آخرین مطالب

تجلیل از مفاخر قرآنی مازندران نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

تجلیل از مفاخر قرآنی مازندران

  بزرگنمایی:
نشست هم‌اندیشی چهره‌های قرآنی و تجلیل از مفاخر، نخبگان و ممتازان قرآنی استان مازندران، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه مازندران برگزار شد.


 


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، نشست هم‌اندیشی چهره‌های قرآنی و تجلیل از مفاخر، نخبگان و ممتازان قرآنی استان مازندران، روز گذشته، 16 اردیبهشت‌ماه، با حضور مسئولان فرهنگی و قرآنی استان به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی مازندران و با همکاری دانشگاه مازندران و اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان در دانشگاه مازندران برگزار شد.

محمدرضا یوسفی‌مهر، رئیس جهاددانشگاهی مازندران در این نشست ضمن تبریک ایام دهه کرامت و روز معلم، از حضور مسئولان و دست‌اندرکاران این هم‌اندیشی قدردانی کرد.

وی با اشاره به اهمیت رجوع به کلام الهی در زندگی، ایکنا را ظرفیتی مناسب برای برگزاری نشست‌های قرآنی و انعکاس انتظارات جامعه قرآنی دانست و بر تعامل بیشتر مدیران قرآنی استان با این خبرگزاری تأکید کرد.




تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌ها در توسعه فعالیت‌های قرآنی

سعید قربانی، استاندار مازندران با قدردانی از عملکرد خبرگزاری ایکنا در استان، این خبرگزاری را جامع‌ترین و قدیمی‌ترین رسانه قرآنی کشور معرفی کرد و خواستار نقش‌آفرینی بیشتر آن در رشد فعالیت‌های قرآنی استان شد.

وی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن را بزرگترین رویداد فرهنگی و قرآنی با رویکرد ملی و بین‌المللی دانست و طرح «زندگی با آیه‌ها» را اقدامی خوب در راستای ترویج قرآن در ماه مبارک رمضان برشمرد و از ایجاد کارگروه‌های تخصصی در راستای تبلیغ و فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی خبر داد.

قربانی با اشاره به تعدد مسابقات قرآنی و کاهش استقبال متسابقان، بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌ها و کارگروه‌های شورای توسعه قرآن در این زمینه تأکید کرد.

سیدمهدی آبلویی از معلمان پیشکسوت آموزش و پرورش نیز بر تلاش در حوزه قرآنی و رفع مشکل کاهش استقبال متسابقان با هم‌افزایی دستگاه‌ها تأکید کرد.

فعالیت‌های قرآنی آموزش و پرورش و اوقاف مازندران

عیسی مهدوی، کارشناس مسئول امور قرآن، عترت و نماز آموزش پرورش مازندران از شرکت 75 هزار دانش‌آموز در مرحله استانی مسابقات قرآن دانش‌آموزی خبر داد و خواستار همکاری سازمان اوقاف برای شرکت نفرات کشوری در بخش بین‌المللی شد. 

حجت‌الاسلام مصطفی سیفی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران نیز از آغاز ثبت‌نام چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در استان خبر داد و گفت: جوایز مسابقات با وجود افزایش در سال‌های اخیر، هنوز چشمگیر نیست.

اسماعیل آرامجان، معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران نیز در این مراسم تمام مشکلات را ناشی از دوری از قرآن و معارف دینی دانست و بر ضرورت ارائه طرح‌های اجرایی، شناسایی ظرفیت‌ها و استمرار جلسات تأکید کرد.

وی با انتقاد از انعکاس رسانه‌ای ناچیز فعالیت‌های قرآنی، پیشنهاد تشکیل قرارگاه قرآنی و اتاق عملیات برای تحرک بیشتر فعالیت قرآنی استان را مطرح کرد و بر لزوم فضاسازی محیطی قرآنی و فعالیت بیشتر مساجد تأکید کرد.

تشکیل شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی در مازندران

حجت‌الاسلام اسماعیل رمضانی، مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی مازندران از تشکیل شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی در استان خبر داد و گفت: این شورا با هدف ساماندهی و تقویت فعالیت‌های قرآنی از ظرفیت‌های مردمی و مراکز قرآنی حمایت می‌کند.

وی با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر واگذاری مسئولیت شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی کشور به حجت‌الاسلام قمی افزود: در استان‌ها نیز این شورا به ریاست نماینده ولی فقیه، نایب‌رئیسی استاندار و دبیری مدیرکل تبلیغات اسلامی تشکیل شده است.


مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی مازندران با تشریح ساختار شورا اظهار کرد: این شورا دارای پنج کارگروه اصلی شامل آموزش عمومی قرآن (اداره‌کل آموزش و پرورش)، پژوهش و آموزش عالی قرآن (دانشگاه مازندران)، تبلیغی ترویجی (اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی)، حفظ (اداره‌کل اوقاف و امور خیریه) و تفسیر و تدبر در قرآن (اداره‌کل تبلیغات اسلامی) است.

رمضانی با بیان اینکه دبیرخانه شورا در اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران مستقر شده است، تصریح کرد: فعالیت رسمی شورا با اجرای برنامه «زندگی با آیه‌ها» در ماه رمضان آغاز شد و مازندران با ثبت 35 هزار و 864 محفل قرآنی، رتبه برتر کشوری را کسب کرد. از نظر نسبت به جمعیت نیز این استان پس از قم، رتبه دوم را داراست.

مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی مازندران هدف از تشکیل این شورا را تقویت برنامه‌های قرآنی استان، پشتیبانی از ظرفیت‌های مردمی و مراکز قرآنی، و بهره‌گیری از ظرفیت آن‌ها در راستای فراگیری قرآن و انس جامعه با این کتاب آسمانی برشمرد و افزود: شعار شورا «قرآن را خوب بخوانیم، خوب بفهمیم، با مفاهیم آن آشنا شویم و مصادیق واقعی آیات نورانی قرآن را در جامعه پیدا کنیم» است.

وی با اشاره به فعالیت حدود 1000 مرکز قرآنی ثبت شده در مازندران، این استان را از لحاظ تعداد مراکز قرآنی، دارای رتبه برتر در کشور دانست و گفت: مازندران در سال‌های اخیر جزء سه استان برتر کشور در زمینه استعداد‌های درخشان قرآنی بوده و قاریان نوجوان مازندرانی در مسابقات مختلف بین‌المللی شرکت کرده‌اند.


قاسمعلی قاجار، هنرمند قرآنی نیز در این مراسم از ابداع سه سبک هنری و قرآنی برای اولین بار در ایران و جهان خبر داد و خواستار حمایت از هنرمندان قرآنی و ایجاد موزه قرآنی در استان شد.

طیبه جعفری، حافظ کل قرآن از بهشهر، خواستار گنجاندن درس انس با قرآن در دانشگاه‌ها شد.

محمدباقر علی‌نژاد، رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بر ضرورت شنیدن صدای فعالان قرآنی در نشست‌های قرآنی تأکید کرد و گفت: آثار تجسمی هنرمندان قرآنی بسیار ذی‌قیمت است و مازندران در حوزه حفظ با بیش از هزار شرکت‌کننده رتبه سوم کشوری را دارد.



تجلیل از مفاخر، نخبگان و ممتازان قرآنی

در پایان این نشست از 21 نفر از مفاخر، نخبگان و ممتازان قرآنی استان با اعطای لوح تقدیر و جوایز نقدی تجلیل شد و حاضران از نمایش چند اثر و تابلوی تجسمی قاسمعلی قاجار بازدید کردند.














اسامی تجلیل‌شدگان
:

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود ابوترابی (حوزه علمیه مازندران)
سعید قربانی (جهاد‌دانشگاهی مازندران)
حبیب‌الله غفاری (جهاددانشگاهی مازندران)
حمیدرضا گل‌محمدی تواندشتی (جهاددانشگاهی مازندران)
حسین مولایی (دانشگاه مازندران)
نرگس حسن‌زاده (دانشگاه مازندران)
فاطمه خسروی (دانشگاه مازندران)
راضیه صادقی برمایی (مهد قرآن مازندران)
طیبه جعفری (مهد قرآن مازندران)
سیدعلی بابازاده (مهد قرآن مازندران)
فاطمه نظری (مهد قرآن مازندران)
محمدرضا رضایی (اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران)
سمیه قلی‌پور گودرزی (اداره‌کل کمیته امداد مازندران)
آسیه دهقان (اداره‌کل کمیته امداد مازندران)
ستایش محسنی (اداره‌کل کمیته امداد مازندران)
محمد شمسی (اداره‌کل کمیته امداد مازندران)
محمد شیرزاد (اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران)
سیدمهدی آبلویی (اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران)
قاسم علی قاجار کوهستانی (اداره‌کل فرهنگ ارشاد اسلامی مازندران)
محمدعلی جانپور (اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران)
سیدامیرحسین حسینی (عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی مازندران)

پایگاه خبری فجر شمال
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر