آخرین مطالب

دعوت مجلس شورای اسلامی از مصطفی شاه منصوری برای ارائه طرح‌های توسعه‌ای در حوزه اقتصاد دریا محور کشاورزی و اقتصادی

دعوت مجلس شورای اسلامی از مصطفی شاه منصوری برای ارائه طرح‌های توسعه‌ای در حوزه اقتصاد دریا محور

  بزرگنمایی:
سمینار تخصصی «توسعه اقتصاد دریا محور: فرصت‌ها و چالش‌های پیش رو» در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳، به همت گروه جامعه‌شناسی توسعه و هسته پژوهشی توسعه و محیط زیست دانشگاه مازندران و با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی کشور برگزار شد.

دعوت مجلس شورای اسلامی از مصطفی شاه منصوری برای ارائه طرح‌های توسعه‌ای در حوزه اقتصاد دریا محور

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سمینار تخصصی «توسعه اقتصاد دریا محور، فرصت‌ها و چالش‌های پیش رو» 24 بهمن 1403 به همت گروه جامعه‌شناسی توسعه و هسته پژوهشی توسعه و محیط زیست دانشگاه مازندران و با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی کشور برگزار شد.
در این نشست، دکتر احمد جباری، نماینده مردم شهرستان‌های بستک، بندرلنگه و پارسیان در استان هرمزگان و رئیس کمیته بنادر و دریانوردی مجلس شورای اسلامی، ضمن ایراد سخنرانی، به پرسش‌های شرکت‌کنندگان پاسخ داد.
حضور چهره‌های برجسته دانشگاهی و اجرایی این سمینار با حضور شخصیت‌های علمی و اجرایی برجسته‌ای از جمله: دکتر صادق صالحی، استاد تمام دانشگاه مازندران و دبیر سمینار، دکتر بابک بنی جمالی، مدرس دانشگاه، متخصص یکپارچه‌سازی نواحی ساحلی و نایب‌رئیس کمیسیون مهندسی دریایی انجمن جهانی زیرساخت‌های حمل‌ونقل آبی، دکتر محمد سعید اربابی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، جمعی از اساتید دانشگاهی، مدیران اجرایی و کارشناسان مرتبط با حوزه اقتصاد دریا محور برگزار شد. تأکید بر اهمیت اقتصاد دریا محور در برنامه‌های توسعه‌ای کشور دکتر احمد جباری در این نشست، ضمن اشاره به جایگاه راهبردی اقتصاد دریا محور در توسعه ملی، تأکید کرد که سیاست‌های کلان کشور، به‌ویژه سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، توجه ویژه‌ای به ظرفیت‌های دریایی کشور دارند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه، نگاه ویژه‌ای به این حوزه داشته و در راستای نقش نظارتی خود، بازدیدهای میدانی متعددی از مناطق ساحلی کشور انجام داده است تا با چالش‌ها و فرصت‌های موجود به‌طور عینی آشنا شود. دعوت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی رئیس کمیته بنادر و دریانوردی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در توسعه اقتصاد دریا محور، از تمامی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای مشارکت در این بخش دعوت کرد.
در همین راستا، مصطفی شاه منصوری، سرمایه‌گذار حوزه اقتصاد دریا محور در تنکابن، که در حال احداث یک اسکله تفریحی-توریستی در این منطقه است، به معرفی پروژه خود پرداخت. وی ضمن قدردانی از حمایت‌های مسئولان استانی و ملی، بر آمادگی خود جهت به اشتراک گذاشتن تجربیاتش در زمینه توسعه اقتصاد دریا محور تأکید کرد. دعوت به همکاری در کمیته تخصصی مجلس در ادامه، دکتر احمد جباری از مصطفی شاه منصوری دعوت کرد تا با حضور در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، به‌ویژه کمیته بنادر و دریانوردی، نظرات و پیشنهادهای خود را مطرح کند. این اقدام به‌منظور آشنایی نمایندگان مجلس با چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی سرمایه‌گذاران این حوزه انجام می‌شود. نتیجه‌گیری: این سمینار تخصصی، بستری برای هم‌اندیشی میان سیاست‌گذاران، دانشگاهیان و فعالان اقتصادی بود و بر ضرورت تعامل مستمر میان این سه گروه برای توسعه پایدار اقتصاد دریا محور تأکید شد.

پایگاه خبری فجرشمال
سیمین پورشمسی - تنکابن
پایان خبر


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار

تداوم اجرای نهضت آسفالت در سیمرغ