آخرین مطالب

نشست نخبگان، کارشناسان و فعالان حوزه کشاورزی، دامپروری و منابع طبیعی مازندران تفکر، اندیشه و دانشگاه

نشست  نخبگان، کارشناسان و فعالان حوزه کشاورزی، دامپروری و منابع طبیعی  مازندران

  بزرگنمایی:
نشست نخبگان، کارشناسان و فعالان حوزه کشاورزی، دامپروری و منابع طبیعی استان مازندران با هدف هم‌اندیشی برای حل مشکلات کشاورزی و منابع طبیعی چهارم دی‌ما در سپاه کربلا برگزار شد..


سردار مسلمی، فرمانده سپاه کربلا، در جمع نخبگان حوزه کشاورزی، دامپروری و منابع طبیعی استان مازندرانبه گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی سپاه کربلای مازندران،  چهارم دی‌ماه نشست  نخبگان، کارشناسان و فعالان حوزه کشاورزی، دامپروری و منابع طبیعی استان مازندران با هدف هم‌اندیشی برای حل مشکلات کشاورزی و منابع طبیعی در سپاه کربلا برگزار شد.

سردار سیاوش مسلمی، فرمانده سپاه کربلای مازندران،  به بررسی چالش‌ها و راهکار‌های پیشرفت در این حوزه‌ها پرداخت و 
با تأکید بر اهمیت آموزش و توانمندسازی در این حوزه گفت: دانشگاه‌ها باید از آموزش صرفاً علمی فاصله گرفته و به آموزش‌های مهارتی روی آورند. دانشجویان و فعالان این حوزه نیاز دارند تا مهارت‌های کاربردی کسب کرده و از مرکز پژوهش‌ها برای حل مشکلات تولید استفاده کنند. 

وی افزود: برای پیشرفت در این حوزه‌ها، لازم است ارتباطی منسجم و هدفمند بین دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و نخبگان ایجاد شود. باید پژوهش‌ها از سطح آزمایشگاه‌ها و مقالات به میدان عمل منتقل شده و به‌طور مستقیم در بهبود تولید و حل مشکلات اجرایی به کار گرفته شوند. 

سردار مسلمی با تاکید  بر ضرورت برگزاری نشست‌های منظم میان مراکز علمی و فعالان عرصه کشاورزیبیان کرد: نخبگان علمی و کشاورزی باید در یک مسیر مشترک حرکت کنند و با استفاده از تجربیات یکدیگر، راهکار‌های نوآورانه برای مسائل پیچیده ارائه دهند.

فرمانده سپاه کربلای مازندران، با اشاره به تجربه موفق راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج در سمسکنده خاطرنشان کرد: این پروژه نمونه‌ای از کار جهادی و حذف موانع بوروکراسی است و اکنون در حال آماده‌سازی یک دهکده 27 هکتاری در گهرباران ساری هستیم که در راستای ایجاد اشتغال و افزایش بهره‌وری حوزه اقتصاد مقاومتی در استان طراحی شده است. 

وی اظهار کرد:  برای پیشرفت و تحقق اهداف باید از موانع بروکراسی عبور کرد و با روحیه جهادی طرح‌های کلان را به نتیجه رساند، دهکده‌های اقتصاد مقاومتی ا نمونه‌ای از این عزم و تلاش است که می‌تواند الگویی برای سایر بخش‌ها قرار گیرد..

سردار مسلمی با اشاره به تفاوت زیست‌بوم مازندران با دیگر استان‌ها ادامه داد: تمرکز بر محصولات استراتژیک کشاورزی استان و بهینه‌سازی روش‌های تولید می‌تواند کیفیت محصولات را افزایش داده و ظرفیت رقابت در بازار‌های جهانی را فراهم کند. 

فرمانده سپاه کربلا  نقش بسیج را به‌عنوان تسهیل‌گر در کنار دولت و سایر دستگاه‌های اجرایی تشریح کرد و تاکید کرد: بسیج هرگز متولی‌گری نمی‌کند، بلکه نقش اصلی آن ایجاد بستر‌های مناسب برای پیشرفت و توسعه است. برای رفع موانع تولید و حل مشکلات اساسی، دستگاه‌های اجرایی باید اراده و عزم جدی داشته باشند و بسیج آمادگی دارد تا در کنار آن‌ها به‌عنوان بازوی توانمند و کارآمد عمل کند.

وی ادامه داد: یکی از موانع اصلی در مسیر پیشرفت کشاورزی و دامپروری، فرآیند‌های پیچیده و دست‌وپاگیر اداری است که باید با اصلاح ساختار‌ها و تمرکز بر سرعت و دقت در اجرا، این موانع برطرف شود. مسئولانی که به جای رفع موانع، خود مانع پیشرفت هستند، باید جایگاه خود را به مدیران کارآمد و توانمند واگذار کنند. 

مسلمی در پایان با تأکید بر لزوم حمایت از نخبگان به‌عنوان سرمایه‌های انسانی کشور بیان کرد: ستاد تخصصی بسیج اقشار سپاه کربلا به همین منظور نشست‌های تخصصی با نخبگان حوزه‌های مختلف برای پیشبرد اهداف کلان انقلاب و مردمی کردن اداره جامعه برگزار می‌کند. 

یادآور می‌شود، در این نشست، نخبگان نیز پیشنهاداتی ارائه کردند که شامل توسعه شبکه‌های تعاونی کشاورزی و دامپروری برای کاهش هزینه‌های تولید و بهبود دسترسی به بازارها، استفاده از فناوری‌های نوین کشاورزی مانند کشاورزی هوشمند و سیستم‌های آبیاری تحت فشار برای افزایش بهره‌وری و مصرف بهینه منابع، ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت برای کشاورزان، فعالان اقتصادی، حمایت از کارآفرینان روستایی و تقویت صنایع تبدیلی برای جلوگیری از هدررفت محصولات بود. همچنین بر لزوم حفاظت از منابع طبیعی و مدیریت صحیح منابع آبی و خاکی تأکید شد.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دشمن به‌جای آن‌که جسم ملت ایران را هدف بگیرد، ذهن مردم را نشانه رفته است

جشن بین‌المللی مهدویت در آمل

محکومیت مصوبه ظالمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه ازسوی ملت ایران

دوره‌های «توانمندسازی شبکه صبرا و اسما» در بابلسر برگزار شد

حجت الاسلام خانلری افزود استمرار و پیشرفت انقلاب در گرو حضور مردم در صحنه و انجام صحیح وظایف مسئولان در عرصه های مختلف است

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی