آخرین مطالب

سرپرست جدید دانشگاه پیام نور مازندران معارفه شد تفکر، اندیشه و دانشگاه

سرپرست جدید دانشگاه پیام نور مازندران معارفه شد

  بزرگنمایی:
آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام‌ نور مازندران با حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن اجتماعات دانشگاه پیام‌ نور ساری برگزار شد.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام‌ نور مازندران بیست و هفتم بهمن ماه با حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن اجتماعات دانشگاه پیام‌ نور ساری برگزار شد.



قاسم عزیززاده گرجی، معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران در این آیین  با تبریک ایام‌الله دهه فجر گفت: یاد امام بزرگوار و شهدای سرافراز ایران را همواره گرامی می‌داریم و خواستار توفیق دولت چهاردهم برای عزت مردم ایران هستیم.

وی افزود: مازندران مهد علم است و در سراسر جهان، بخشی از رخدادهایی که در جهت موفقیت مردم بوده به واسطه مردمی اتفاق افتاد که در این استان رشد یافتند.

عزیز زاده گرجی  بیان کرد: پیش از تاسیس، برای دانشگاه‌ها ماموریت و رسالتی تعریف می‌شود که همان تربیت انسان و برطرف کردن نیازهای مردم است.



 معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران  با بیان اینکه اگر بنا است مسائل حل شود باید پشتوانه فکری داشته باشد و اگر در جایی بی‌نتیجه مانده‌ایم، دلیل آن نبود الزامات اولیه؛ یعنی علم، معرفت و شناخت است. خاطرنشان کرد
: فاصله بین دانشگاه و مراجع تصمیم‌ساز باید کم شود از همین جا از فعالان دانشگاه برای حضور در جلسات تصمیم‌ساز استان دعوت می‌کنیم. امروز از حوزه فرهنگی و اجتماعی تا تولید و اقتصاد به شدت نیازمند کاستن فاصله مراجع تصمیم‌گیری و دانشگاه‌ها هستیم.


 در ادامه این آیین  ولی‌الله مرادیان، مسئول نهاد رهبری دانشگاه پیام نور مازندران گفت: افتخار ما خدمت در مرکز علمی است که نتیجه آن تربیت نسل آینده خواهد بود.

 وی با اشاره به تجربه موفق مدیریت این نهاد در دوران کرونا افزود: نبود منابع مالی طی سال‌های گذشته مانعی برای فعالیت‌های فرهنگی است.

مرادیان ببیان کرد: دانشگاه پیام نور پس از انقلاب با هدف تحصیل اقشار متوسط شکل گرفت و به همین دلیل همکاران علمی ما از دانش و تدیّن خوبی برخوردار هستند.

 مسئول نهاد رهبری دانشگاه پیام نور مازندران خطاب به سرپرست جدید این دانشگاه خاطرنشان کرد: از دانش و تجربه همکاران ما استفاده کنید، چهار سال جوانی دانشجویان در این مراکز سپری می‌شود که باید به بهترین شکل با دانش و توان متخصصان ما آمیخته و هدایت شود تا بتوانیم پدران و مادران باسواد برای نسل آینده تربیت کنیم.



حسین زارع ،
 
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی و عضو هیات رییسه دانشگاه پیام نور کشور نیز  دستاوردهای نظام آموزش عالی را از برکات جمهوری اسلامی دانست و گفت: اگر دانشگاه پیام نور نبود خیل عظیمی از جوانان به‌ویژه دختران ما در مناطق محروم از آموزش عالی بی‌بهره بودند.

وی افزود: نظام آموزش عالی وارد اقصی‌نقاط کشور شده که همگی به برکت مردمی بودن آموزش در کشور است.

زارع با اشاره به شکل‌گیری دانشگاه پیام نور در دوران پس از جنگ گفت: با کمال افتخار 300 شهید کشور از دانشگاهیان پیام نور بودند که سهم مازندران از این افتخار 5 شهید است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی داشگاه پیام نور کشور  با اشاره به دستاوردهای دانشگاه پیام نورخاطرنشان کرد: در فراز و فرودهای اخیر کشور حتی یک دانشجوی دانشگاه پیام نور مخل امنیت نبوده، این دانشگاه فراپایه است و ارتباط نزدیکی با خانواده دارد. دانشجویان پیام نور با کمترین امکانات بیشترین خدمات را به کشور ارائه می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: در دانشگاه راسک که نقطه صفر مرزی است حتی یک کتابخانه یا اینترنت برای کلاس‌های آنلاین ندارند اما بیش از هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور مشغول تحصیل هستند که نشانگر رشد آموزش و اهمیت آن در این نهاد است.

زارع با تاکید بر بلوغ مدیریتی مدیران و روسای این دانشگاه گفت: به پشتوانه این بلوغ امروز روی پای خودمان ایستادیم و با حفظ کیفیت آموزشی توانستیم مراکزی را در سراسر کشور به‌ویژه مناطق محروم، برای توسعه عمومی علم راه‌اندازی کنیم.


وی مازندران را استانی پرافتخار خواند و افزود: از ظرفیت‌های موجوو نهایت بهره را باید برد و خواستار همراهی در سطوح ملی هستیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: کار نکرده در حوزه دانشگاه زیاد است، حوزه فرهنگ با همه پیچیدگی از اهمیت ویژه‌ای دارد و راه مقابله با فرهنگ بیگانه اعتلای فرهنگ خودی است. پول، رسانه و توان لازم برای مبارزه با فرهنگ بیگانه نداریم و با رشد آنچه که داریم، میدانی برای تاخت‌وتاز بیگانگان نخواهد ماند.

در پایان این آیین با اهدای لوح تقدیر از فعالیت‌های حسین نازک‌تبار رییس سابق دانشگاه پیام نور تکریم و صابر قاسم‌پور به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام نور مازندران و سرپرست دبیرخانه منطقه دو دانشگاه پیام نور  استان‌های گیلان، گلستان و مازندران  معارفه شد.

گفتنی است که صابر قاسم‌پور استادیار رشته ریاضی کاربردی دانشگاه پیام نور که مدتی پیش از سوی امین ناجی، سرپرست دانشگاه پیام نور، بعنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام نور استان مازندران منصوب شد، در کارنامه سوابق اجرایی خود ریاست دانشگاه پیام نور آمل در دولت تدبیر و امید و معاونت دانشگاه پیام نور آمل را دارد.

پایگاه خبری فجر شمال 
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین

خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان نهادهای علمی، فرهنگی و اجتماعی با مردم هستند

مهندسی کامپیوتر چگونه به توسعه بازار، پایداری بنگاه‌ها و رشد اقتصادی کمک می‌کند