آخرین مطالب

آیت الله محمدی لائینی بیان کرد:

قطعی برق برای صنایع باعث رکود و آسیب به تولید مملکت نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

قطعی برق برای صنایع  باعث رکود و آسیب به تولید مملکت

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در مازندران در خطبه های نماز جمعه این هفته ساری گفت: دو روز در هفته قطعی برق برای صنایع باعث رکود و آسیب به تولید مملکت است


آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، امام جمعه ساریبه گزارشپایگاه خبری فجر شمال، به نقل از  معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، در خطبه‌های نماز جمعه ساری، گفت: پنج شنبه پیش رو سالروز خجسته میلاد امام محمدباقر (ع) و اول ماه رجب است، به فرموده این حضرت هیچ عقوبتی بدتر از سخت دلی و قساوت قلب نیست.

وی افزود: در چنین قلبی، هیچ چیزی حتی گریه، زندگی فقرا و یتیمان، آه مظلومان، پند و حکمتی اثر نمی‌کند، چشم و گوشش کور و کر است و بر دلش هم مهر زده شده، حال سوال اینجاست که چرا خداوند انسان را به چنین عقوبتی دچار می‌کند؟ پاسخش این است که اگر راه کج را زیاد ادامه دهیم دچار قساوت قلب خواهیم شود، از این رو تاکید شده که زود توبه کنید، پای سخن حق بنشینید چرا که دل را نرم می‌کند.

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به حدیث دیگری از امام محمدباقر (ع)، بیان کرد: هر بدی و گرفتاری به انسان می رسد، گناهان و خطاهایش در آن نقش دارد، این در حالی است که خداوند بسیاری از گناهان ما را می‌بخشد این نباشد که اصلا نمی‌توانستیم زندگی کنیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه مقام معظم رهبری در سی‌ویکمین اجلاس سراسری نماز در بجنورد پیامی کوتاه، گویا و پرمحتوا صادر و بر دو نکته تاکید کردند، خاطرنشان کرد: نخست آنکه اقامه نماز در اول وقت و دوما سعی در حفظ توجه و حضور قلب، نماز اول وقت، وقت طلایی نماز و حضور قلب عیار نماز و بعد فرمودند که جوانان بیش از دیگران مخاطب این توصیه‌اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اعلام کرد: هفتم دی ماه سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی است، این هم یکی از عنایات حضرت امام راحل است، امام با شروع نهضت و انقلاب مبارزه با چند دشمن را شروع کردند، یکی رژیم شاه و دیگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، همچنین دشمن مبارزه با جهل و فقر بوده است که نهضت سوادآموزی و کمیته امداد را بنا نهادند.

خطیب جمعه ساری با بیان اینکه سالروز ابلاغ پیام تاریخی حضرت امام و پیش بینی فروپاشی نظام کمونیستی شرق هم در پیش داریم. عنوان کرد: ما وارد یک چهارم پایانی سال جاری شدیم، سالی که رهبر معظم انقلاب سال تولید و مهار تورم نامگذاری کردند، هنوز هم تولیدکنندگان در حوزه‌های صنعت، دام و کشاورزی ‌باوجود خدماتی که انجام گرفته ولی هنوز مشکلات زیادی دارند.

وی اظهار کرد: الان برای صنایع در هفته دو روز برق قطع می‌شود و این باعث رکود می‌شود و به تولید مملکت آسیب می‌زند آن هم در سال تولید! باید کاری کرد هم به تولید آسیبی نرسد و هم در ارائه تسهیلات، بانک‌ها خیلی انقباضی عمل نکنند، صنایع با مشکلات مواجه هستند و بانک‌ها چندان همراهی ندارند و این موجب می‌شود برخی تولیدکنندگان به سمت پول‌های نامشروع بروند که فاجعه است.

آیت‌الله محمدی لائینی  تاکید کرد: دولت باید در این زمینه کمک کند، تولیدکنندگان در این شرایط جهاد می کنند و باید با این جهادگران همراهی کرد نه اینکه جهادشان را تضعیف کنیم، اگر صنایع یک هفته در ماه تعطیل است باید به همین نسبت از مالیات، پول آب و برق و گاز آنها هم کم شود تا حداقل کمکی شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: سالروز شهادت آیت‌الله غفاری و علامه مصباح یزدی که مظهر پیوند اندیشه و ایمان و نمونه یک عالم با بصیرت بودند، نزدیک است، ایشان دشمن شناس و هوش سیاسی بالا داشتند و برای همین دشمنان هم نسبت به ایشان حساس و انواع توهین ها را می کردند.

خطیب جمعه ساری تصریح کرد: سالروز شهادت سردار رشید جبهه مقاومت، دفاع مقدس و دفاع حرم از مناسبت‌های هفته است، خدمات و زحمات این مجاهد بزرگ فراموش شدنی نیست و به حق سالروز شهادت ایشان را روز جهانی مقاومت نام گذاشته‌اند قطعا برکاتی که از روح مطهر ایشان در عالم برزخ که به ما می‌رسد از وجود مادی این جهان ایشان به مراتب بیشتر است و با شهادتشان قطعا مقاومت مقاوم‌تر شده است.

وی افزود: یکی از توصیه‌های این سردار بزرگ این است که فرمودند خامنه‌ای عزیز را عزیز جان خود بدانید، امروز جبهه مقاومت در پای علمدار این جبهه یعنی مقام معظم رهبری به سمت اهداف خود حرکت کند.

نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری  عنوان کرد:  نهم دی ماه میثاق ملت با امام و باطل السحر فتنه 88 و دستاوردش بصیرت ملی و جهاد تبیین است، این ملت بزرگوار حماسه‌ای اینچنینی آفریده و در سالروز آن باید نشست‌های جانانه داشته باشیم، جبهه مقاومت به برکت این بصیرت، معرفت و تقوا به سمت اهداف خودش یعنی آزادی قدس و ریشه‌کنی رژیم صهیونیستی نائل خواهد شد.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد