش اقتدار بسیج در مصلی» و «یادواره شهدا منطقه زینبیه» از برنامه‌های این روز است.

وی در پایان از اصحاب رسانه خواست تا عملکرد بسیج را به درستی بیان کرده و آن را به دیگران انتقال دهند.

خبر: الهام زارعی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین

خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان نهادهای علمی، فرهنگی و اجتماعی با مردم هستند