آخرین مطالب

هشتم آبان ماه 98 انجام پذیرفت؛

آیین رونمایی از پوستر سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران فرهنگی، هنری

آیین رونمایی از پوستر سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران

  بزرگنمایی:
گروه فرهنگی و هنری: آیین رونمایی از پوستر سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران ، هشتم آبان ماه ۹۸ با حضور معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، در سالن کنفرانس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیین رونمایی از پوستر سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران ، هشتم آبان ماه 98  با حضور معاون هنری سینمایی، کارشناس هنری و مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، مدیرکل روابط عمومی استانداری، رییس انجمن هنر های نمایشی مازندران وکارگردانان گروه های پذیرفته شده در سی و یکمین جشنواره تئاتر مازندران در سالن کنفرانس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد.

 سید علی علوی معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در این آیین ضمن تقدیر از دست اندکاران برگزاری سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران گفت: خدا را شاکریم داوران این جشنواره بدون حواشی آثار رسیده را بازبینی و برای اجرا در مرحله نهایی معرفی کردند.

وی افزود: گروه‌های نمایشی منتخب در این جشنواره  با رعایت احترام به رأی داوران چنانچه انتقادی در این انتخاب‌ها دارند در مراحل قانونی و بدون حاشیه اقدام  کنند. 

علوی  با ارایه این مطلب که تلاش داریم مقررات و اخلاق تا پایان برگزاری این جشنواره به شایسته‌ترین شیوه رعایت شود . ادامه داد: آموزش گروه‌های نمایشی یکی از مهم‌ترین نیازهای جشنواره تئاتر است،  لذا با برنامه ریزی های انجام شده، شاهد برگزاری چهار نشست تخصصی با حضور گروه‌های نمایشی شرکت‌کننده در سی و یکمین جشنواره تئاتر مازندران و هیئت‌داوران این جشنواره در گالری سوره حوزه هنری استان خواهیم بود.

در ادامه یاسر محمودی برنتی رییس انجمن هنر های نمایشی استان مازندران و دبیر سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران، ضمن ارایه گزارش عملکردی از فراخوان جشنواره تاکنون گفت: تعداد 22 متن از 11 شهر رامسر، تنکابن، نوشهر، نور، محمودآباد، بابلسر، آمل، قائم‌شهر، پل سفید، نکا و ساری در مرحله بازخوانی جشنواره انتخاب و به مرحله بازبینی راه یافتند، اظهار کرد: بازبینی این آثار از 29 مهرماه آغاز و دوم آبان ماه پایان یافت. 

وی  بابیان اینکه تعداد 12 گروه نمایشی از شهرهای تنکابن، نوشهر، آمل، بابلسر، نکا، قائم‌شهر و پل سفید جهت حضور در مرحله نهایی این جشنواره پذیرفته شدند، تأکید کرد: تلاش داریم به‌دوراز حاشیه‌ها روی سکوی این جشنواره بایستیم.

وی بابیان اینکه 11 نمایش منتخب در بخش رقابتی جشنواره حضور پیدا خواهند کرد، یادآور شد: نمایش «جشن تولد 18 سالگی» به نویسندگی و کارگردانی سارا فرخی  از شهر آمل نیز در بخش میهمان این جشنواره اجرا می‌شود.

محمودی با اشاره به اینکه سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران 20 الی 23 آبان ماه جاری در سالن‌های سلمان هراتی و بلک باکس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و سالن شهید هادی باغبانی حوزه هنری استان برگزار می‌شود، گفت: حضور در گلزار شهدای ساری، بازدید از تالار فرهنگی هنری در حال احداث ساری و افتتاح نمایشگاه پوستر از برنامه‌های آئین افتتاحیه جشنواره در روز دوشنبه 20 آبان ماه است. 

وی از برگزاری چهار نشست تخصصی در حاشیه برگزاری جشنواره سی و یکم خبر داد و خاطرنشان شد: آئین اختتامیه این جشنواره پنج‌شنبه 23 آبان ماه ساعت 14 در سینما سپهر ساری برگزار می‌شود. 

محمودی بابیان اینکه نمایش‌های «سیل ساکن تفکرات اذهان بیخودی ناآرام» به نویسندگی نیما دهقانی و کارگردانی سبحان قربانی از شهر بابلسر، «جنگال» به نویسندگی  و کارگردانی علی قاجاری از شهر ساری، «جشن تولد 18 سالگی» به نویسندگی و کارگردانی سارا فرخی  از شهر آمل و «چند پاراگراف عشق» به نویسندگی و کارگردانی حامد کریمی از قائم‌شهر در نخستین روز از جشنواره اجرا می‌شوند، افزود: نمایش‌های «بقا» به نویسندگی افشین نبی پور و کارگردانی مشترک افشین نبی پور و محمد شجاعی از شهر آمل، «آقای کانگ» به نویسندگی و کارگردانی سهیل شیخ متولی از شهر آمل، «طالب» به نویسندگی و کارگردانی تورج زایدلی از شهر ساری و «پس از برخورد جسم سخت به سر» به نویسندگی سجاد داغستانی و کارگردانی مهدی ملکی از شهر پل‌سفید  در روز سه‌شنبه 21 آبان ماه به روی صحنه می‌روند.

وی گفت: نمایش‌های «خواب در فنجان خالی» به نویسندگی نغمه ثمینی و کارگردانی احمد خدادی از شهر نکا، «انتخاب» به نویسندگی حسین ذوالفقاری و کارگردانی حمید ناطقی از گروه آوینه  از قائم شهر، «پانما» به نویسندگی مجید کاظم‌زاده مژدهی و کارگردانی مسلم خردمند از شهر نوشهر و «تنت تازیانه‌ای است که زلفش را در باد بی‌زمان رها کرده» به نویسندگی مجتبی دهدار و کارگردانی داریوش شافی از شهر تنکابن روز چهارشنبه 22 آبان ماه اجرا خواهند داشت.

 مهرناز مشرفی طراح پوستر سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران نیز به تبین چگونگی شکل گیری پوستر جشنواره پرداخت و گفت: یکی از مهم‌ترین المان‌های خطه سرسبز مازندران با مشاهده پوستر سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران در ذهن بینندگان نقش می بندد .

وی افزود: شالیزارهای سرسبز استان بهترین و بکرترین پلان از این دیار بوده که می‌تواند نگاه و نظر مخاطبین را به محل برگزاری این جشنواره معطوف کند.

طراح پوستر سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران بابیان اینکه در خلق این پوستر از هیچ نرم‌افزارگرافیکی استفاده ‌نشده است، افزود: تلاش شده مخاطب حس ناخودآگاه را در این پوستر مشاهده کند.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار