آخرین مطالب

تنها با تحقق حکومت ولایی، اتمام نعمت الهی ممکن خواهد شد نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

تنها با تحقق حکومت ولایی، اتمام نعمت الهی ممکن خواهد شد

  بزرگنمایی:
نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تأکید بر جایگاه غدیر در تحقق حکومت الهی، اظهار کرد: نعمت الهی تنها زمانی به کمال می‌رسد که حاکمیت در اختیار ولی خدا باشد و تنها با تحقق حکومت ولایی، اتمام نعمت الهی ممکن خواهد شد.

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران، امروز چهارم خردادماه در نشست شورای سیاست‌گذاری دومین کنگره بین‌المللی راهکار‌های گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه، با اشاره به قرار گرفتن در ایام دهه ولایت و امامت، گفت: هیچ جشنی برای بشریت بالاتر و مطلوب‌تر از جشن غدیر و نام امیرالمؤمنین(ع) نیست، اما اوج این مطلوبیت در جشن ظهور فرزند گرامی ایشان، حضرت ولی‌عصر (عج) خواهد بود. با ظهور امام زمان (عج)، تمامی اهداف و آرمان‌های غدیر به‌طور کامل اجرایی و عملی می‌شود.

وی با استناد به آیه «الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی»، تصریح کرد: نعمت الهی تنها زمانی به کمال می‌رسد که حاکمیت در اختیار ولی خدا باشد و تنها با تحقق حکومت ولایی، اتمام نعمت الهی ممکن خواهد شد.

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به فرازی از دعای ندبه، افزود: اگر پس از پیامبر اکرم(ص)، ولایت و رهبری جامعه به‌دست امیرالمؤمنین(ع) می‌افتاد و حکومت ولایی شکل می‌گرفت، اتمام نعمت الهی و تحقق کامل اهداف غدیر محقق می‌شد؛ اما اگر ولی خدا خانه‌نشین شود و دیگران سررشته امور جامعه را در دست داشته باشند، این به معنای اتمام نعمت نخواهد بود.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با بیان اینکه رسالت همه نهاد‌های فعال در عرصه ولایت و غدیر، برجسته‌سازی نام امیرالمؤمنین(ع)، ترویج فرهنگ غدیر و پیاده‌سازی سبک زندگی علوی است، اظهار کرد: اقدامات بنیاد بین‌المللی غدیر و نهاد دهه غدیر(تأسیس شده توسط مرحوم آیت‌الله نظری) در برگزاری مراسم و بزرگداشت این مناسبت، در همین راستا و برای اعتلای نام غدیر انجام می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فرمایش آیت‌الله بهجت مبنی بر اینکه «ما آمده‌ایم زندگی کنیم تا قیمتی شویم نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم»، اظهار کرد: مراسم جشن و عزاداری باید به گونه‌ای برگزار شوند که موجب رشد معنوی و ارزش‌افزایی در جامعه باشند.

وی با ابراز تأسف از وقوع برخی رفتار‌های ناپسند یا حتی حرام در برخی جشن‌ها و مراسم، افزود: ضروری است نهاد‌های فرهنگی و نظارتی مانند سازمان تبلیغات اسلامی، بنیاد غدیر، ستاد اقامه نماز، اوقاف و حوزه‌های علمیه نسبت به رصد و آسیب‌شناسی این اتفاقات اقدام کرده و گفت‌و‌گو با مسئولان مربوطه را در دستور کار قرار دهند.

وی تأکید کرد: نظارت‌ها نباید منحصر در مسائل مالی باشد، بلکه باید بر رفتار‌های غیر فرهنگی و غیر اخلاقی نیز نظارت جدی صورت گیرد.

آیت‌الله محمدی لائینی بیان کرد: خوشحالی واقعی مردم زمانی تحقق می‌یابد که مشکلات اقتصادی و معیشتی، از جمله ربا، گرانی، گرسنگی و محرومیت‌ها، برطرف شود. حل این مسائل از شروط تحقق رضایت واقعی اجتماعی است و مسئولان نباید تحت تأثیر شادی‌های ظاهری، ارزش‌ها و مقدسات را نادیده بگیرند.

وی در پایان، ایران اسلامی را «چشم و چراغ جهان» توصیف و تصریح کرد: امروز نگاه جهانیان، حتی غیرشیعیان، به ایران است و انتظار دارند که جمهوری اسلامی در هیچ زمینه‌ای دچار ضعف نشود و همواره الگوی جهانیان باشد. بر همین اساس، نباید هیچ عاملی موجب یأس و ناامیدی مردم جهان نسبت به ایران شود.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد

مراسم ایام شهادت آقا امام محمد باقر علیه السلام و آیین گرامیداشت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای قیام خونین 15 خرداد

فرمانده جدید، برای تحقق اهداف عالی نظام و منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) تلاش نماییم