آخرین مطالب

اخبار انتظامی استان مازندران در روز 11 دی سیاست و جامعه

اخبار انتظامی استان مازندران در روز 11 دی

  بزرگنمایی:
پنج خبر از سوی معاونت اجتماعی انتظامی مازندران در روز ۱۱دی ماه اعلام شد.

به گزارش تیترفجر شمال، اخبار انتظامی استان مازندران در روز 11 دی ماه به این شرح است.

 توقیف 2 تن کود شیمیایی قاچاق در میاندورود
سرهنگ کلوانی، فرمانده انتظامی شهرستان میاندورود، از توقیف خودرو وانت نیسان و کشف 2 تن کود شیمیایی قاچاق در آن شهرستان خبر داد.
سرهنگ "محمود کلوانی" در اشریح این خبر بیان داشت: مأموران یگان امداد این فرماندهی در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا در حین گشت زنی در سطح شهرستان به یک خودروی نیسان مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از خودروی توقیفی نیسان، 2 تن کود شیمیایی فاقد مجوز حمل و توزیع کشف شد که در این راستا راننده خودروه پس از تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.
سرهنگ کلوانی با بیان اینکه کارشناسان ارزش این محموله را بالغ بر 270 میلیون ریال برآورد کردند، تصریح کرد: طرح برخورد با قاچاق در دستور کار پلیس می باشد و افرادی که بخواهند به صورت غیرقانونی اقدام به احتکار و قاچاق کالا نمایند با برخورد قاطع پلیس روبرو خواهند شد.
فرمانده انتظامی شهرستان میاندورود در پایان به شهروندان توصیه کرد: هرگونه اخبار و اطلاعات مربوط به قاچاق را با مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع رسانی کنند.

قتل مرد 40ساله توسط همسرش در محمودآباد

سرهنگ کیان مهر، فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد از اختلافات خانوادگی یک زن و شوهر که منجر به کشته شدن مرد 40 ساله شد، خبرداد.
سرهنگ "حسین کیان مهر" در تشریح این خبر اظهار کرد: برابر اعلام فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره  مفقودی مرد 40 ساله و احتمال قتل در یکی از روستاهای شهرستان محمودآباد، ماموران پلیس آگاهی به قید فوریت به محل اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه تحقیقات مقدماتی منجر به ارجاع پرونده به پلیس آگاهی شهرستان شد، افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی پس از انجام تحقیقات اولیه و بررسی مدارک و اسناد موجود به وقوع قتل پی برده  و همسر مقتول را به عنوان مظنون شماره یک پرونده دستگیر و مورد بازجویی قرار دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد، تصریح کرد:  قاتل در بازجویی های دقیق کارآگاهان پلیس آگاهی به قتل همسر خود با ضربه جسمی سخت به سرش بدلیل اختلاف خانوادگی و مصلح کردن و دفن وی در داخل باغی در روستا اعتراف کرد.
سرهنگ کیان مهر در پایان ضمن بیان کشف جسد مقتول در باغ توسط ماموران، از خانواده‌ها درخواست کرد: در موقع خشم و عصبانیت، با سعه صدر و تصمیم عاقلانه خشم خود را کنترل و با مراجعه به مراکز مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی انتظامی و دوایر مددکاری کلانتری‌ها در جهت رفع مشکل و سوء تفاهم به وجود آمده برخوردار تا از وقوع اتفاقات ناگوار، پیشگیری شود.

دستگیری مخلان نظم و امنیت اجتماعی در ساری
سرهنگ "عبدالله حسن زاده " در گفت و گو با خبرگزاری پلیس، اظهار داشت: در پی دریافت گزارش های مردمی مبنی بر قدرت نمایی و حمل سلاح سرد، نزاع و درگیری و ‏ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان توسط 3 نفر از اراذل و اوباش را بررسی موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران یگان امداد این شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان ساری، تصریح کرد: ماموران یگان امداد این شهرستان پس از هماهنگی قضائی با انجام تحقیقات میدانی متهمان را شناسایی و آنها را در حین درگیری دستگیر و از متهمان تعداد 3 عدد قمه ، 1 اسلحه شکاری غیر مجاز کشف کردند.
سرهنگ حسن زاده با بیان این که متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند، خاطر نشان کرد: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و هرکس به هر طریقی بخواهد آن را خدشه دار کند با برخورد قاطع و قانونی پلیس روبه رو خواهد شد.
سرهنگ حسن زاده، فرمانده انتظامی شهرستان ساری از دستگیری 3 نفر از مخلان نظم و امنیت اجتماعی در آن شهرستان خبر داد.


دستگیری 2 سارق و کشف خودروی سرقتی در گلوگاه
مازندران - فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه از کشف یک خودروی سرقتی پژو 405 و دستگیری 2 سارق حرفه ای در آن شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "احمد خوشور" با اعلام این خبر اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان گلوگاه در پی دریافت خبری مبنی بر ورود یک خودروی سواری پژو 405 سرقتی از استان همجوار به شهرستان گلوگاه بررسی موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی افزود : ماموران انتظامی با کنترل محورهای ورودی شهرستان، خودروی سرقتی را شناسایی و آن را توقیف کردند.
فرماتنده انتظامی شهرستان گلوگاه با بیان دستگیری 2 سارق حرفه ای پس از توقیف خودروی مورد و تشکیل پرونده قضایی برای آنان، تصریح کرد: شهروندان حتی الامکان از پارک کردن خودرو در اماکن عمومی خودداری کرده و یا در غیر این صورت از قفل های مختلف خودرو از جمله الکترونیکی ویا قفل پدال و فرمان استفاده کرده و خودروی خود را پارکینگ های عمومی پارک کنند.
خبر: سلمان مهدوی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود