آخرین مطالب

بررسی مشکلات روستاهای بخش مرکزی چالوس سیاست و جامعه

بررسی مشکلات روستاهای بخش مرکزی چالوس

  بزرگنمایی:
مشکلات هفت روستای کلاچان، نعمت آباد، اوجاکله، سیبده، پیچیده، کریم آباد و ذوات غرب در بخش مرکزی چالوس با حضور نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس، فرماندار چالوس و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال،با حضور نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس، فرماندار چالوس و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی مشکلات هفت روستای کلاچان، نعمت آباد، اوجاکله، سیبده، پیچیده، کریم آباد و ذوات غرب در بخش مرکزی چالوس مورد بررسی قرار گرفت که مهم‌ترین آنها کمبود آب آشامیدنی سالم، نبود ماشین  مکانیزه حمل زباله، محرومیت این روستاها از مکان ورزشی مناسب و مشکلات آسفالت معابر بوده است.

در این آیین  عباس نیازی رئیس شورای بخش و رئیس شورای روستای کلاچان سه‌شنبه 11 دی ماه با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مشکلات این روستاها نداشتن ماشین زباله است، اظهار کرد: زمانی که هچیرود به شهر تبدیل شد یک سری تجهیزات به شهرداری هچیرود داده شد و ما از داشتن یک ماشین زباله محروم شدیم و مجبوریم با شهرداری هچیرود تعامل داشته باشیم و درخواست ما این است این هفت روستا که کنار هم هستند یک ماشین زباله مکانیزه داشته باشند.

وی افزود: یکی دیگر از چالش‌های ما ادارات خدمات‌رسان شهرستان هستند که برای برخی اقدامات از جمله جابجایی تیر برق از دهیاری توقع دارند که خودشان انجام دهند در حالیکه با توجه به شرایط موجود دهیاری‌ها چندان بودجه و درآمد ندارند و این موضوع در دوران نمایندگان مجلس در ادوار مختلف مورد پیگیری قرار گرفت.

نیازی با بیان اینکه فیبر نوری روستاها جانمایی و در روستاهای ما انجام نشده است، تصریح کرد: با توجه به نیاز امروز به فیبر نوری و مشکلاتی که کابل و سیم دارد درخواست ما اجرای فیبر نوری است.

رئیس شورای کلاچان با بیان اینکه با توجه به فصل کشاورزی سردهنه‌ها مشکل دارد، گفت: ورودی روستای کلاچان ورودی هفت روستا است که جزو شهر هچیرود است و بزرگترین مشکل ما معبر تنگ است که برای تردد مشکل دارد.

در ادامه اکبر راداژ شورای اوجاکله گفت: این روستا به خاطر کمبود منابع مالی قدرتی برای رفع مشکلات ندارند.

وی افزود: این روستا از داشتن آب شرب کافی، آسفالت معابر، مکان ورزشی محروم است.

راداژ خاطرنشان کرد: در این روستا و نعمت آباد دو مدرسه وجود دارد که متروکه است و هیچ فعالیت آموزشی انجام نمی‌شود که می‌تواند در اختیار روستا قرار گیرد.

در ادامه فقیه عضو شورای اسلامی روستای ذوات غرب، بیان کرد: مدت 10 سال که درگیر پل ذوات شرق و غرب هستیم ولی به هیچ نتیجه‌ای نرسیدیم و درگیری‌هایی سر موضوع سد ذوات داریم.

وی گفت: برداشت ماسه پشت سد برای ما معضل شده است و موجب از بین رفتن زیر ساخت‌های جاده در روستا شده است که امور آب باید مدیریت کند و تنها کامیون‌های کوچک رفت و آمد کنند.

در ادامه باقرزاده عضو شورای روستای پیچیده نیز اظهار کرد: در این روستا در سال 92 طرح هادی اجرا شد و 5 هزار متر زمین عقب نشینی صورت گرفت و در سال 92 حدود 1200 متر برق فشار قوی با کمک اداره برق از دوجمان به پیچیده آورده شد و در حال حاضر نیز 500 متر از طریق بنیاد مسکن زیرسازی جاده انجام شده است اما دو تیر برق فشار قوی در مسیر قرار دارد و برای اجرای آسفالت وضعیت مناسبی وجود ندارد بنابراین اداره برق با هزینه خود این دو تیر برق را جابجا کند.

در ادامه سعید علیزاده از روستای نعمت آباد با بیان اینکه انشعابی از رودخانه سردابرود از این روستا عبور می‌کند، اظهار کرد: چند سالی است به علت بالا آمدن آب رودخانه پل روستا زیر آب می‌رود و مشکلات عدیده‌ای را برای ساکنان همجوار رودخانه بوجود می‌آورد.

در ادامه قاسم پاشا زانوسی مدیر آبفای شهرستان چالوس با اشاره به برگزاری چندین جلسه جهت رفع مشکلات آب این چند روستا، اظهار کرد: بخش عظیم اعتبارات شهرستان باید به سمت آب بیای زیرا حفر چاه و بهسازی چاه‌ها نیازمند اعتبارات زیادی است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر

آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی در جلسه درس فقه امروز:

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون

دستگیری یک گروه تروریستی در مرکز استان مازندران