آخرین مطالب

باحضور مشاور نماینده ولی ‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:

آیین بزرگداشت شهدای هفتم تیر در بوستان ولایت ساری برگزار شد نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

آیین بزرگداشت شهدای هفتم تیر  در بوستان ولایت ساری برگزار شد

  بزرگنمایی:
آیین بزرگداشت شهدای هفتم تیر با حضور مشاور نماینده ولی ‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در مسجد امیرالمؤمنین(ع) بوستان ولایت ساری برگزار شد.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیین بزرگداشت شهدای هفتم تیر، فرماندهان ارشد نظامی و دانشمندان هسته‌ای با حضور مشاور نماینده ولی ‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و مسئولان استانی و شهری هفتم تیرماه  در مسجد امیرالمؤمنین(ع) بوستان ولایت ساری برگزار شد،

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن ملک‌محمدی، مشاور نماینده ولی ‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این آیین گفت: باید همزمان با هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی، جنایات ایالات متحده در طول تاریخ معاصر به‌ویژه علیه ملت ایران، مورد بازخوانی و واکاوی قرار گیرد.

وی افزود: در طول 245 سال از پیدایش آمریکا، این کشور در 227 جنگ شرکت کرده، به 22 کشور حمله و در 17 کشور دخالت مستقیم داشته است؛ همچنین در 50 کشور کودتا و در شش کشور انقلاب مخملی راه‌اندازی کرده‌اند. بیش از 30 نمونه از جنایات آمریکا مستقیماً متوجه ملت ایران بوده که از آن جمله می‌توان به ساقط‌کردن هواپیمای مسافربری تا حمایت از منافقان و نقش مؤثر در ترور فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای اشاره کرد.



رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تبیین تفاوت حقوق بشر اسلامی و آمریکایی تصریح کرد: حقوق بشر اسلامی مبتنی بر علم، عقلانیت، حکمت و اخلاق است و کرامت واقعی انسان را تضمین می‌کند؛ اما حقوق بشر آمریکایی بر زور، اسلحه، ثروت و مطامع دنیوی بنا شده و سبب ناامنی، جنگ و نسل‌کشی در کشور‌های مختلف جهان شده است.

ملک‌محمدی سه رکن هویتی اسلام یعنی فرهنگ ولایت، فرهنگ شهادت و معنای انتظار را زیربنای استواری دانست که ملت ایران را برابر دشمنان بیمه کرده است و گفت: هم در هشت سال دفاع مقدس و هم در جنگ 12 روزه اخیر، کارنامه ولایت فقیه و وفاداری ملت و نیرو‌های مسلح الگویی درخشان برای مقاومت امت اسلامی بوده است.

وی با اشاره به جنایات آمریکا علیه ملت ایران از جمله کودتای 28 مرداد، پشتیبانی از صدام در جنگ تحمیلی و حمایت از گروه‌های تروریستی اظهار کرد: باید ابعاد این توطئه‌ها را از طریق بازدید از لانه جاسوسی سابق آمریکا تبیین کرد تا نسل جوان با دسیسه‌های دشمنان آشنا شوند.



مشاور نماینده ولی فقیه بر پنج وظیفه ملت و مسئولان در قبال ولایت فقیه تأکید کرد: اولین وظیفه، معرفت به ولایت فقیه است. دومین وظیفه، محبت و پیروی از ایشان؛ همچون شهید سلیمانی که تحقق فرامین رهبری را هدف خود می‌دانست. سومین وظیفه، مودت و ابراز علنی پشتیبانی از امام خامنه‌ای(روحی فداه) است.

وی افزود: چهارمین وظیفه، اطاعت از ولایت فقیه است که اگر مسئولان در همه مسائل از جمله فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و به‌ویژه اقتصادی تدابیر حکیمانه رهبری را نصب‌العین قرار دهند، ایران گلستان می‌شود و با وجود شدیدترین طوفان‌ها و تهدیدات، امنیت کشور حفظ خواهد شد.

ملک‌محمدی برائت از دشمنان ولایت فقیه را به‌عنوان پنجمین وظیفه برشمرد و تصریح کرد: هم دشمنان خارجی مانند استکبار جهانی، آمریکا و رژیم صهیونیستی و هم دشمنان داخلی از جمله سکولارها، لیبرال‌ها و نفوذی‌ها باید شناخته شوند. دستگیری بیش از دو هزار  متهم جاسوسی و حضور مأموران موساد نشان از نفوذ داخلی دارد.



وی افزود: دشمنان ما سه هدف اصلی ایمان‌ستیزی(که علاج آن معرفت‌افزایی است)، امیدسوزی (که راه علاج آن امیدآفرینی است) و بدبینی‌سازی (که درمان آن بصیرت‌افزایی است) را دنبال می‌کنند.

ملک‌محمدی با اشاره به ضرورت تقویت قدرت و ایمان و پیوند ناگسستنی با اهل‌ بیت(ع) و معارف عاشورایی، بر نقش مؤثر بصیرت در برائت از دشمنان خارجی و داخلی تأکید کرد و افزود: دشمنان تلاش دارند ایمان، امید و اعتماد ملت را نشانه بگیرند و راه مقابله، معرفت‌افزایی، امیدآفرینی و بصیرت‌سازی است.

وی با قدردانی از تصمیم اخیر مجلس شورای اسلامی که به گفته او موجب تقویت اقتدار ملی شد، بیان کرد: اقدام مجلس در برخورد قاطع با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پیام روشنی به دشمنان بود و در راستای صیانت از حقوق ملت و عزت ایران اسلامی صورت گرفت.




پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

برپایی نخستین نمایشگاه انفرادی آثار بانوی هنرمند بابلی

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر