آخرین مطالب

بررسی مشکلات روستاهای بخش مرکزی چالوس سیاست و جامعه

بررسی مشکلات روستاهای بخش مرکزی چالوس

  بزرگنمایی:
مشکلات هفت روستای کلاچان، نعمت آباد، اوجاکله، سیبده، پیچیده، کریم آباد و ذوات غرب در بخش مرکزی چالوس با حضور نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس، فرماندار چالوس و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال،با حضور نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس، فرماندار چالوس و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی مشکلات هفت روستای کلاچان، نعمت آباد، اوجاکله، سیبده، پیچیده، کریم آباد و ذوات غرب در بخش مرکزی چالوس مورد بررسی قرار گرفت که مهم‌ترین آنها کمبود آب آشامیدنی سالم، نبود ماشین  مکانیزه حمل زباله، محرومیت این روستاها از مکان ورزشی مناسب و مشکلات آسفالت معابر بوده است.

در این آیین  عباس نیازی رئیس شورای بخش و رئیس شورای روستای کلاچان سه‌شنبه 11 دی ماه با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مشکلات این روستاها نداشتن ماشین زباله است، اظهار کرد: زمانی که هچیرود به شهر تبدیل شد یک سری تجهیزات به شهرداری هچیرود داده شد و ما از داشتن یک ماشین زباله محروم شدیم و مجبوریم با شهرداری هچیرود تعامل داشته باشیم و درخواست ما این است این هفت روستا که کنار هم هستند یک ماشین زباله مکانیزه داشته باشند.

وی افزود: یکی دیگر از چالش‌های ما ادارات خدمات‌رسان شهرستان هستند که برای برخی اقدامات از جمله جابجایی تیر برق از دهیاری توقع دارند که خودشان انجام دهند در حالیکه با توجه به شرایط موجود دهیاری‌ها چندان بودجه و درآمد ندارند و این موضوع در دوران نمایندگان مجلس در ادوار مختلف مورد پیگیری قرار گرفت.

نیازی با بیان اینکه فیبر نوری روستاها جانمایی و در روستاهای ما انجام نشده است، تصریح کرد: با توجه به نیاز امروز به فیبر نوری و مشکلاتی که کابل و سیم دارد درخواست ما اجرای فیبر نوری است.

رئیس شورای کلاچان با بیان اینکه با توجه به فصل کشاورزی سردهنه‌ها مشکل دارد، گفت: ورودی روستای کلاچان ورودی هفت روستا است که جزو شهر هچیرود است و بزرگترین مشکل ما معبر تنگ است که برای تردد مشکل دارد.

در ادامه اکبر راداژ شورای اوجاکله گفت: این روستا به خاطر کمبود منابع مالی قدرتی برای رفع مشکلات ندارند.

وی افزود: این روستا از داشتن آب شرب کافی، آسفالت معابر، مکان ورزشی محروم است.

راداژ خاطرنشان کرد: در این روستا و نعمت آباد دو مدرسه وجود دارد که متروکه است و هیچ فعالیت آموزشی انجام نمی‌شود که می‌تواند در اختیار روستا قرار گیرد.

در ادامه فقیه عضو شورای اسلامی روستای ذوات غرب، بیان کرد: مدت 10 سال که درگیر پل ذوات شرق و غرب هستیم ولی به هیچ نتیجه‌ای نرسیدیم و درگیری‌هایی سر موضوع سد ذوات داریم.

وی گفت: برداشت ماسه پشت سد برای ما معضل شده است و موجب از بین رفتن زیر ساخت‌های جاده در روستا شده است که امور آب باید مدیریت کند و تنها کامیون‌های کوچک رفت و آمد کنند.

در ادامه باقرزاده عضو شورای روستای پیچیده نیز اظهار کرد: در این روستا در سال 92 طرح هادی اجرا شد و 5 هزار متر زمین عقب نشینی صورت گرفت و در سال 92 حدود 1200 متر برق فشار قوی با کمک اداره برق از دوجمان به پیچیده آورده شد و در حال حاضر نیز 500 متر از طریق بنیاد مسکن زیرسازی جاده انجام شده است اما دو تیر برق فشار قوی در مسیر قرار دارد و برای اجرای آسفالت وضعیت مناسبی وجود ندارد بنابراین اداره برق با هزینه خود این دو تیر برق را جابجا کند.

در ادامه سعید علیزاده از روستای نعمت آباد با بیان اینکه انشعابی از رودخانه سردابرود از این روستا عبور می‌کند، اظهار کرد: چند سالی است به علت بالا آمدن آب رودخانه پل روستا زیر آب می‌رود و مشکلات عدیده‌ای را برای ساکنان همجوار رودخانه بوجود می‌آورد.

در ادامه قاسم پاشا زانوسی مدیر آبفای شهرستان چالوس با اشاره به برگزاری چندین جلسه جهت رفع مشکلات آب این چند روستا، اظهار کرد: بخش عظیم اعتبارات شهرستان باید به سمت آب بیای زیرا حفر چاه و بهسازی چاه‌ها نیازمند اعتبارات زیادی است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

محفل بسیجیان قرآنی در بابلسر برگزار می‌شود

بابلسر غرق در ماتم زهرایی؛ اشک‌هایی که از آسمان دل‌ها فرو ریخت

تنها کشوری که اجازه نداد طرح «اسرائیلِ بزرگ» شکل بگیرد، ایران بزرگ بود