آخرین مطالب

سردار سیاوش مسلمی بیان کرد:

وحدت شیعه و سنی مانع موفقیت غرب در جنگ نرم و سخت سیاست و جامعه - فرهنگی، هنری

وحدت شیعه و سنی مانع موفقیت غرب در جنگ نرم و سخت

  بزرگنمایی:
فرمانده سپاه کربلای مازندران گفت: آنچه می‌تواند مانع موفقیت غرب در جنگ نرم و سخت شود، وحدت میان شیعه و سنی و ترویج آموزه‌های اصیل اسلامی است.

سردار سیاوش مسلمی، فرمانده سپاه کربلای مازندرانبه گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی سپاه کربلای مازندران، سردار سیاوش مسلمی، فرمانده سپاه کربلای مازندران، هشتم دی‌ماه در جمع پایوران و کارکنان سپاه کربلا در سالن الغدیر ساری، با اشاره به رشد چشم‌گیر اسلام در کشور‌های غربی و پیامد‌های آن، به تحلیل دلایل نگرانی غرب از این پدیده پرداخت و سیاست‌های تفرقه‌افکنانه استکبارپرداخت و گفت: رشد اسلام در اروپا و آمریکا نه‌ تنها یک پدیده جمعیتی بلکه یک تحول فرهنگی ـ اجتماعی است که ساختار‌های سکولار و لیبرال غرب را به چالش کشیده است. براساس آمار، جمعیت مسلمانان در اروپا از 29 میلیون نفر در سال 1980 به 52 میلیون نفر در سال 2024 افزایش یافته و این تعداد در آمریکا نیز از 800 هزار نفر در سال 1980 به 4.5 میلیون نفر رسیده است. در انگلستان، اسلام به دومین دین پرجمعیت این کشور تبدیل شده است. این آمار نشان‌دهنده نفوذ رو به گسترش اسلام و مظاهر اسلامی در غرب است.
وی در ادامه با اشاره به پیامد‌های رشد اسلام در کشورهای غربی افزود: غرب با مشاهده این روند، به جنگ نرم و سیاست‌های تخریبی روی آورده است. رسانه‌های غربی تلاش می‌کنند اسلام را دینی خشن و متحجر معرفی کنند تا جاذبه‌های اسلام ناب را در افکار عمومی جهان کاهش دهند. از سوی دیگر، با استفاده از ابزار‌های قانونی، مانند ممنوعیت حجاب و محدودیت ساخت مساجد، و همچنین حمایت از گروه‌های افراطی به اختلاف‌افکنی میان مسلمانان، به‌ویژه شیعه و سنی، پرداخته‌اند. 
سردار مسلمی با بیان اینکه سیاست‌های غرب تنها به جنگ نرم محدود نمی‌شود، بیان کرد: غرب برای مهار گسترش اسلام ناب، به جنگ‌افروزی و بی‌ثبات‌سازی کشور‌های اسلامی، به‌ویژه در خاورمیانه، روی آورده است. جنگ‌های نیابتی در سوریه، عراق و سایر مناطق، نمونه‌های آشکار این رویکرد هستند. این جنگ‌ها بسیاری از زیرساخت‌های کشور‌های اسلامی را نابود کرده است و در بعضی مواقع موجب مهاجرت به کشور‌های غربی شده است، اما این مهاجرت‌ها نیز به‌جای مهار اسلام، به تقویت آن در کشور‌های میزبان انجامیده است.
فرمانده سپاه کربلای مازندران با اشاره به نقش انقلاب اسلامی ایران در احیای هویت اسلامی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی الگویی الهام‌بخش برای مسلمانان جهان بوده است. نمونه‌های موفقی همچون شیخ زکزاکی در نیجریه، که بیش از 20 میلیون نفر را به اسلام دعوت کرده، و سیدحسن نصرالله در لبنان، که مقاومت اسلامی را در برابر استکبار تقویت کرده، نشان‌دهنده تأثیر آموزه‌های انقلاب اسلامی است. این دستاوردها، بر نگرانی‌های غرب افزوده و آن‌ها را به سیاست‌های تهاجمی‌تر سوق داده است.
وی با تاکید  بر ضرورت وحدت میان مسلمانان اظهار کرد: آنچه می‌تواند مانع موفقیت غرب در این جنگ نرم و سخت شود، وحدت میان شیعه و سنی و ترویج آموزه‌های اصیل اسلامی است. ما باید با آگاهی و مقاومت، چهره واقعی اسلام را به جهان معرفی کنیم و این فرصت را به تهدیدی برای غرب و فرصتی برای جهان اسلام تبدیل کنیم.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه