آخرین مطالب

اخبار انتظامی استان مازندران در روز 24 اسفند سیاست و جامعه

اخبار انتظامی استان مازندران در روز 24 اسفند

  بزرگنمایی:
اخبار انتظامی استان مازندران در روز ۲۴ اسفند به این شرح است .

به گزارش فجر شمال، اخبار انتظامی استان مازندران در روز 24 اسفند تقدیم حضور می گردد.

عزم جدی پلیس مازندران در برقراری نظم و امنیت ترافیکی
سردار مفخمی، فرمانده انتظامی استان مازندران از عزم جدی پلیس مازندران در برقراری نظم و امنیت ترافیکی در تعطیلات نوروزی خبر داد.
سردار "حسن مفخمی شهرستانی" در رزمایش طرح نوروزی پلیس راه که با حضور استاندار و اعضای شورای تامین استان، سازمان های یگان های امدادی و خدمات رسان در ستاد انتظامی استان برگزار شد، گفت: پلیس با شعار "امنیت و آرامش بهاری، ضیافت الهی" برای برقراری امنیت مردم و مسافران نوروزی سال 1404 گام برداشته است.
وی افزود: در استان مازندران با دارا بودن 10 هزار و 309 کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی، 14 گردنه و 2700 کیلومتر راه با تلاش های مجددانه ماموران و عنایت خداوند شاهد کاهش چشمگیر ترافیک و کاهش تصادفات بوده ایم.
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به عملکرد پلیس در حوزه کاهش تصادفات در سال 1403 گفت: با استفاده از تمامی ظرفیت ها استان مازندران با کاهش 11 درصدی متوفیان، 4 درصدی مجروحان و  19 درصدی تصادفات در سال 1403 روبرو بوده است.
سردار مفخمی با اشاره به طرح زمستانه پلیس راه که از 20 آذر تا 20 اسفندماه در استان به اجرا در آمد اظهار داشت: علیرغم بارش های خوب زمستانی شاهد کاهش 61 درصدی متوفیان، 45 درصدی مجروحان و  38 درصدی تصادفات در این مدت بوده ایم.
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به فرامین فرمانده کل انتظامی کشور، اظهار داشت: بایستی هرچه جدی تر، پرتلاش تر و با یک حرکت جهشی و اقدامی جهادی حر   
کت کنیم تا در فرایند ایمنی ترددها و البته کاهش تصادفات به نتیجه ای در شأن مردم و کشور برسیم.
وی با تاکید بر تقویت همکاری های روز افزون میان دولت، پلیس و سایر دستگاه ها، افزود: اجرای سختگیرانه مقررات و برخورد با متخلفان، بهره گیری از تکنولوژی های نوین کنترل و نظارت بر تردد خودروها و رانندگان، سه راهکار اساسی برای کاهش تصادفات و تلفات رانندگی است.
سردار مفخمی اظهار داشت: اگر راننده ای مرتکب تخلفات حادثه ساز شود ضمن اعمال قانون تا پایان تعطیلات نوروزی خودروی وی در پارکینگ توقیف خواهد شد و رانندگانی هم که قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تشویق خواهند شد.
این مقام انتظامی با بیان این که طرح انتظامی و ترافیکی ویژه نوروز 1404 از 25 اسفند شروع و تا 15 فروردین به مدت 20 روز در قالب گشت های خودرویی، موتوری و انتظامی اجرا خواهد شد، گفت: در اجرای این طرح سازمان های امدادی از قبیل راهداری، اورژانس و هلال احمر، امداد خودرو، بیمه و سایر رده های مرتبط در راستای تسهیل امور ترافیکی در تعامل و همکاری با پلیس حضور خواهند داشت.
وی از بکارگیری 10 هزار و هشتصد نفر در گشت های خودرویی، موتوری و انتظامی، 4560 نفر در گشت های خودرویی و موتوری پلیس راه و 6 هزار و چهارصد نفر در گشت های خودرویی و موتوری پلیس راهنمایی و رانندگی در زمان اجرای طرح در محورهای مواصلاتی و سطح استان خبر داد و بیان داشت: هدف از اجرای طرح نوروزی تسهیل در تردد و عبور و مرور، افزایش انضباط ترافیکی و ایمنی تردد وسایل نقلیه، مدیریت حوادث ترافیکی بویژه جلوگیری از انسداد محور بر اثر حوادث طبیعی یا حوادث غیر مترقبه، رسیدگی سریع و به موقع به تصادفات و کمک به مصدومان و در راه ماندگان، تعامل با استان های همجوار در اجرای محدودیت و ممنوعیت های تردد در محورهای مواصلاتی است.
سردار مفخمی در خاتمه، تاکید کرد: امروز حضور با صلابت عزیزان در این رزمایش، نشانگر عزم و اراده جدی همه دستگاه های مسئول برای نیل به اهداف این طرح است و امیدواریم که به فضل الهی و با همدلی، هماهنگی، هم افزایی و تلاش و کوشش همگان خصوصا رعایت قانون و مقررات از سوی مردم عزیز و مسافران نوروزی 1404 خصوصاً رانندگان بزرگوار، با عمل به "پویش نه به تصادف" سال 1404 سالی سرشار از سلامتی، عزت و موفقیت روز افزون برای ملت ایران باشد.

مقام خانواده شهدا در پیشگاه خداوند والاست
سردار "حسن مفخمی شهرستانی" در دیدار با خانواده شهید "پوریا عبادی" گفت: خانواده شهدا مقام والایی در پیشگاه خداوند متعال دارند.
سردار «حسن مفخمی شهرستانی» فرمانده انتظامی استان مازندران عصر روز گذشته به همراه معاون نیروی انسانی، مسئول امور شهدا و ایثارگران انتظامی استان و فرمانده انتظامی شهرستان با حضور در منزل شهید «پوریا عبادی جامخانه» با خانواده این شهید گرانقدر فراجا در روستای جامخانه دیدار کرد.
فرمانده انتظامی استان مازندران در این دیدار ضمن بیان اینکه خانواده شهدا با اهدای بهترین عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور کار بزرگ و عظیمی کردند، اظهار داشت: خانواده شهدا مقام والایی در پیشگاه خداوند متعال دارند.
سردار مفخمی هدف از دیدار با خانواده شهدا را زنده نگه داشتن نام شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری و مقاومت در جامعه برشمرد و گفت: سرکشی از خانواده شهدا و پیگیری و حل مشکلات این عزیزان یک وظیفه و تکلیف بر عهده مسئولان است.
در پایان با اهدای لوح سپاس از پدر شهید پوریا عبادی تجلیل به عمل آمد.

نوروز ایمن با حضور موثر گشت های پلیس راه در مازندران
سرهنگ عبادی، سرپرست پلیس راه استان از بکار گیری 2 هزار و 280 گشت پلیس راهی برای برقراری نظم و امنیت مسافران نوروزی در محورهای مواصلاتی استان خبر داد . 
سرهنگ "هادی عبادی" در رزمایش نوروزی پلیس راه گفت: پلیس راه استان برنامه های خود را بصورت میدانی و برابر تدابیر ابلاغی آغاز کرده است .
 سرپرست پلیس راه استان مازندران، تصریح کرد: در اجرای طرح نوروزی، بیش از 120 واحد گشت روزانه در محورهای مواصلاتی استان مستقر خواهند شد تا تردد مسافران نوروزی با کمترین مشکل انجام شود .
سرهنگ عبادی، افزود: در طول اجرای طرح نوروزی که تا 15 فروردین ادامه خواهد داشت 2 هزار و 280 تیم گشتی با بکارگیری 4 هزار و 560 نفر از نیروهای پلیس در جاده‌های استان مازندران به اجرا در خواهد آمد .
وی ابراز امیدواری کرد: با حضور و همکاری همه دستگاه های امدادی، اورژانس، هلال احمر، امدادخودرو و سایر عزیزانی که در حوزه ترافیک فعالیت دارند یک فضای امن برای کاربران ترافیک در راه ها ایجاد شود.
سرپرست پلیس راه استان مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص همزمانی ماه مبارک رمضان به گونه ای برنامه ریزی شده تا تیم های گشتی بصورت متناوب در همه نقاط محور حضوری فعال داشته و نقاط حادثه ساز تحت پوشش قرار گرفته و شرایط ایمن برای هموطنان در مسیر راه ها فراهم گردد.
سرهنگ عبادی به حضور گشت های هوایی پلیس و گشت پهبادی پلیس راهور فراجا در محور کندوان و هراز خبر داد و با اشاره به افزایش 30 درصدی جرایم رانندگی در سال جدید، بیان داشت: انتظار ما از مردم و مسافران نوروزی پیوستن به پویش "نه به تصادف" است که پیش زمینه آن نه به تخلف و همچنین تعامل اثرگذار سازمان های امدادی، خدماتی و مردم نهاد با پلیس در این پویش بزرگ است .
تاکید بر اهمیت حضور پلیس و یگان های امداد و نجات در جاده ها
دکتر یونسی، استاندار در رزمایش امنیتی، انتظامی و ترافیکی با عنوان «آرامش بهاری و ضیافت الهی» بر اهمیت حضور پلیس و یگان های امداد و نجات در جاده ها تاکید کرد.
همزمان با آغاز رزمایش امنیتی، انتظامی و ترافیکی با عنوان «آرامش بهاری و ضیافت الهی» که با حضور استاندار و فرمانده انتظامی مازندران صبح امروز پنجشنبه در ساری برگزار شد، حدود 11 هزار نیروی پلیس، راهداری، اورژانس 115 و هلال احمر به منظور خدمات رسانی به گردشگران و مسافران نوروزی به مناطق مختلف این خطه شمالی اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه گروه های گشت ترافیکی و امداد و نجات پیش از عزیمت به جاده ها اقدام به برگزاری رزمایش در سطح شهر ساری کردند، افزود: طرح نوروزی ترافیکی، انتظامی و امداد و نجات مازندران از امروز تا پانزدهم فروردین سال آینده ادامه دارد.
استاندار مازندران تصریح کرد: با توجه به گستردگی استان مازندران و وجود بیش از 10 هزار و 700 کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی و این که در بهار مازندران همه نقاط استان جلوه های خاصی برای حضور مسافان و گردشگران دارد، ماموریت و اهمیت حضور پلیس و یگان های امداد و نجات در جای جای استان سنگین تر و بیشتر است
سلمان مهدوی.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود