آخرین مطالب

سردار سیاوش مسلمی بیان کرد:

دانشجو موتور محرکه جامعه و پیشران تحول است سیاست و جامعه

دانشجو موتور محرکه جامعه و پیشران تحول است

  بزرگنمایی:
فرمانده سپاه کربلا مازندران به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو با بیان اینکه دانشجو موتور محرکه جامعه و پیشران تحول است. گفت: این روز در تقویم کشور به نام «روز دانشجو» مزین شده و یادآور مقاومت تاریخی، استکبارستیزی، عدالت‌طلبی و آزادگی فرزندان آگاه این مرز و بوم است.


به گزارش ایکنا از مازندران، سردار سیاوش مسلمی، فرمانده سپاه کربلا مازندران به مناسبت 16 آذر روز دانشجو، نامه سرگشاده‌ای خطاب به 155 هزار دانشجوی دانشگاه‌های مازندران منتشر و گفت: این روز در تقویم کشور به نام «روز دانشجو» مزین شده و یادآور مقاومت تاریخی، استکبارستیزی، عدالت‌طلبی و آزادگی فرزندان آگاه این مرز و بوم است.

وی افزود: این روز، نماد ایستادگی در برابر سلطه‌گری و نمایش بصیرتی است که از جانفشانی و شجاعت دانشجویان عدالت‌خواه و ظلم‌ستیز سرچشمه می‌گیرد.

سردار مسلمی بیان کرد: سخن من با شما، درباره حرکتی اصیل و متعهدانه از سوی دانشجویانی است که در دوران خفقان رژیم طاغوت، با شجاعت، غیرت و عزت در برابر مستکبران و سلطه‌گران جهانی، به‌ویژه شیطان بزرگ، آمریکای جنایتکار، ایستادگی کردند و جان خود را در راه اعتلای ارزش‌های انسانی و اسلامی فدا کردند.

فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه دانشجو «موذن جامعه» است و نباید از کنار مسائل جامعه و حوادث بین‌المللی بی‌تفاوت عبور کند، خاطرنشان کرد: بلکه باید نسبت به احیانا انحراف مسئولین و کارگزاران از اصول انقلاب اسلامی نیز به عنوان ناظری آگاه و هشدار دهنده ای بابصیرت عمل کند. 

وی تاکید کرد: شما دانشجویان، همواره به عنوان موتور محرکه جامعه و پیشران مسیر تحول و پیشرفت کشور وظیفه دارید با روحیه انقلابی و بصیرت‌ در مقابل انحراف و نفوذ بایستید و با تکیه بر عزم و اراده ایمانی، در جبهه تولید علم، حفظ استقلال ملی و تقویت هویت اسلامی-ایرانی گام بردارید و پرچم آرمان‌خواهی و مطالبه‌گری را زمین نگذارید.

سردار مسلمی اظهار کرد: برادران و خواهران گرامی، به برکت انقلاب اسلامی، فضای حاکم بر دانشگاه‌های کشور نه تنها مکانی برای تولید علم، بلکه بستری برای شکل‌گیری هویت ملی، دینی و مسئولیت اجتماعی شده است که دانشجو را به نیرویی فعال و تأثیرگذار در اصلاح جامعه تبدیل می‌کند.

 فرمانده سپا کربلا خطاب به دانشجویان  افزود: شما همواره در خط مقدم تحولات اجتماعی و سیاسی جامعه حضور پر رنگ داشته‌اید. این در حالی است، دانشجویان در بسیاری از دانشگاه های غربی عمدتاً منفعل و بر ارزش‌های لیبرال و فردی متمرکزند و کمتر به مفاهیمی مانند عدالت و مسئولیت اجتماعی توجه دارند.

 وی یادآور شد: در واقع شانزدهم آذر، روز استکبارستیزی جامعه دانشجویی است و این روحیه به‌طور ویژه باید در قریب به 100 دانشگاه مازندران تقویت شود.

سردار مسلمی ادامه داد: جامعه دانشگاهی امروز، میراث‌دار خون‌های پاک شهدای دانشجو و ایثارگرانی است که با هدایت‌های هوشمندانه بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره)، و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، شالوده‌های استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را مستحکم ساختند.

 فرمانده سپاه کربلا تاکید کرد: یقینا به یاد دارید که در برهه‌هایی از عمر با برکت انقلاب اسلامی، سود برخی از جریانات و گروه های سیاسی در انفعال دانشگاه و دانشجو بود. در حالی که جامعه‌ای رو به پیشرفت و تعالی قرار می‌گیرد که دانشجویانی بیدار، فعال، مطالبه‌گر و حساس نسبت به تحولات جامعه داشته باشد. 

وی رسالت دانشجویان در عصر حاضر را اینگونه تشریح کرد: شما علاوه بر تلاش و جهاد علمی، باید حضور آگاهانه در صحنه‌های مهم فرهنگی، اجتماعی و سیاسی داشته باشید تا با روحیه انقلابی و مطالبه‌گری امیدبخش، اهداف بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را محقق سازید.

سردار مسلمی تصریح کرد: سخن من به شما طلایه‌داران گفتمان‌سازی در گام دوم انقلاب این است که؛ «بر سر اصول اصیل انقلاب پافشاری کنید و برای ساخت آرمان‌شهر مهدوی، همت خود را مضاعف نمایید.»

فرمانده سپاه کربلا تاکید کرد: اینجانب به عنوان خادم شما در سپاه کربلا، همه همت خود را برای حمایت از آرمان‌های شما به کار خواهم گرفت. 

وی ادامه داد: هوشیار باشید که برخی افراد جاهل در جامعه می‌کوشند تا در مبانی انقلاب تردید ایجاد کنند و نشانه‌های پیشرفت کشور را انکار نمایند؛ در مقابل آنان با قوّت و صراحت سخن بگویید و مماشات نکنید. 

سردار مسلمی خاطرنشان کرد: باید در برابر کسانی که با بزک کردن دشمن و بزرگ‌نمایی برخی کمبودها و نقص‌ها، انقلاب را کم‌ارزش جلوه می‌دهند و پیشرفت‌ها و موفقیت‌های عظیم نظام اسلامی را نادیده می‌گیرند، ایستاد و نقشه آنان را برهم زد.

فرمانده سپاه کربلا در پایان ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دانشجو، فرارسیدن شانزدهم آذرماه را به شما دانشجویان عزیز، اصحاب علم و اندیشه و اساتید و جامعه دانشگاهی استان مازندران تبریک و تهنیت عرض و از خداوند متعال، توفیق روزافزون دانشجویان را در مسیر تولید علم، تقویت مطالبه‌گری و نیل به آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، تحت توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) و در پرتو منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مسئلت کرد.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری دومین همایش ملی «راهبردهای مربیگری و حل مسئله»

تجلیل از دانشجوی افتخارآفرین دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات منطقه‌ای تنیس روی میز

وقتی «جشنواره» به بازارچه بدل می‌شود

استقبال باشکوه مردم و مسئولان از سامان احمدی، MMA قهرمان طلایی آسیا

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود