آخرین مطالب

آیت الله محمدی لائینی بیان کرد:

قطعی برق برای صنایع باعث رکود و آسیب به تولید مملکت نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

قطعی برق برای صنایع  باعث رکود و آسیب به تولید مملکت

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در مازندران در خطبه های نماز جمعه این هفته ساری گفت: دو روز در هفته قطعی برق برای صنایع باعث رکود و آسیب به تولید مملکت است


آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، امام جمعه ساریبه گزارشپایگاه خبری فجر شمال، به نقل از  معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، در خطبه‌های نماز جمعه ساری، گفت: پنج شنبه پیش رو سالروز خجسته میلاد امام محمدباقر (ع) و اول ماه رجب است، به فرموده این حضرت هیچ عقوبتی بدتر از سخت دلی و قساوت قلب نیست.

وی افزود: در چنین قلبی، هیچ چیزی حتی گریه، زندگی فقرا و یتیمان، آه مظلومان، پند و حکمتی اثر نمی‌کند، چشم و گوشش کور و کر است و بر دلش هم مهر زده شده، حال سوال اینجاست که چرا خداوند انسان را به چنین عقوبتی دچار می‌کند؟ پاسخش این است که اگر راه کج را زیاد ادامه دهیم دچار قساوت قلب خواهیم شود، از این رو تاکید شده که زود توبه کنید، پای سخن حق بنشینید چرا که دل را نرم می‌کند.

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به حدیث دیگری از امام محمدباقر (ع)، بیان کرد: هر بدی و گرفتاری به انسان می رسد، گناهان و خطاهایش در آن نقش دارد، این در حالی است که خداوند بسیاری از گناهان ما را می‌بخشد این نباشد که اصلا نمی‌توانستیم زندگی کنیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه مقام معظم رهبری در سی‌ویکمین اجلاس سراسری نماز در بجنورد پیامی کوتاه، گویا و پرمحتوا صادر و بر دو نکته تاکید کردند، خاطرنشان کرد: نخست آنکه اقامه نماز در اول وقت و دوما سعی در حفظ توجه و حضور قلب، نماز اول وقت، وقت طلایی نماز و حضور قلب عیار نماز و بعد فرمودند که جوانان بیش از دیگران مخاطب این توصیه‌اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اعلام کرد: هفتم دی ماه سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی است، این هم یکی از عنایات حضرت امام راحل است، امام با شروع نهضت و انقلاب مبارزه با چند دشمن را شروع کردند، یکی رژیم شاه و دیگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، همچنین دشمن مبارزه با جهل و فقر بوده است که نهضت سوادآموزی و کمیته امداد را بنا نهادند.

خطیب جمعه ساری با بیان اینکه سالروز ابلاغ پیام تاریخی حضرت امام و پیش بینی فروپاشی نظام کمونیستی شرق هم در پیش داریم. عنوان کرد: ما وارد یک چهارم پایانی سال جاری شدیم، سالی که رهبر معظم انقلاب سال تولید و مهار تورم نامگذاری کردند، هنوز هم تولیدکنندگان در حوزه‌های صنعت، دام و کشاورزی ‌باوجود خدماتی که انجام گرفته ولی هنوز مشکلات زیادی دارند.

وی اظهار کرد: الان برای صنایع در هفته دو روز برق قطع می‌شود و این باعث رکود می‌شود و به تولید مملکت آسیب می‌زند آن هم در سال تولید! باید کاری کرد هم به تولید آسیبی نرسد و هم در ارائه تسهیلات، بانک‌ها خیلی انقباضی عمل نکنند، صنایع با مشکلات مواجه هستند و بانک‌ها چندان همراهی ندارند و این موجب می‌شود برخی تولیدکنندگان به سمت پول‌های نامشروع بروند که فاجعه است.

آیت‌الله محمدی لائینی  تاکید کرد: دولت باید در این زمینه کمک کند، تولیدکنندگان در این شرایط جهاد می کنند و باید با این جهادگران همراهی کرد نه اینکه جهادشان را تضعیف کنیم، اگر صنایع یک هفته در ماه تعطیل است باید به همین نسبت از مالیات، پول آب و برق و گاز آنها هم کم شود تا حداقل کمکی شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: سالروز شهادت آیت‌الله غفاری و علامه مصباح یزدی که مظهر پیوند اندیشه و ایمان و نمونه یک عالم با بصیرت بودند، نزدیک است، ایشان دشمن شناس و هوش سیاسی بالا داشتند و برای همین دشمنان هم نسبت به ایشان حساس و انواع توهین ها را می کردند.

خطیب جمعه ساری تصریح کرد: سالروز شهادت سردار رشید جبهه مقاومت، دفاع مقدس و دفاع حرم از مناسبت‌های هفته است، خدمات و زحمات این مجاهد بزرگ فراموش شدنی نیست و به حق سالروز شهادت ایشان را روز جهانی مقاومت نام گذاشته‌اند قطعا برکاتی که از روح مطهر ایشان در عالم برزخ که به ما می‌رسد از وجود مادی این جهان ایشان به مراتب بیشتر است و با شهادتشان قطعا مقاومت مقاوم‌تر شده است.

وی افزود: یکی از توصیه‌های این سردار بزرگ این است که فرمودند خامنه‌ای عزیز را عزیز جان خود بدانید، امروز جبهه مقاومت در پای علمدار این جبهه یعنی مقام معظم رهبری به سمت اهداف خود حرکت کند.

نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری  عنوان کرد:  نهم دی ماه میثاق ملت با امام و باطل السحر فتنه 88 و دستاوردش بصیرت ملی و جهاد تبیین است، این ملت بزرگوار حماسه‌ای اینچنینی آفریده و در سالروز آن باید نشست‌های جانانه داشته باشیم، جبهه مقاومت به برکت این بصیرت، معرفت و تقوا به سمت اهداف خودش یعنی آزادی قدس و ریشه‌کنی رژیم صهیونیستی نائل خواهد شد.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد