آخرین مطالب

اخبار انتظامی مازندران در 20 اردیبهشت سیاست و جامعه

اخبار انتظامی مازندران در 20 اردیبهشت

  بزرگنمایی:
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران از کشف ۲۰۸ تن دانه سویای غیر بهداشتی به ارزش یک هزار میلیارد ریال در شهرستان سوادکوه خبر داد.

به گزارش فجر شمال، سرهنگ سامع خورشاد شنبه 20 اردیبهشت در تشریح این خبر اظهار کرد: ماموران اداره قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران با انجام کار اطلاعاتی موفق به شناسایی یک محموله دانه سویا که از یکی از بنادر جنوب کشور به شرکتی در سوادکوه حمل شده بود، مطلع شدند.

وی افزود: کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران و کارآگاهان سوادکوه و در معیت مسئول حراست و بازرسی جهاد کشاورزی، نماینده بهداشت و اداره صمت و با هماهنگی دادستانی شهرستان سوادکوه به محل اعزام و در بازرسی دقیق و میدانی از انبار مورد نظر  2 کامیون کشنده تریلی، 208 تن روغن سویا فاقد تاییده سازمان غذا و دارو و غیر قابل مصرف را کشف کردند.

سرهنگ خورشاد ادامه داد: در بررسی‌های اولیه کارشناسان شبکه بهداشت شهرستان سوادکوه مشخص شد دانه‌های سویا از کیفیت لازم برای استحصال برخوردار نبوده و احتمال آلودگی و نامرغوب بودن آن‌ها وجود دارد که در همین راستا، دادستان شهرستان سوادکوه با توجه به مستندات ارائه‌شده، دستور توقیف 208 تن دانه سویا موجود در انبار شرکت را صادر کرد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران با بیان اینکه کارشناسان مربوطه ارزش ریالی دانه های سویا کشف شده را بالغ بر یک هزار میلیارد ریال عنوان کردند، گفت: شرکت موصوف با دستور قضائی پلمب و 2 کامیون کشنده تریلی حامل دانه روغنی سویا غیرمجاز نیز توقیف شد.

سرهنگ خورشاد با بیان اینکه هدف از این اقدام، حفظ سلامت مصرف‌کنندگان و جلوگیری از ورود محصولات نامرغوب به چرخه تولید و توزیع مواد غذایی عنوان شده است، اظهار داشت: در فرایند این پرونده 3 متهم و عامل اصلی این محموله دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شدند.

بازداشت عاملان قمه‌کشی و تخریب 3 خودرو در محمودآباد

فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد از دستگیری 3 اراذل و اوباش نوظهور غیربومی که اقدام به مزاحمت، قمه‌کشی و تخریب خودروهای مسافران خط دریا در بخش سرخرود کرده‌ بودند، خبر داد.

سرهنگ حسین کیان مهر با تاکید بر اینکه اقدامات و رفتارهای اراذل و اوباش باعث تشویش اذهان عمومی و القاء حس ناامنی در جامعه می‌شود به نارضایتی مردم در این خصوص اشاره کرد و گفت: تحت هیچ شرایطی نباید اجازه داد این افراد نظم و امنیت جامعه و آسایش و آرامش مردم را برهم بزنند.

وی در ادامه با بیان اینکه فردی به پاسگاه انتظامی سرخرود مراجعه و اعلام کرده که به همراه خانواده حین تردد در خط دریایی این بخش بوده که 3 جوان با یک دستگاه سواری سمند ضمن ایجاد مزاحمت برای آنان، اقدام به قمه‌کشی، توهین، ایجاد رعب و وحشت و تخریب خودرو آن‌ها و 2 دستگاه خودروی مسافران دیگر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد با اعلام اینکه پس از انجام تحقیقات و اقدامات صورت گرفته، متهمان غیربومی این پرونده که اهل یکی از شهرستان‌های همجوار بودند، شناسایی و حین تردد با خودروی اعلامی در منطقه سرخرود دستگیر و 3 تیغه سلاح سرد از آنان کشف شد، افزود: متهمان به بزه انتسابی خود اعتراف و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

سرهنگ کیان مهر در پایان خاطرنشان کرد: امنیت محصول یک فرآیند جمعی است و به عنوان یک ضرورت همه مردم باید در این راستا به پلیس کمک کنند.

با تلاش پلیس رامسر فروشندگان موادمخدر در ویلای اجاره‌ای ناکام ماندند

فرمانده انتظامی شهرستان رامسر از کشف 2 کیلو گرم مواد مخدر از دو متهم اهل استان‌های غربی کشور در داخل یک ویلای اجاره ای در آن شهرستان خبر داد.

سرهنگ سید جلیل نبوی در تشریح این خبر بیان کرد: در پی دریافت گزارشات مردمی مبنی بر فعالیت مشکوک دو نفر در یکی از ویلاهای استجاری شهرستان رامسر، موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با هماهنگی قضایی و پس از بررسی‌های دقیق اطلاعاتی در عملیاتی غافلگیرانه موفق شدند دو متهم اهل استان های غربی کشور را داخل این ویلا دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان رامسر تصریح کرد: ماموران در بازرسی از محل مقدار 2 کیلو گرم مواد مخدر را کشف کردند و متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ نبوی با بیان اینکه که پلیس شهرستان رامسر با قاطعیت با هرگونه ناامنی و قاچاق مواد مخدر برخورد و اجازه نخواهد داد امنیت عمومی شهروندان به مخاطره بیافتد.

بازداشت زوج سارق خودرو در رامسر

فرمانده انتظامی شهرستان رامسر از دستگیری یک زن و شوهر سارق خودرو و توقیف خودروی مسروقه طی عملیات تعقیب و گریز واحد گشت کلانتری آن شهرستان خبر داد.

سرهنگ سید جلیل نبوی در این باره اظهار کرد: در پی اعلام سرقت یک دستگاه خودروی سواری از یکی از شهرستان‌های همجوار موضوع بصورت ویژه در دستور کار عوامل گشت انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران حین گشت زنی در یکی از محورهای اصلی شهر به خودرویی با مشخصات اعلامی مشکوک و دستور توقف صادر کردند اما راننده بدون توجه به دستور پلیس اقدام به فرار کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان رامسر ادامه داد: در پی این اقدام تعقیب و گریز پلیسی آغاز شد که پس از طی مسافتی و با رعایت نکات ایمنی، خودروی مذکور توسط ماموران متوقف شده و زن و مردی که در آن حضور داشتند، دستگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه پس از بررسی های اولیه مشخص شد خودرو سرقتی بوده و متهمان همان سارقان تحت تعقیب از شهرستان مبدا هستند، افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

سرهنگ نبوی ضمن قدردانی از هوشیاری و اقدام به موقع عوامل گشت از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعا از طریق تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 گزارش دهند.

برداشت 600 میلیون ریالی پسر از حساب بانکی پدر با ارتقای بازی رایانه‌ای

فرمانده انتظامی شهرستان جویبار از شناسایی پسر 15 ساله ای خبر داد که برای ارتقای بازی رایانه ای و خرید از فروشگاه ها از حساب بانکی پدرش مبلغ 600 میلیون ریال برداشت کرده بود.

سرهنگ عبداله اکبری گفت: با مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتای شهرستان و طرح شکایتی مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب بانکی به مبلغ 600 میلیون ریال بدون اطلاع وی، ر سیدگی به این موضوع در دستور کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های کارشناسان پلیس فتا جویبار مشخص شد وجه برداشتی از حساب بانکی شاکی برای ارتقا بازی رایانه‌ای و خریداری از چند فروشگاه بوده است.

فرمانده انتظامی شهرستان جویبار در ادامه اظهار کرد: در روند رسیدگی به این پرونده مشخص شد فرزند 15 ساله شاکی با حفظ اطلاعات کارت بانکی پدر، تحت هیجانات بازی آنلاین قرار گرفته و اقدام به ارتقا بازی مورد علاقه خود کرده بود.

کشف موادمخدر از سوداگران مرگ در جویبار

سرهنگ اکبری اظهار کرد: به منظور پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز با اجرای طرح آرامش با هدف برخورد با خرده فروشان مواد مخدر موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از انجام اقدامات پلیسی و شناخت مناطق آلوده موفق به کشف 2 کیلو 400 گرم انواع موادمخدر و دستگیری 34 خرده فروش و معتاد شدند.

فرمانده شهرستان جویبار تصریح کرد: متهمان پس از دستگیری با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ اکبری با تأکید بر همکاری، همراهی و مشارکت آحاد مردم در جهت ارتقاء امنیت اجتماعی، استمرار طرح های پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز در سطح شهرستان جهت جلب رضایت شهروندان و تحقق احساس امنیت را همواره سرلوحه کار پلیس دانست.
مسعود پاشنا


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار