آخرین مطالب

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران مطرح کرد:

مازندران میزبان جشنواره فرهنگی و هنری منطقه‌ای کاسپین می‌شود فرهنگی، هنری

مازندران میزبان جشنواره فرهنگی و هنری منطقه‌ای کاسپین می‌شود

  بزرگنمایی:
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در آیین پایانی چهلمین جشنواره موسیقی فجر استان عنوان کرد: برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری منطقه‌ای کاسپین با حضور گروه‌ها و هنرمندان کشورهای حاشیه دریای مازندران به میزبانی این استان یکی از برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران است که در حال برنامه‌ریزی و فراهم کردن مقدمات آن هستیم.

                            

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، محمد محمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران شامگاه سه‌شنبه در آیین پایانی چهلمین جشنواره موسیقی فجر در مازندران که با حضور هنرمندان استان در تالار فرهنگ و هنر ساری برگزار شد، با اشاره به روی صحنه رفتن 32 گروه موسیقی در استان طی روزهای اخیر اظهار کرد: با تلاش هنرمندان، همکاران و دوستداران فرهنگ و هنر بلافاصله پس از هشت شب میزبانی از جشنواره فیلم فجر در ساری، برگزاری جشنواره موسیقی فجر در استان آغاز شد و در یک برنامه فشرده 42 اجرای موسیقی از گونه‌های مختلف در 6 شهرستان طی 9 شب برگزار شد که بیش از 20 هزار نفر در سراسر استان را مخاطب جشنواره موسیقی فجر کرد.

وی افزود: در تحقق اهدافی که طی بیش از یک ماه اخیر برای فرهنگ و هنر مازندران ترسیم کردیم افراد زیادی همراه بودند که از همه گروه‌ها، هنرمندان، انجمن موسیقی مازندران و همکارانم در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و ادارات تابعه شهرستانی، تهیه‌کنندگان، استانداری مازندران و همه همراهان قدردانی می‌کنم. اما این آغاز کارمان است و اهداف بزرگ‌تری در پیش داریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: مازندران بیش از این‌ها سزاوار اقدامات و رویدادهای فرهنگی و هنری است. باور ما این است که باید در مازندران که مهد فرهنگ و هنر است هر شب برنامه‌هایی در رشته‌های مختلف هنری داشته باشیم.

محمدی افزود: در گام بعدی قرار است میزبان جشنواره فرهنگی و هنری منطقه‌ای کاسپین باشیم. در زمینه موسیقی نواحی نیز در حال طراحی یک جشنواره موسیقی اقوام هستیم تا موسیقی فاخر نواحی را در استان اجرا کنیم. البته در این مسیر از جشنواره‌زدگی دوری می‌کنیم و تلاش بر این است که مازندران را به جایگاه واقعی‌اش در فرهنگ و هنر برسانیم. تردیدی نداریم که اگر همه در کنار هم بایستیم مازندران پرچمدار فرهنگ و هنر ایران خواهد شد.

در این آیین علاوه بر اجرای قطعاتی کوتاه از موسیقی بومی محلی توسط هنرمندانی از جمله خنیاگر موسیقی مازندران «محمدرضا اسحاقی گرجی»، پیشکسوت بی‌بدیل نواها و نغمه‌های مازنی «نورالله علیزاده» و جوان خوش آتیه و خوش صدای مازندران «مهدی کارگر»، با یادی از شهید هنرمند عرصه موسیقی «جهانگرد امیری» و یادمان هنرمند فقید زنده‌یاد «رمضان کریمی»، از استادان موسیقی «اسماعیل پرقوه» و «کیومرث وندادی» به پاس یک عمر تلاش در عرصه آموزش موسیقی و همچنین «اسماعیل عبدی» و «بهمن کلبادی‌پور» به پاس یک عمر خاطره‌سازی تجلیل و سپس از سرپرستان گروه‌های حاضر در جشنواره موسیقی فجر مازندران نیز تقدیر شد.

شب‌های موسیقایی مازندران که در قالب برنامه‌های چهلمین جشنواره موسیقی فجر از 23 بهمن با اجرای 2 اجرای صحنه‌ای موسیقی بی‌کلام در ساری آغاز شده بود، شامگاه دوشنبه -29 بهمن- با برگزاری اجرای زنده بابک جهانبخش در سینما سپهر ساری به پایان رسید و در مجموع 31 گروه هنری شامل چهار گروه سرود و 27 گروه موسیقی 42 سانس اجرا را در 10 سالن شهرستان‌های ساری، آمل، چالوس، بهشهر، تنکابن و سوادکوه روی صحنه بردند.

گستره برگزاری جشنواره موسیقی فجر در مازندران امسال بیشتر از ادوار پیشین بود و برای نخستین بار 6 شهرستان میزبان اجراهایی در قالب چهلمین جشنواره موسیقی فجر شدند. اقدامی که سبب شد چتر این رویداد موسیقایی در مازندران گسترده‌تر از ادوار گذشته شود و مخاطبان بیشتری در شهرستان‌های مختلف به تماشای اجرای گروه‌های موسیقی گوناگون بنشینند.

در نظر گرفتن 10 سالن در 6 شهرستان سبب شد که امکان تماشای اجرای گروه‌های موسیقی برای جمعیت بیشتری از مخاطبان گونه‌های مختلف موسیقی در مازندران فراهم شود. با توجه به ظرفیت 10 سالن و تعداد سانس‌های در نظر گرفته شده برای برگزاری اجراهای جشنواره موسیقی فجر در مازندران در مجموع فرصت تماشای اجراها برای 23 هزار نفر را فراهم کرد که بر اساس آمارهای ثبت شده از تهیه بلیت‌های این اجراها، بیش از 20 هزار نفر در 6 شهرستان مازندران مخاطب چهلمین جشنواره موسیقی فجر شدند.

چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از 23 تا 29 بهمن‌ماه 1403 در تهران و سایر استان‌ها برگزار شد.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ