آخرین مطالب

اخبار انتظامی استان مازندران در روز 11 دی سیاست و جامعه

اخبار انتظامی استان مازندران در روز 11 دی

  بزرگنمایی:
پنج خبر از سوی معاونت اجتماعی انتظامی مازندران در روز ۱۱دی ماه اعلام شد.

به گزارش تیترفجر شمال، اخبار انتظامی استان مازندران در روز 11 دی ماه به این شرح است.

 توقیف 2 تن کود شیمیایی قاچاق در میاندورود
سرهنگ کلوانی، فرمانده انتظامی شهرستان میاندورود، از توقیف خودرو وانت نیسان و کشف 2 تن کود شیمیایی قاچاق در آن شهرستان خبر داد.
سرهنگ "محمود کلوانی" در اشریح این خبر بیان داشت: مأموران یگان امداد این فرماندهی در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا در حین گشت زنی در سطح شهرستان به یک خودروی نیسان مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از خودروی توقیفی نیسان، 2 تن کود شیمیایی فاقد مجوز حمل و توزیع کشف شد که در این راستا راننده خودروه پس از تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.
سرهنگ کلوانی با بیان اینکه کارشناسان ارزش این محموله را بالغ بر 270 میلیون ریال برآورد کردند، تصریح کرد: طرح برخورد با قاچاق در دستور کار پلیس می باشد و افرادی که بخواهند به صورت غیرقانونی اقدام به احتکار و قاچاق کالا نمایند با برخورد قاطع پلیس روبرو خواهند شد.
فرمانده انتظامی شهرستان میاندورود در پایان به شهروندان توصیه کرد: هرگونه اخبار و اطلاعات مربوط به قاچاق را با مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع رسانی کنند.

قتل مرد 40ساله توسط همسرش در محمودآباد

سرهنگ کیان مهر، فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد از اختلافات خانوادگی یک زن و شوهر که منجر به کشته شدن مرد 40 ساله شد، خبرداد.
سرهنگ "حسین کیان مهر" در تشریح این خبر اظهار کرد: برابر اعلام فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره  مفقودی مرد 40 ساله و احتمال قتل در یکی از روستاهای شهرستان محمودآباد، ماموران پلیس آگاهی به قید فوریت به محل اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه تحقیقات مقدماتی منجر به ارجاع پرونده به پلیس آگاهی شهرستان شد، افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی پس از انجام تحقیقات اولیه و بررسی مدارک و اسناد موجود به وقوع قتل پی برده  و همسر مقتول را به عنوان مظنون شماره یک پرونده دستگیر و مورد بازجویی قرار دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد، تصریح کرد:  قاتل در بازجویی های دقیق کارآگاهان پلیس آگاهی به قتل همسر خود با ضربه جسمی سخت به سرش بدلیل اختلاف خانوادگی و مصلح کردن و دفن وی در داخل باغی در روستا اعتراف کرد.
سرهنگ کیان مهر در پایان ضمن بیان کشف جسد مقتول در باغ توسط ماموران، از خانواده‌ها درخواست کرد: در موقع خشم و عصبانیت، با سعه صدر و تصمیم عاقلانه خشم خود را کنترل و با مراجعه به مراکز مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی انتظامی و دوایر مددکاری کلانتری‌ها در جهت رفع مشکل و سوء تفاهم به وجود آمده برخوردار تا از وقوع اتفاقات ناگوار، پیشگیری شود.

دستگیری مخلان نظم و امنیت اجتماعی در ساری
سرهنگ "عبدالله حسن زاده " در گفت و گو با خبرگزاری پلیس، اظهار داشت: در پی دریافت گزارش های مردمی مبنی بر قدرت نمایی و حمل سلاح سرد، نزاع و درگیری و ‏ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان توسط 3 نفر از اراذل و اوباش را بررسی موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران یگان امداد این شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان ساری، تصریح کرد: ماموران یگان امداد این شهرستان پس از هماهنگی قضائی با انجام تحقیقات میدانی متهمان را شناسایی و آنها را در حین درگیری دستگیر و از متهمان تعداد 3 عدد قمه ، 1 اسلحه شکاری غیر مجاز کشف کردند.
سرهنگ حسن زاده با بیان این که متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند، خاطر نشان کرد: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و هرکس به هر طریقی بخواهد آن را خدشه دار کند با برخورد قاطع و قانونی پلیس روبه رو خواهد شد.
سرهنگ حسن زاده، فرمانده انتظامی شهرستان ساری از دستگیری 3 نفر از مخلان نظم و امنیت اجتماعی در آن شهرستان خبر داد.


دستگیری 2 سارق و کشف خودروی سرقتی در گلوگاه
مازندران - فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه از کشف یک خودروی سرقتی پژو 405 و دستگیری 2 سارق حرفه ای در آن شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "احمد خوشور" با اعلام این خبر اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان گلوگاه در پی دریافت خبری مبنی بر ورود یک خودروی سواری پژو 405 سرقتی از استان همجوار به شهرستان گلوگاه بررسی موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی افزود : ماموران انتظامی با کنترل محورهای ورودی شهرستان، خودروی سرقتی را شناسایی و آن را توقیف کردند.
فرماتنده انتظامی شهرستان گلوگاه با بیان دستگیری 2 سارق حرفه ای پس از توقیف خودروی مورد و تشکیل پرونده قضایی برای آنان، تصریح کرد: شهروندان حتی الامکان از پارک کردن خودرو در اماکن عمومی خودداری کرده و یا در غیر این صورت از قفل های مختلف خودرو از جمله الکترونیکی ویا قفل پدال و فرمان استفاده کرده و خودروی خود را پارکینگ های عمومی پارک کنند.
خبر: سلمان مهدوی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم