آخرین مطالب

آزمون مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری در 9 شهر مازندران برگزار می شود آموزش، علم، فناوری و بازی - تفکر، اندیشه و دانشگاه

آزمون مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری در 9 شهر مازندران برگزار می شود

  بزرگنمایی:
دبیر ستاد استانی آزمون‌های سراسری استان مازندران از برگزاری آزمون مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری در ۹ شهر استان خبر داد.



به گزارش پایگاه خیری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی دانشگاه مازندران،  رحمت عباس­‌نژاد، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران با بیان این‌که داوطلبان کارشناسی ارشد و دکترا طی روزهای پنجشنبه و جمعه دوم و سوم اسفند با هم رقابت خواهند کرد،گفت:: از مجموع داوطلبان کارشناسی ارشد، تعداد 10 هزار و 177 داوطلب مرد و 12 هزار و 276 داوطلب زن و از مجموع داوطلبان دکتری 3937 داوطلب زن و 4352 داوطلب مرد هستند که در 11 حوزه امتحانی و در 9 شهرستان شامل، آمل، بابل، بابلسر، ‌ بهشهر، تنکابن، چالوس، ساری، قائم‌شهر و نور به رقابت خواهند پرداخت.

وی افزود: با توجه به حساسیت آزمون‌ها و اهمیت برگزاری آزمون‌های با کیفیت، از سوی رییس ستاد استانی آزمون‌ها با استانداری مازندران مکاتبه و درخواست شد تا موضوع هماهنگی، جهت تامین انرژی‌های گاز و برق در حوزه‌های امتحانی در دستور کار شورای تامین استان و پس از آن شهرستان‌های محل برگزاری آزمون قرار گیرد.

عباس نزاد بیان کرد: کلیه نمایندگان تام‌الاختیار شهرستان‌ها نسبت به اتخاذ تمهیدات لازم اعم از آماده‌سازی فضاهای امتحانی نظیر نور کافی و گرمای محیط طی روزهای قبل از آزمون، اقدامات لازم را به‌عمل آورند.

عاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندراناز حضور ناظران اجرایی تعیین‌شده از سوی رییس ستاد استانی آزمون‌ها خبر داد و خاطرنشان کرد: حضور این ناظران جهت ارزیابی حوزه‌های امتحانی شهرهای مختلف خواهد بود و در صورت هرگونه کمبود، بلافاصله موضوع جهت رفع مشکل به ستاد گزارش و چاره‌اندیشی خواهد شد.

دبیر ستاد استانی آزمون­های سراسری ادامه داد: کارت ورود به جلسه این آزمون، از روز دوشنبه 29 بهمن در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش آموزش کشور در دسترس است و داوطلبان باید برای دریافت کارت خود به پایگاه آزمون سراسری سازمان ملی سنجش به آدرس www.sanjesh.org مراجعه نمایند.

وی اظهار کرد: هم‌چنین، در صورت مشاهده هرگونه مغایرت، بلافاصله به باجه‌­های رفع نقص که از ساعت 7:30 روز چهارشنبه اول اسفند 1403 در بابلسر، سازمان مرکزی دانشگاه مازندران و در سایر شهرهای محل برگزاری آزمون مستقر خواهند شد، مراجعه کنند.

عباس نزاد با بیان این‌که مطابق دستورالمعل سازمان ملی سنجش، به­‌همراه داشتن هرگونه لوازم اضافی نظیر خوراکی و ابزارهای وسایل الکترونیک اعم از موبایل، ساعت و انگشتر و دستبند هوشمند، ماشین حساب و هرگونه ریموت کنترل در جلسه آزمون ممنوع است، به داوطلبان تاکید کرد: صرفا وسایل مورد نیاز برای آزمون اعم از پرینت کارت ورود به جلسه، کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار، مداد سیاه نرم پررنگ، پاک‌کن و مداد تراش را به همراه داشته باشند.

عاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران یادآور شد: مطابق دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور، ورود داوطلبان بدون کارت شناسایی معتبر اعم از اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار ممنوع است و از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد.

دبیر ستاد استانی آزمون‌های سراسری با بیان این‌که مطابق برنامه­ریزی ابلاغی سازمان سنجش، درهای حوزه­‌ها در ساعت مقرر بسته خواهد شد، از داوطلبان خواست در روز برگزاری آزمون باید شرایط و مسافت منزل تا حوزه امتحانی را بررسی کرده و حداقل یک ساعت قبل از شروع آزمون در محل حوزه امتحانی حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: فرآیند برگزاری آزمون، صبح‌ها ساعت 8 و بعدازظهر ساعت 14:30 آغاز می‌شود و درهای اصلی حوزه‌های امتحانی به ترتیب راس ساعت 7:30 صبح و 14 بسته خواهد شد.

گفتنی است که  در آزمون کارشناسی ارشد مجموعا 22453 داوطلب و در آزمون دکتری 8289 داوطلب در استان مازندران به رقابت خواهند پرداخت.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر