آخرین مطالب

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی:

مذاکره با آمریکا توجیه و تضمین می‌خواهد نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

مذاکره با آمریکا توجیه و تضمین می‌خواهد

  بزرگنمایی:
خطیب جمعه ساری با بیان اینکه بحث مذاکره با غرب و آمریکا، نیاز به توجیه و تضمین دارد، گفت: همه معترفند که اسرائیل در جنگ با غزه شکست خورد، جریان مقاومت توقف‌بردار نیست، این جریان تا ریشه‌کن شدن اسرائیل غاصب ادامه خواهد داشت‌.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران،  نمازجمعه ساری به امامت  آیت‌الله محمدباقر  محمدی لائینی، امام جمعه ساری با حضور مردم مومن و ولایتمدار شهرستان ساری در مصلی امام خمینی (ره) این شهرستان برگزار شد.

آیت‌الله محمدباقر  محمدی لائینی،نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری در خطبه های این هفته نمازجمعه گفت: وجود نازنین حضرت محمد (ص) که در آستانه سالروز بعثت آن حضرت قرار داریم فرمودند که هر کسی تقوا روزی‌اش شود خیر دنیا و آخرت گیرش آمده است.



وی افزود: وجود نازنین امیرالمومنین (ع) هم فرمودند که تقوا داشته باشید، صبر بر تقوا  و سختی تقوا در مقابل سختی عذاب خدا بسیار آسان‌تر است، اینجا اگر صبر نکنی باید در جهنم صبر بر آتش داشته باشی که کسی توان این را ندارد.

آیت الله محمدی لائینی بیان کرد: بنده بارها این را گفتم که ما باید سیاست تدبیر را به جای سیاست تعطیل در پیش بگیریم، مثلا کمبود برق داریم، سیاست صرفه‌جویی که سیاست اول ما هست در پیش گرفته شود، پویش دو درجه کمتر به تائید رییس جمهور محترم است پویش همه ماست، تعطیلی به‌دلیل کمبود برق آخرین راه علاج است، بهتر تدبیر درست داشتن است.



  نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان این‌که هوای آلوده شهرهای بزرگ ما عمده دلیلش خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده است، خاطرنشان کرد: در تهران 60درصد علت آلودگی همین است، این‌ها را تعطیل کن
، اصب پنل‌های خورشیدی در دنیا رواج دارد و باید نهضت آن شکل بگیرد، در مازندران هم دیگر اقلیم نیمه‌خشک شده بیائیم تسهیلاتی برای این امر در نظر بگیریم سرمایه‌گذارانی نیز در این بخش هستند تا دیگر به فکر سیاست تعطیلی نباشیم.

امام جمعه ساری ادامه داد: هیچ کسی از آتش‌سوزی و تضییع اموال مردم در لس آنجلس خوشحال نیست، اما باید بگوئیم که بالاخره این آتش چند چیز را معلوم کرده، اینکه اینهمه یال و کوپالی که برای ببر کاغذی آمریکا درست کرده بودند که علمش، فناوری‌اش، شهر‌سازی‌اش، شهرداری‌اش، آتش نشانی‌اش و تشکیلاتش اینطور و آنطور است، آتش‌نشانی‌اش آب نداشت! مسئولش می‌گفت ما پول و بودجه نداریم حال اگر همین حرف را اینجا کسی در ایران می‌گفت باید می‌دیدید چه‌کار می‌کردند.



عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: یک ساختمان پلاسکو در تهران آتش گرفت چه بلوایی ایجاد کردند الان بالای 12هزار خانه، 100 هکتار زمین و جنگل در لس‌آنجلس سوخته و با خاک یکسان شده اگر در ایران بود چه‌کار می‌کردند؟ کجا هستند کسانی که دلشان در گرو آمریکاست و پُزش را می‌دهند، این آمریکاست با این فضاحت از عهده یک آتش‌سوزی نتوانسته بر بیاید.

وی افزود: البته چه اشکال دارد که معتقد باشیم آه مظلومان هم دامن‌گیرشان شده باشد و دخالت داشته باشد، این آه در دنیا و آتش، آتش آخرت هم که به جای خودش محفوظ.



آیت الله محمدی لائینی تاکید کرد: بحث مذاکره با غرب و آمریکا، نیاز به توجیه و تضمین دارد، اول باید برد برد با سود دو طرفه باشد، سود یک طرفه مذاکره استعماری است، دوم تضمین داشته باشد از کجا که چهار روز دیگر زیر قولش نزند، همان بلایی که سر برجام آوردند، همین رئیس جمهوری که دو روز دیگر روی کار می‌آید مگر نیامده مذاکراتی که سه چهار سال طول کشیده و زیرش امضا شده به راحتی زیر قولشان زدند چه تضمینی هست که اگر دوباره مذاکره انجام بگیرد به عهد خود وفادار باشند.

خطیب جمعه ساری در ادامه با اشاره به مسئله غزه افزود: مسئله دیگر هم بحث آتش‌بسی است که در غزه برقرار شده، همه تحلیلگران درست‌اندیش، حرّ و آزاد نه آنانی که دست‌نشانده غرب هستند و هر چه آنان می‌گویند را بلغور می‌کنند، همه معترفند که اسرائیل در این ماجرا شکست خورده و به اهدافش نرسیده او می‌خواست حماس را ریشه‌کن کند، حماس با همان قدرت هست، اسرایش را می‌خواست آزاد کند، غزه‌ای‌ها را بیرون کند، او به هیچ کدام از اهدافش نرسید.



وی تصریح کرد: بله اسرائیل آدم‌کشی کرد، کشوری که سرپناه نداشته باشد را بیایی از بالا بزنی این دیگر هنر نیست، 50هزار نفر را کشتی، خانه‌ها را ویران کردی اما به لان ناهداف خود نرسیدی و نخواهی رسید، بالاخره جنگ با مقاومت متفاوت است، مقاومت از یک مبدا حق و درست نشات می‌گیرد، جنگ ممکن است حق نباشد، جنگ صدام علیه ما به ناحق بود اما مقاومت حق است یعنی در مقابل کسی که آمده حق تو را گرفته و به تو ظلم کرده مقاومت کنی، پایان مقاومت این است که مظلوم حق خود را از ظالم بگیرد.
 
خطیب جمعه ساری بیان کرد: اگر ظالمی مثل اسرائیل آمده هفت ونیم میلیون فلسطینی را آواره کرده سرزمینشان را غصب کرده و گرفته این مظلومین تا کجا باید پیش بروند تا جایی که حق و حقوق خود را گرفته و ظالم را بیرون کنند، فلهذا ما به دنیا می‌گوئیم که جریان مقاومت توقف‌بردار نیست، این جریان تا ریشه‌کن شدن اسرائیل غاصب ادامه خواهد داشت‌.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

همکاری‌های ایران و مینسک تقویت می‌شود

مشاور رییس دانشگاه مازندران در امور زنان و خانواده منصوب شد

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها جهت مدیریت هوشمند فضای مجازی

عکس ا اقامه نماز نماینده ولی فقیه در مازندران بر پیکر مادر شهید والامقام سردار سیدعلی دوامی

15 تا از بهترین میوه ها برای سلامت بدن: توت فرنگی

خدمت به جامعه هدف بهزیستی فرصتی بی‌نظیر است

روایتی از خانواده شهید محمدرضا ذاکریان در «عصر خانواده» شبکه دو سیما

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه درمازندران در پی درگذشت مادر سردار شهید «سیدعلی دوامی»

حضور فرماندار سیمرغ و رییس اداره بهزیستی در منزل بانوی سرپرست خانوار به مناسبت هفته بهزیستی