آخرین مطالب

قهرمانی کشتی آزاد ایران با درخشش مازندرانی ها ورزش و جوانان

قهرمانی کشتی آزاد ایران با درخشش مازندرانی ها

  بزرگنمایی:
رقابت‌های بین المللی کشتی آزاد جام موحامت مالو آلبانی و دومین مرحله از رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در سال ۲۰۲۵ روزهای ۸ و ۹ اسفندماه در شهر تیرانا برگزار شد و در پایان نمایندگان کشورمان با ۴ مدال طلا، ۱ مدال نقره و ۱ مدال برنز بعنوان قهرمانی دست یافتند.

به گزارش فجر شمال، تیم منتخب کشتی آزاد ایران علی مؤمنی در وزن 57 کیلوگرم، رحمان عموزاد در وزن 65 کیلوگرم، کامران قاسم پور در وزن 92 کیلوگرم و امیرحسین زارع در وزن 125 کیلوگرم به مدال طلا، عرفان علیزاده در وزن 97 کیلوگرم به مدال نقره و یونس امامی در وزن 74 کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.

در رده بندی تیمی ایران با 135 امتیاز بعنوان قهرمانی رسید و تیم‌های آمریکا با 97 امتیاز و ژاپن با 93 امتیاز دوم و سوم شدند.

نتایج نمایندگان کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:

در وزن 57 کیلوگرم: علی مؤمنی و هادی رضایی در دور نخست به مصاف یکدیگر رفتند و مؤمنی با نتیجه 7 بر 3 به پیروزی رسید. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی مری بازاربایف از قزاقستان را با نتیجه 4 بر 1 مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 6 بر 2 عظمت سامانبکوف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. مؤمنی در دیدار فینال با نتیجه 5 بر 2 و ضربه فنی آیال بلولیوبسکی از تاجیکستان را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت. با حضور مؤمنی در دیدار فینال، رضایی به گروه بازنده‌ها رفت وی در این گروه با نتیجه 5 بر 1 مغلوب مری بازاربایف از قرقیزستان شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن 65 کیلوگرم رحمان عموزاد در دور اول با نتیجه 7 بر صفر نورسلطان سادیک از قزاقستان را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه 13 بر صفر گودرزی ژبیساشویلی از گرجستان را مغلوب کرد. عموزاد در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 4 بر صفر کاجی اوگینو از ژاپن را از پیش رو برداشت و ب ه مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 11 بر 2 ریل وودس از آمریکا را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. عموزاد در دیدار فینال با نتیجه 5 بر صفر تایربک ژوماشبک اولو از قرقیزستان را مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 74 کیلوگرم یونس امامی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه 10 بر صفر تائو شن از چین را مغلوب کرد. وی در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 10 بر 2 اوتاری باگوری از گرجستان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. امامی در این مرحله با نتیجه 8 بر 3 مغلوب چرمن والیف مدال برنز المپیک از آلبانی شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این مرحله با نتیجه 6 بر 1 از سد اوروزبک توکتومابتوف از قرقزستان گذشت و به مدال برنز رسید.

در وزن 92 کیلوگرم کامران قاسم پور پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر میرانی مایسورادزه دارنده مدال‌های نقره و برنز جهان از گرجستان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 10 بر صفر فیض اله آکتورک دارنده مدال برنز جهان از ترکیه را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. قاسم پور در این دیدار با نتیجه 10 بر صفر آلان باگایف از روسیه را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 97 کیلوگرم مجتبی گلیج در دور نخست با نتیجه 3 بر 2 مغلوب کایل اسنایدر قهرمان جهان و المپیک از آمریکا شد و با توجه به شکست حریفش در مرحله نیمه نهایی از دور رقابت‌ها کنار رفت. عرفان علیزاده دیگر نماینده کشورمان با نتیجه 9 بر 1 مقابل ماگومدگادجی نوروف دارنده مدال برنز جهان از مقدونیه پیروز شد. وی در دور بعد با نتیجه 7 بر صفر ریچارد وق از مجارستان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه 3 بر 2 از سد باتیربک تساکولوف دارنده مدال برنز جهان از اسلواکی بگذرد و به دیدار فینال راه یابد. وی در این دیدار با نتیجه 3 بر 2 مغلوب آرش یوشیدا از ژاپن شد و به مدال نقره رسید.

در وزن 125 کیلوگرم امیرحسین زارع در دور اول با نتیجه 7 بر صفر دزیانیس خرامیانکوف از بلاروس را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 3 بر صفر شامیل شریپوف از بحرین را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. زارع در این مرحله با نتیجه 3 بر صفر هاکان بیویکجینگیل از ترکیه را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه 10 بر صفر زلیم خان خیزریف از روسیه را مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

رده بندی انفرادی این مسابقات به شرح زیر است:

57 کیلوگرم: 1- علی مؤمنی (ایران) 2- آیال بلولیوبسکی (تاجیکستان) 3- ویو لی (چین) و آلماز سمانبکوف (قرقیزستان) … 9- هادی رضایی (ایران)

61 کیلوگرم: 1- تاکارا سودا (ژاپن) 2- ناچین مونگوش (روسیه) 3- آرتم گوبایف (روسیه) و موخامد بالگابای (قزاقستان)

کانال خودم , [28.02.25 00:15]
65 کیلوگرم: 1- رحمان عموزاد (ایران) 2- تایربک ژوماشبک اولو (قرقیزستان) 3- ریل وودس (آمریکا) و بلال شریپ اولو (قرقیزستان)

70 کیلوگرم: 1- یوشینیوسوکه آئویاگی (ژآپن) 2- وازگن توانیان (ارمسنتان) 3- ویلیام لوان جی آر (آمریکا) و واسیلی دیاکون (مولداوی)

74 کیلوگرم: 1- چرمن والیف (روسیه) 2- تیموراز سالکازانوف (اسلواکی) 3- یونس امامی (ایران) و موراد کوراماگومدوف (مجارستان)

79 کیلوگرم: 1- گادجی مراد علیخمایف (روسیه) 2- ولادمیری گامکرالیدزه (گرجستان) 3- خیدیر سیف الدین اف (بحرین) و احمد ماگومدوف (مقدونیه)
86 کیلوگرم: 1- چندلر ماستیلر (آمریکا) 2- بولات ساکایف (قزاقستان) 3- رستم میرزاگالیف (قزاقستان) و تریل گافرینداشویلی (گرجستان)

92 کیلوگرم: 1- کامران قاسم پور (ایران) 2- آلان باگایف (روسیه) 3- میشل ماچیاولو (آمریکا) و فیض اله آکتورک (ترکیه)

97 کیلوگرم: 1- آرش یوشیدا (ژاپن) 2- عرفان علیزاده (ایران) 3- کایل اسنایدر (آمریکا) و ماگومدگادژی نوروف (مقدونیه) … 11- مجتبی گلیج (ایران)

125 کیلوگرم: 1- امیرحسین زارع (ایران) 2- زلیم خان خیزریف (روسیه) 3- دزیانیس خرامیانکو (بلاروس) و کامیل کوشیلیوک (لهستان)
مسعود پاشنا


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه

شهدا اسوه‌های استقامت هستند

امام جمعه کیاکلا با تبریک ایام هفته وحدت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) افزود وحدت اسلامی ریشه در قرآن و سیره اهل بیت دارد

نشست هفتگی نخبگان قرآنی آمل برگزار می‌شود

برپایی جشن میلاد پیامبر(ص) در شهرستان آمل

انتخاب استاد دانشگاه مازندران به‌عنوان عضو هیات مدیره انجمن بین‌المللی(ISSR) در دانشگاه لیوون بلژیک

پرداخت بیش ازچهار هزار فقره تسهیلات صندوق قرض‌الحسنه به مددجویان مازندرانی

معارفه معاون «مدیریت منابع و پشتیبانی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران»

ادامه رسالت رضوی در دیدار خادمیاران با فعالان فرهنگی و رسانه‌ای خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

آئین افتتاحییه جشنواره شیر بلا ل در شهرستان سیمرغ

روایت جهاد ماندگار خادمیاران رضوی سیمرغ اردوی جهادی خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

تعطیلی پنجشنبه‌ها در مازندران تا پایان شهریور تمدید شد

شهرستان سیمرغ به‌عنوان یکی از تازه‌تأسیس‌ترین شهرستان‌های مازندران، همچنان با مشکلات جدی در حوزه‌های خدمات شهری و مدیریتی روبه‌رو است

بی‌سروسامانی خبرنگاران در مازندران هم‌زمان با رشد فعالان مجازی