آخرین مطالب

اخبار انتظامی استان مازندران در روز 7 آذر سیاست و جامعه

اخبار انتظامی استان مازندران در روز 7 آذر

  بزرگنمایی:
اخبار انتظامی استان مازندران در روز ۷ آذر تقدیم حضور می گردد.

به گزارش فجر شمال ، اخبار انتظامی استان مازندران در روز 7 آذر تقدیم حضور می گردد.

کشف 5 تن چوب قاچاق جنگلی در سوادکوه

سرهنگ مهدوی، فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه از کشف 5 تن چوب قاچاق جنگلی در آن شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "سعید مهدوی" با اعلام این خبر بیان داشت: در راستای مبارزه با قاچاق محصولات و فرآورده های جنگلی، ماموران کلانتری 13 زیراب در حین گشت زنی به دو خودروی وانت نیسان مشکوک شدند.

وی افزود: ماموران انتظامی این شهرستان با همکاری عوامل منابع طبیعی، متهمان را در حین حمل چوب که بصورت غیر مجاز از جنگل های این شهرستان برداشت کرده بودند دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه از کشف 5 تن چوب جنگلی قاچاق در بازرسی از خودروهای متهمان خبر داد و افزود: چوب‌های کشف شده به اداره منابع طبیعی شهرستان تحویل و متهمان نیز پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

سرهنگ "سعید مهدوی" در پایان از عزم راسخ پلیس برای برخورد با پدیده قاچاق کالا خبرداد و به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده هرگونه افراد مشکوک در خصوص فرآورده های جنگلی، مراتب را سریعاً به پلیس 110 اطلاع دهند.

-----------------------------------

دستگیری شکارچیان پرندگان مهاجر در نکا

سرهنگ عزیزی، فرمانده انتظامی شهرستان نکا از دستگیری شکارچیان غیر مجاز پرندگان مهاجر و کشف پرندگان شکار شده در آن شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ " قاسم عزیزی " با اعلام این خبر بیان داشت: در راستای ارتقای امنیت اجتماعی و حراست از محیط زیست، مامورین پاسگاه انتظامی قره طغان شهرستان نکا، طرح برخورد با شکارچیان غیر مجاز را اجرا نمودند.

وی گفت: در اجرای این طرح مامورین موفق شدند 2 شکارچی غیر مجاز را که اقدام به شکار اردک های مهاجر می نمودند را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان نکا افزود: طی بازرسی از کوله پشتی این افراد تعداد 5 قطعه پرنده شکار شده، دو قبضه سلاح غیر مجاز شکاری و مهمات مربوطه کشف گردید.

سرهنگ "قاسم عزیزی" با اشاره به رضایت اهالی منطقه از اجرای این طرح، از شهروندان خواست هرگونه فعالیت مشکوک و حضور افراد ناشناس در منطقه، مراتب را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اعلام نمایند.

-----------------------------------

سارق خانه باغ با 10 فقره سرقت در گلوگاه دستگیر شد

سرهنگ کلوانی، فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه از دستگیری سارق خانه باغ و سیم برق و کشف 10 فقره سرقت در آن شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "محمود کلوانی" با اظهار این خبر بیان داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت خانه باغ های شهرستان  وسرقت سیم برق و با توجه به اهمیت موضوع، شناسایی سارق یا سارقان در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس آگاهی شهرستان با بررسی علمی و فنی و اظهارات مالباختگان یک سارق را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی متهم را در اقدامی ضربتی دستگیر کردند.

سرهنگ "کلوانی" بیان داشت: متهم پس از مواجهه شدن با ادله و مستندات به 10 فقره سرقت سیم برق و خانه باغ ها در سطح شهرستان اعتراف کرد و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان در پایان با تأکید بر اینکه: برقراری نظم و امنیت مطلوب، جلب رضایتمندی شهروندان و تحقق احساس امنیت، همواره سرلوحه کار پلیس است و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد و از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک را سریعاً به مرکز فوریت های پلیس 110 اطلاع دهند.

-----------------------------------

توقیف موتور سنگین قاچاق در محمود آباد

سرهنگ کیان مهر، فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد از کشف موتورسیکلت قاچاق 1000 سی سی در آن شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "حسین کیان مهر" در تشریح این خبر، بیان داشت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان در اجرای طرح جمع آوری کالاهای ممنوعه قاچاق و کسب خبری از منابع اطلاعاتی مبنی برتردد موتور سنگین قاچاق 1000سی سی فاقد پلاک در این شهرستان، موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: در اجرای این ماموریت، ماموران پلیس آگاهی پس از هماهنگی قضائی، متهم را شناسایی و با عملیاتی هوشمندانه، موفق به توقیف موتورسیکلت سنگین فاقد پلاک و مدارک قانونی شدند.

وی ارزش موتورسیکلت سنگین توقیف شده را بالغ بر 9 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ " کیان مهر" با اشاره به این که مبارزه با قاچاق کالا اقدامی برای حفظ و استقرار امنیت کشور است، از مردم خواست: برای مقابله با ناهنجاری های اجتماعی هرگونه اطلاعات و اخباری را در زمینه مسائل امنیتی و انتظامی به مرکز فوریت های پلیس 110 اعلام دارند.

-----------------------------------

کشف 2 تن و 500 کیلو چوب قاچاق در بابل

سرهنگ داداش تبار، فرمانده انتظامی شهرستان بابل از کشف 2 تن و 500 کیلوگرم چوب جنگلی قاچاق توسط ماموران انتظامی بخش بندپی غربی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "علی داداش تبار" با اعلام این خبر افزود: در راستای مبارزه با قاچاق محصولات و فرآورده های جنگلی، ماموران انتظامی بخش بندپی غربی در مسیر حوزه استحفاظی به یک خودروی پیکان وانت حامل چوب مشکوک شدند.

وی، افزود: ماموران خودروی مورد نظر را متوقف و در بازرسی از آن یک تن چوب که توسط راننده خودرو به صورت غیر مجاز از جنگل های شهرستان بابل  برداشت شده بود ، را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل با اشاره به شناسایی محل دپوی چوب قاچاق در عملیات دیگر، خاطر نشان کرد: ماموران در بازرسی از محل مورد نظر 1500 کیلوگرم چوب جنگلی قاچاق را کشف کردند.

سرهنگ داداش تبار، تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و محصولات قاچاق کشف شده به اداره منابع طبیعی تحویل داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل در پایان با اشاره به این که قطع درختان جنگلی، به تاراج بردن منابع ملی بوده و تبعات زیست محیطی زیادی را در پی دارد، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان چوب و محصولات حاصل از آن مراتب را سریعا به پلیس 110 اطلاع دهند .

-----------------------------------

سارق ساختمانهای نیمه کاره و باغات در بهشهر دستگیر شد

سرهنگ قلی پور، فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر از شناسایی و دستگیری سارق ساختمانهای نیمه کاره و باغات با کشف 11 فقره سرقت توسط ماموران آن شهرستان، خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ " علی اکبر قلی پور" با اعلام این خبر بیان داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت از ساختمان های نیمه کاره و باغات در سطح شهرستان بهشهر، موضوع در دستور کار ماموران این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران کلانتری پس از بررسی های همه جانبه و تحقیقات به عمل آمده یک سارق حرفه ای و سابقه دار را در این شهرستان شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر، تصریح کرد: ماموران پس از هماهنگی های قضائی در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه متهم را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

سرهنگ "قلی پور" اظهار داشت: متهم در تحقیقات و بازجویی های به عمل آمده به 11 فقره سرقت ساختمانهای نیمه کاره و باغات در این شهرستان اعتراف و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر در پایان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، موضوع را سریعاً از طریق تلفن 110 با پلیس در میان بگذارند.

-----------------------------------

توقیف موتور های سنگین قاچاق در بابل

سرهنگ داداش تبار، فرمانده انتظامی شهرستان بابل از کشف 2 دستگاه موتورسیکلت قاچاق توسط ماموران پاسگاه لاله آباد در آن شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "علی داداش تبار" با اعلام این خبر بیان داشت: درپی کسب خبری مبنی بر نگهداری و تردد 2  موتورسیکلت قاچاق در شهرستان بابل، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی پاسگاه لاله آباد با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی های همه جانبه موفق شدند متهمان را که برای شهروندان نیز ایجاد مزاحمت می کردند شناسایی کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل، تصریح کرد: پس از هماهنگی های قضائی متهمان در 2 عملیات جداگانه پلیسی دستگیر و 2 موتورسنگین هوندا 1000 سی سی قاچاق از آنان کشف شد.

سرهنگ "داداش تبار" ارزش موتورسیکلت کشف شده را برابر نظر کارشناسان بالغ بر 15 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: موتورسیکلت های قاچاق کشف شده به سازمان اموال تملیکی استان تحویل و متهمان نیز پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل در خاتمه با اشاره به این که مبارزه با قاچاق کالا اقدامی برای حفظ و استقرار امنیت کشور است، از مردم خواست: برای مقابله با ناهنجاری های اجتماعی هرگونه اطلاعات و اخباری را در زمینه مسائل امنیتی و انتظامی به مرکز فوریت های پلیسی 110 اعلام دارند.

-----------------------------------

صلابت و آمادگی ارتش؛ قدرت بازدارندگی نظام است

سردار مفخمی، فرمانده انتظامی استان مازندران گفت:صلابت و روحیه آمادگی ارتش؛ قدرت بازدارندگی نظام است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری  پلیس،‌ سردار "حسن مفخمی شهرستانی" فرمانده انتظامی استان مازندران در دیدار با امیر سرتیپ دوم ستاد و عرشه "آریا شفقت رودسری"  فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) ارتش جمهوری اسلامی ایران در شهرستان نوشهر، ضمن گرامی داشت و تبریک هفتم آذر "روز نیروی دریایی ارتش" ، ارتش همیشه قهرمان را دژ غیرقابل نفوذ در سرتاسر پهنه ایران زمین خواند و تصریح کرد: شهدای والامقامی همچون صیاد شیرازی، ستاری، عباس دوران و دیگر سرداران غرورآفرین این سازمان در طول هشت سال دفاع مقدس با اقتدا بر حضرت سیدالشهداء (ع) ثابت کردند که آزادمردان خدا هیچگاه تن به ذلت و خواری نمی دهند.

وی افزود: امنیتی که امروزه در کشور شاهد آن هستیم، امنیت بی نظیری است که به یقین یکی از عوامل ایجاد و پایداری این امنیت، اتحاد و یکدلی نیروهای مسلح بوده که موجب اقتدار و عزت کشور در منطقه و جهان شده است.

فرمانده انتظامی استان مازندران در ادمه بیان داشت: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با سربلندی و افتخار به عنوان ارتشی مردمی، مکتبی سرافراز و متکی بر تجارب گرانبهای دفاع مقدس و دستاوردهای آن، روز به روز بیشتر در جهان می درخشد با نیروهای متخصص، توانمند و همچنین به کارگیری پیشرفته ترین ابزار و بهره گیری از دانش روز دنیا توانسته در زمینه تولیدات نظامی به اقتداری در خور شأن دست یافته و به عنوان برجسته ترین و کارآمدترین ارتش ها در بین نیروهای مسلح منطقه و جهان مطرح باشد.

درادامه این دیدار نیز امیر سرتیپ دوم ستاد و عرشه "شفقت رودسری" قدرت دفاعی ایران را عاملی مهم برای جلوگیری از هجمه نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران دانست و بیان داشت: قدرت بالای نظامی ایران در منطقه و جهان، مرهون تعامل و اتحاد همه نیروهای تحت فرماندهی معظم کل قوا است.

فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) ارتش جمهوری اسلامی ایران در خاتمه ضمن نثار درود به روان پاک سبزجامگان ناجا که مسیر دروازه های شهادت را با نثار جان خویش طی کرده‌اند و ادای احترام به پیشگاه جانبازان و ایثارگران نیروی انتظامی اطمینان می‌دهد که همواره دوشادوش همرزمان خود در سایر قوای مسلح برای اعتلای نظام مقدس ایران اسلامی بر قله‌های سربلندی و ایثار تا پای جان ایستادگی می‌کند و سیلی آمادگی و اقتدار خود را بر چهره کریه بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سخت‌ تر و پشیمان‌کننده‌ تر فرو خواهد آورد.

-----------------------------------

فراخوان جذب امریه سربازی

سرهنگ کریم پور، معاون وظیفه عمومی استان ازآغاز ثبت نام امریه سربازی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ویژه اعزام اسفندماه 1403خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس،سرهنگ محمدرضا کریم پور در تشریح این خبر بیان داشت : دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری جهت امریه سربازی اعزام اسفندماه  1403 ثبت نام می کند.

وی افزود : متقاضیان واجد شرایط جهت ثبت نام می توانند از تاریخ 13 آذرماه لغایت 20آذرماه 1403  به دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه مراجعه ویا جهت هماهنگی با شماره 01133688055تماس بگیرند.

سرهنگ کریم پور در خاتمه خاطر نشان کرد : فارغ التحصیلان رشته های علم اطلاعات و دانش شناسی(کتابداری)،زبان و ادبیات انگلیسی ، کارآفرینی،کشاورزی(کلیه گرایش ها) و فنی و مهندسی جهت جذب امریه سرباز در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در اولویت هستند.

-----------------------------------

سرقت خودرو و دستگیری سارقان در آمل

سرهنگ باقری، فرمانده انتظامی شهرستان آمل از شناسایی و دستگیری 2 سارق خودرو و کشف 2خودروی مسروقه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "مجید باقری" در تشریح جزئیات این خبر بیان داشت: ماموران پلیس آگاهی در حین گشت زنی هدفمند در سطح حوزه استحفاظی به 2 خودروی سواری مشکوک و در بررسی های خود پی بردند که خودروها سرقتی هستند.

وی با اشاره به توقیف هر 2 خودروی سرقتی در اقدامی جداگانه گفت: ماموران در این اقدامات 2سارق را دستگیر و از آنها یک خودرویپراید و یک پژو پارس را کشف کردند..

سرهنگ باقری از معرفی متهمان به مرجع قضایی خبر داد و تصریح کرد: برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی با قاطعیت توسط ماموران انتظامی این فرماندهی پیگیری و عملیاتی خواهد شد.

خبر : سلمان مهدوی

 

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

انتصاب مجدد رئیس جهاددانشگاهی واحد مازندران

گفت‌وگوی فرم، معنا و رؤیا در آثار زهرا کوچنانی

انتخاب معتمدین اصلی و علی‌البدل هیات اجرایی انتخابات شوراهای سیمرغ

در آستانه میلاد باسعادت امام محمد باقر علیه‌السلام، خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با اقدامی خداپسندانه،نذر خدمت را به ساحت اهل‌بیت(ع) تقدیم کردند

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر (ع)

بررسی عملکرد شهرستان سیمرغ در نشست شورای معاونین کانون‌های خدمت رضوی استان

جشن «گِت چله‌شو» در ساری برگزار شد

معرفی و تجلیل رتبه‌های برتر مسابقه تیراندازی با اسلحه دختران دانشگاه علوم و فنون مازندران

در آستانه شب یلدا، سپاه شهرستان سیمرغ توزیع 100 بسته معیشتی ویژه این مناسبت در میان خانواده‌های نیازمند و کم‌برخوردار شهرستان کرد.

محمد حاجی آقا نیا میری رئیس دادگستری سیمرغ گفت / اهمیت نقش خبرنگاران در ترویج صلح و سازش

درخشش شناگران دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات شنای منطقه 2 کشور

«چله‌شو»؛ هویت فرهنگی مردم مازندران

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /اما باید وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در کارهایشان در مورد دلار تجدید نظر کنند و نباید عده خاصی تصمیم گیرنده بازار ما باشند

جشن تکلیف دختران دانش‌آموز ناحیه 2 ساری و اهدای 100 سری جهیزیه به نوعروسان بی‌بضاعت

آیین تحویل سری کامل جهزیه به 14 زوج نیازمند

فعالیت‌های انجمن علمی روان‌شناسی دانشگاه علوم و فنون مازندران

سقوط مرگبار بانوی کوهنورد در دماوند؛ هشدار جدی نسبت به صعودهای انفرادی زمستانه

بابلسر پیشگام اعتکاف دانش‌آموزی در مازندران

شب یلدایی که شیرینی‌اش با تلخی قیمت دلار تعریف می‌شود

برگزاری دومین همایش ملی «راهبردهای مربیگری و حل مسئله»

تجلیل از دانشجوی افتخارآفرین دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات منطقه‌ای تنیس روی میز

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

وقتی «جشنواره» به بازارچه بدل می‌شود

استقبال باشکوه مردم و مسئولان از سامان احمدی، MMA قهرمان طلایی آسیا

جشنواره‌هایی با نام بومی و محتوای تهی

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

با تأکید بر ویژگی‌های ممتاز حضرت زهرا از جمله عصمت، پاکی، عبودیت و پیوند عمیق با ولایت و امامت، تصریح کرد

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ از پدر شهید گرانقدر عباس جهانیان در روستای رکن کلا

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

سیمرغ | جشن روز زن در مرکز روزانه سالمندان "سرای امید" شهرستان سیمرغ برگزار شد

غبارروبی و عطرافشانی مزار مادران شهدای که در دستکنده کلا شهرستان سیمرغ آرامیده اند،

امروز شنبه بیست و دوم آذر ماه بمناسبت میلاد با سعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر،در روستای رکن کلا دیدار کردند

جشن کوثرانه بانوی آفرینش در سیمرغ جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها ویژه خواهران

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی